Zalgiris returns to EuroLeague action with the loss against Olympiacos 14

Zalgiris Kaunas (11-16) returned to EuroLeague action after the break with a defeat. Andrea Trinchieri’s team lost 76-95 (20-23, 19-18, 17-28, 20-26) to Olympiacos Piraeus (16-11) at Zalgirio Arena.

Keenan Evans scored six points in the first minutes, and Edgaras Ulanovas added a floater to make it 8-12. Evans made three free throws, Lukas Lekavicius hit a three-pointer and Rolands Smits scored six points, 20-23.

Smits added five more points, and after three-pointers by Evans and Karolis Lukosiunas, Zalgiris took the lead, 31-30. Before the break, Smits and Lekavicius scored four more points each, 39-41.

Evans finished a 2+1 play, Tomas Dimsa and Kevarrius Hayes scored their first points, and Brady Manek added four, 49-58. Hayes and Dimsa also made baskets, while Lekavicius connected on a long-range shot to make it 56-69.

Smits scored from under the basket, Evans converted another two-pointer with a foul, while Ulanovas, Dimsa and Laurynas Birutis added two points each, 67-87. Birutis scored a two-pointer with a foul, while Lukosiunas and Edmond Sumner made a three-pointer each, but the difference was not reduced any further, 76-95.

Thomas Walkup starred with a career-high 22 points and 6 assists against his old team. Shaquielle McKissic came off the bench for a season-high 20 points while Alec Peters added 16 and Moses Wright 11. Evans scored 19 and Smits 17 for Zalgiris.

Comments

  1. Sigis

    Ka veikia ule komandoj su tokia alga tik vienas dievas žino,aišku ir butke nulis visiškas

  2. BBD meras

    Buonanotte già per questa stagione!

  3. Vg

    Aprašymas toks, lyg laimėjom. Tik metė, metė 🤣🤣🤣

  4. :(

    Nu žiaurokai čia. Žalgiriukas atrodo po pertraukos išsimušęs iš ritmo. Labai trūko Dovio gynybos. Dabar jau tikrai galim pamiršt visus svaičiojimus apie play inus. Lemiamoje atkarpoje komanda turėtų būt geriausios formos, o mums net nepavyko išlaikyt to, ką turėjom. Gaila, ne tas žodis. Po pertraukos gaut tokią pliuchą… Po tokios komanda gali ir nebeatsigaut.

  5. Ramas

    O kur dar Milutinovas, Larenzakis, Gossas..,-viskas gerai, pralošėt pretendentams į EL čempionus. Laikas žvalgytis į kito sezono komplektaciją. Gražulį jau pražiopsojot,-pasiėmė Virtus. Norėčiau kad Žalgiris turėtų pora latvių ir tokį 2,02 ūgio fizišką juodadarbį kaip Gražulis. Ar nejaučiate kad stipriai krito atkovoti kamuoliai, nėra kūnų. Jau neatsimenu kada turėjot kūną nuo 2,00-2,05m

  6. Darius

    sunmeris yra komandos inkaras

  7. KOCMOC

    kaip ir tiketasi, pertrauka tokia ilga i nauda nera gerai, kai komanda ant bangos buvo. kita sezona gal protingiau zaidejus pirks. kas nors man atsakykit kokiu budu samneris pateko i nba? kaip toks neigalus ir begalvis be jokiu skilsu sugebejo patekti ale geriausiu pasaulyje lyga, vienas blogiausiu legionieriu per visa istorija. truksta fiziskumo komandai, apstumde, apšoko, apibego graikai, sezonas kaip ir aiskus jau, bent ne paskutiniai.

  8. :(

    Beje, susidaro ispudis (gal ir klaidingas), kad Evanso forma truputi kritusi. Tai jautesi jau ir per KMT. Aisku, tai normalu, negali zmogus islaikyt tokia fantastiska forma visa sezona, tik gaila, kad tai vyksta butent dabar per lemiama atkarpa sezone. Ir mes neturim ne vieno zaidejo, kuris galetu perimt bent kazkokia dali Evanso nastos puolime. Zodziu, durni komplektacijos sprendimai ateina ir nevaikiskai kanda i subine tada, kai labiausiai skauda. Del Sumnerio, tai geriausia iseitis butu surast buda, kaip kiek imanoma maziau finansiskai nukenciant, issiskirt su juo ir paimt vietoj jo koki Rubstaviciu, kurio sezonas Australijoj jau labai greitai baigsis. + Neaisku, kiek laiko nebus Dovio. O mums reikes lietuviu, norint padoriai uzbaigt LKLa, nes legionas paprastai pasibaigus Eurolygai deda skersa, saugojasi, kad negautu traumu ir tada gali but reikalu, nes visi nori ikast Zalgiriui ir zaidzia su penkiaguba motyvacija.

  9. Fanai

    Zalgirio fanai piktinosi buvo zemas teisejavimo lygis

  10. Ko jus

    Piktinates jei ir Trinchieri pries Runktynes dvejojo kaip komanda atrodys po Eurolygos pertraukos du keliniai apyligiai po pertraukos Zalgiris sustojo.

  11. Evansas

    Taip buvo dvieju savaiciu pertrauka bet tai ne pasiteisinimas mums. Turejome buti labiau fiziskai tvirtesni daugiau kalbetis tarpusavyje

  12. Ivertinimai

    Zalgirieciams Brady Manek 15 min 4 taskai Manekas nuo pradziu atrode iśsiblaskes o tai yra blogiausia kas gali buti pries tokia komanda kaip Oly Petersas prie uztvaru kurdavosi geras situacijas, o pats Brady pataikyti nesugebejo

  13. Darius

    kaip nemačiusiam rungtynių žmogui, bet norinčiam apie jas susidaryti vaizdą, gali padėti tokie aprašymai ? Metai iš metų jie tokie patys, taškus pelno vien žalgiriečiai, o rungtynes laimi varžovai, nes jų naudai skirtumas auga matyt pats. Kam tada išvis rašyti ? Kaip Š. Korėjoje, teko skaityti, kad jie taip rodo visas savo varžybas, kad sudeda tik geriausius savus epizodus ir prasčiausius varžovų. Na bet čia niekas nepasikeis.

  14. sirgalius

    nuskandino komanda pirmoj pusej teisejavimas kiek serbu prostitutai gali svilpti nesamones.po to psichologiskai komandai sunku atsigauti.o sumneris ir lukosiunas tai pk tokiu pirkiniu normalios kompanijos vadybininkas liktu be darbo…