Zalgiris takes home win from Panevezys 7

Zalgiris Kaunas (21-2) took home the win from Panevezys in the Betsafe-LKL championship. Andrea Trinchieri’s team defeated 7bet-Lietkabelis (13-10) by 83-77 (22-16, 28-24, 18-18, 15-19).

Dovydas Giedraitis started the game with five consecutive points and Edmond Sumner drove free to the basket, but then Kaunas team lost a stretch 0-14 and chased the opponents, 7-14. Arnas Butkevicius connected from long range, Brady Manek scored five points, Lukas Lekavicius made a floater, Tomas Dimsa converted his free throws, and Kevarrius Hayes scored with a foul, 22-16.

Lekavicius made a three-pointer and added two points, Keenan Evans made a dunk, and Laurynas Birutis and Edgaras Ulanovas hit free throws, 33-27. Ulanovas scored six points, Evans splashed twice from long range, Hayes added two points and Lekavicius finished the first half with a three-pointer, 50-40.

Birutis scored two points after the break, Sumner, Evans and Lekavicius each hit a three-pointer, and Butkevicius sank a free throw, 62-50. Butkevicius and Hayes scored from under the basket, while Lekavicius and Manek each added a point from the free throw line, 68-58.

Giedraitis opened the last quarter with two three-pointers, while Birutis finished two possessions and Sumner added a point from the free-throw line, 79-67. The opponents got closer, but Dimsa and Evans scored free throws to seal the victory, 83-77.

The backcourt trio of Zalgiris – Lekavicius, Evans and Giedraitis – were the best scorers with 14, 13 and 11 points respectively.

Comments

  1. #91

    sirvuha gerai uzsirekomendavo, laikom spygas kad jis butu zalgiryje.

  2. :)

    Nu Sumneris vėl grįžo prie savo įprastų dalykų. Turbūt prieš šitas rungtynes savo ypatingojo gėrimuko neišgėrė :). Nu svarbu prieš rungtynes su Monaku neužmirštų išgert. O Manekas tai rimtai užknisa. Pasirašė naują kontraktą ir bbd ant komandos. Tai tik primena, koks puikus ne tik žaidėjas, bet ir žmogus buvo Brandonas Daviesas, kuris gavęs naują kontraktą kaip tik tiesiog sužvėrėjo.

  3. jozas111

    zalia kueva hey hei hei

  4. Jankūnai, mokėk didesnius mokesčius !

    Ulanovas su tokiu žaidimu turbūt vienintelis visoje Eurolygoje turi tokį kontraktą.

  5. Tarp kitko

    Tie pratęsti kontraktai ir išankstiniai susitarimai, dar nesibaigus sezonui, iš principo nėra gerai. Nors tai priklauso nuo žmogaus… Brandonas Davisas, ne tik “Žalgiriui” pratęsus kontraktą, sužvėrėjo. Net ir iš anksto pasirašęs su “Barça”, jis “Žalgiryje” žaidė iki paskutinių rungtynių. Pagarba ir Evansui. Panašu, kad žmogus nesitaupo, atsisveikindamas visaip stengiasi atsidėkoti ir pradžiuginti mūsų sirgalius, nors graikai nesivaržydami jau šeiminkauja ir “Žalgirio” instagrame.

  6. :)

    Del Evanso poziurio bus galima galutinai nuspresti po LKLo finalu. Kol kas taip, zmogus tikrai stengiasi, atrodo, megaujasi kiekvienomis jam dar cia likusiomis rungtynemis, sirgaliu kuriama atmosfera. Is salies ziurint, atrodo ne tik nuostabus zaidejas aikstelej, bet ir puikus, paprastas zmogus uz jos ribu. Tai tikiuosi, kad atsiduos komandai ir jos sirgaliams iki pat savo buvimo pas mus pabaigos. Nes jo gero zaidimo tikrai reikes finaluose, greiciausiai su rytu, kuris bus super motyvuotas, nes tai ju pagrindinis tikslas sezone – ikast Zalgiriui, nes tada visi kiti ju feilai CL ir KMT tarsi nusibraukia.

  7. .

    Taip, nežinia, kiek beliks Evansui motyvacijos po paskutinių Eurolygos rungtynių su “Real”. Blogai, kad kontraktai iš anksto pasirašomi ar informacija ne laiku nuteka. Dabar abiem pusėms kažkaip nejauku. Na, bet reikia tikėtis, kad žmogus ir LKL finale su “Žalgiriu” gražiai atsisveikins.