Zalgiris loses in Munich 14

Zalgiris Kaunas (11-18) suffered a defeat in the EuroLeague Round 29. Andrea Trinchieri’s team lost 58-64 (10-18, 11-15, 16-17, 21-14) to Bayern Munich (13-16) on the road.

Keenan Evans opened the game with a lay-up and Laurynas Birutis scored four points in a row, but then Kaunas fell behind 6-14. Lukas Lekavicius and Kevarrius Hayes added two points each in the last two minutes of the first quarter, 10-18.

The offense did not work in the second quarter either, with three-pointers from Evans and Lekavicius, two points from Edgaras Ulanovas and three points from Hayes being the only baskets, 21-33.

After the break, Brady Manek hit a three-pointer, Hayes, Lekavicius and Evans scored two points each, but the difference grew even more, 30-47. Lekavicius and Birutis made a basket each, and Manek connected on another long-range shot, 37-50.

Manek scored five consecutive points at the beginning of the last quarter, Ulanovas scored a two-pointer and Evans made a three-pointer to cut the deficit to single digits, 47-56. Evans then made three three-pointers and added a two-pointer, but it didn’t save the game from being lost, 58-64.

Center Devin Booker paced Bayern with 20 points and 6 rebounds, while guards Carsen Edwards and Sylvain Francisco scored 10 each for the home side.

At the other end, Evans led Zalgiris with a game-high 21 points and Manek chipped in with 11, but the visitors were held to 9-of-30 from downtown and 15-of-31 from two-point range by Bayern’s ironclad defense.

Comments

  1. Sigis

    Svogeriu komanda su didelem algom ir atkatais,nieks cia nepasikeis

  2. Aha

    Jeigu jiems atsibodo žaist, tai siūlau baigt karjeras ir negadint mūsų fanų nervų. Gėda man už šią komandą. Išeina žaisti perkreiptais veidais, be jokių emocijų. Atrodo juos kažkas per prievartą varo į aikštelę. Priminsiu, kad šitie ale profesionalai už šimtus tūkstančių žaidžia. Va palaikyt ant minimumo šituos lavonus, kelis mėnesius, tai lakstys po aištelę kaip vijurkai.

  3. Opa

    Taip zaist tik lopai gali

  4. Opa

    Ble nervai nelaiko. Zvaigzdes ..,.

  5. Opa

    Sugeba net po 10 tasku per kelini imest

  6. Darius

    o ko jiems stengis, vistiek arena bus pilna idiotų, kurie po eilinio išžaginimo po rungtynių dar ir plos atsistoję.

  7. :(

    Kazkaip nenustebino. Komanda vel tokia pat numirus, kokia buvo, kai pereme Trinchieri. Atskiru zaideju forma tragiska, Smitas visiskai nepalosia, atejus italui. Nenustebsiu, jei vasara iseis, nes jis nebera isnaudojamas, o prie Kazio buvo turbut vienas is triju kertiniu zaideju, ko ateidamas i Zalgiri butent ir norejo. Tai visi tie, kurie drabste kruvas meslo ant Kazio, gal jau laikas atsiprasyt? Kazys bent jau nepralaimedavo Bayernui butinu laimet rungtyniu. O apskritai visa sita sudina atkarpa tik irodo, kad ne treneris buvo problema, o nevykusi komplektacija ir prasti vadovybes sprendimai.

  8. BBD meras

    Yra kaip yra. Nėra ko norėt, kad vienas atitinkantis Eurolygos lygį žaidėjas laimėtų visas rungtynes. Visi kiti tik LKL’o vidutiniokai, kurie iki apsišikimo gimdo pergales prieš tokias kaimo komandas kaip Rytas ir tai tik pačių varžovų dėka sugeba laimėt. Kaip bebūtų gaila, čia ne Žalgiris, o Žalgrybis su apsimyželiais priešaky.

  9. Ramas

    Nieko mandraus baern neparodė, eilini kart pralošė fiziškumu. Edvardsas, apatinė dalis stambi, eina kaip tankas, kaip Fosteris, -Bolmaro su Babbu gynėjai, bet fiziškesni už Ūle ir Butke, jau nelyginkim Ibakos ,Bongos,Lučičiaus rankų miško, -Jankūnai, padarei kaip diletantas dvi grubias klaidas ,-už Iggio pinigus 1,3 mln iškart nepirkai dviejų žaidėjų po 650k ir per paskutinį langą kai reikėjo fiziškumo 2,01-2,03, nupirkai Lukošiūną, kuris per penkias rungtynes įmetė vieną tritaškį. O soldautų reikalaujat,kad tik būtų pasiekti rekordai. -Fanai atidavė viską, praktiškai dar keturi soldautai ir rekordas,- dabar kamuolys tavo rankose..,- pasimokęs iš klaidų, dadėjęs savo pinigų, sukomplektuoti 13 žaidėjų po 750k kitam EL sezonui ir tik tada juos ilsinti LKL-e ŽALGIRIO dublerių lyderiais.

  10. :(

    Dar viena beda, kad Evansas turbut jau turi susitarima su kita komanda, todel jau ne tik LKLe su rytu tris kelinius nezaidzia, bet ir Eurolygoj prasides pasitaupymai ir pasisaugojimai, ypac kai sansu patekt i playina is esmes nebera. Smitas kita savaite 100 proc. nezais. Matant visos komandos forma ir nusiteikima, svieciasi abu pralaimejimai dviguboj savaitej ir galutinai padetas kryzius ant sio Eurolygos sezono. O paskui kancia LKLe ir max sunkumai ji laimeti. Ech, ziauriai ilgiuosi Saro laiku Zalgirio… Budavo tikras kaifas ji ziureti. Kazin ar dar kada nors sulauksim ko nors panasaus…

  11. Sirgalius

    Žalgirio komanda išsiskiria tik fanų palaikymu, neaišku kuo nusipelnytu. Kitos rungtynės – Žalgiris 99 m. čempionai.

  12. Nu ka

    Kaip kazkas pasake, LKL vidutiniokai. Cia pas mus tiesiog tik zaidejai blogi. Jei sugebi tiek, tai daugiau neispausi is saves. Man tiesiog geda, kad tokie zaidejai. Jie net zaist nenori, nesuprasi, ka jie daro, visi su psichologinem problemom, nemokejimu zaist ir didelem algom neatitinkanciom zaideju lygio.

  13. Šž

    10 , 11 taškų per kėlinį ir stabilai liks gale 15tikti. Galejo tureti Roka, Griga, tai na yra tam tikru Jonavos tipo pataupymu kurie pastovei išlys. Trūksta aukšto lygio žaidėjų. Fubolo komandoje dar įdomiau.

  14. kas yra ?

    ei ei žalia balta žalia balta