Butkevicius out of the line-up with ankle injury 6

Zalgiris Kaunas forward Arnas Butkevicius has suffered an ankle injury and will have to miss some time without basketball.

Butkevicius suffered the injury during the second quarter of the EuroLeague match against AS Monaco on the road. Zalgiris player left the court with the help of his teammates and was unable to continue the game.

After returning to Kaunas, it was decided to give the forward’s ankle a couple of weeks of rest. Once the swelling subsides, Butkevicius will undergo further tests to determine the further course of his treatment.

Comments

  1. q

    arnui sveikatos, bet gynyboj jau tikrai ne be tas, nebesugaudo mazu zaideju, pries kitus jau net ciurnos luzta, reikejo zalgiriui ji imti dar 27-28 metu, bet motiejuno principai to neleido, ir buvo imami visokie klounai vasturijos ir gifajai.

  2. Tomas

    Laikykites,Arnai,sveikatos jums👊🏽

  3. :(

    Žiauriai gaila Arno. Jau buvo sugrįžęs į formą. Ir apskritai Arno traumos jau darosi problema. Kitam sezonui sutartį turi, bet vėliau reiktų rimtai pagalvot dėl ateities, nes žaidėjas nejaunėja ir ta traumų problema niekur nedings. Tuo labiau, kad ir Dovis linkęs į traumas, o jie pagrindiniai gynybiniai žaidėjai komandoj. Būna labai sunku laviruoti, kai tai vienas, tai kitas iškrenta ir ne po kartą per sezoną.

  4. Jankūnas ryja tvarų maistą

    Butkė byra akyse, tik sujuda ir trauma. Bet Žalgiriui tokie pats tas, nes senas ir trapus ir jo geriausi laikai praeityje. Daug tokių jau čia buvo.

  5. ytr

    Nu nu gavosi, kad veteranas James salygojo, kad Arnas gavo trauma. Nieko kapitonas gales pasireiksti, visi bus pailseje per balandi

  6. Klounai

    Geriausia kaip čia komplektuotojai pasakoja ir patarimus dalyja po laiko.