Zalgiris falls to Real in the last EuroLeague game of the season 11

Zalgiris Kaunas (14-20) ended their EuroLeague season with a game in Zalgirio Arena. Andrea Trinchieri’s team lost 62-64 (9-16, 16-15, 17-13, 20-20) to Real Madrid (27-7).

The regular-season finale seemed headed for overtime after Kevarrius Hayes tied it with just his second three of the season with 7.9 seconds left, but the champs found a way to win through Gabriel Deck’s shot and improve to 27-7 without needing overtime.

Dzanan Musa paced Los Blancos with 17 points and 7 rebounds and Mario Hezonja added 16 points for the winners.

Zalgiris 14 points apiece from Brady Manek and Keenan Evans in its final game of the season.

Comments

  1. teisinga antraste

    Is kapitono Ulios 0 tasku pagalbos sulaukes Zalgiris krito savo aikštelėje.O ponulis Edgaras, dar teigė , kad nori sezona užbaigti pergale, net 33min žaidė,tiksliau trynėsi aikštelėje. Šviečiasi 15 vieta, aplekus 3 nelaimėlius.

  2. Darius

    Tuoj ules atsosai islys ginti kabliarankio

  3. Jankūnas palaiko koncervuotą vyriausybę

    Sezonas eurolygoje baigtas, koks jis buvo ? Sirgaliams įdomus, bet trūko pergalių, komandai nelengvas, nes nesiklostė, bet buvo žaidėjų maištas, tada vistiek išmestas treneris, vietoje kurio atėjo geresnis Vadovybei sezonas buvo darbinis, priblematiškas, tačiau labai pelningas, nepaisant prastokų komandos rezultatų ir nevykusių pirkimų – pardavimų. Parduotas Brazdeikus, į kurio vietą nupirktas gal Lukošiūnas ? Nežinau, taip pat mažai naudos davęs Samneris. Nepaisant to, arena lūžo nuo sirgalių, alus liejosi upe, pelnas, spėju, viršijo lūkesčius, bus galima išplauti pinigą per futbolo projektą.

  4. BBD meras

    BBD ant tokio Žalgirio sezono. Konkrečiai Jankūnas šūdą sumalė savo vadyba, o gal dar Okmanas kišo savo trigrašį, nors viešai teigė, jog nesikiša. BBŽ kaip ten yra. Žodžiu dar bus reikalų ir vietiniam fronte, nes legionieriam pajabat tas kaimų krepšinis, o lietuvaičiai mūsų apgailėtini, na nebet superUlavonas, kuris šiandien pelnė net !!! 0 taškų!!! Kaip uspaskoicas sakė “vaizdelis nekoks”!

  5. v

    kiek gauna musu latvis, 900k? naudingumas siemet vos didesnis nei birucio.

  6. Ramas

    Kur dvi neišnaudotos pražangos, daryk pražangas kas tris sekundes ir pratesimas

  7. :(

    Ech… Kas butu, jeigu butu… Taip butu galima apibudint ne tik sitas rungtynes, bet ir visa sezona. Gaila, kad sitas sezonas buvo toks permainingas, gaila del visu tu Jankio ir co padarytu klaidu, del laiku nenupirktu zaideju, del kiausu neturejimo laiku atleist treneri ir t.t. ir pan. Gaila, kad Evansas po paskutiniu rungtyniu Eurolygoje su Zalgirio marskineliais iseina pralaimejes. Labai daug, per daug tu gaila buvo siame sezone… Toks neispildyto potencialo ir neispildytu lukesciu sezonas. Toks jausmas apima dabar, nors pries sezona asmeniskai ir nesvaigau apie playoffus, labiau galvojau apie 11-13 vietas, nu gal 10 ir kova playine, bet cia buvo dar pries parduodant Brazdeiki, tai gal ir logiska yra ta 14 vieta. Ir dar karta pasitvirtino taisykle, kad tik su vienu geru gyneju, net ir tokio lygio kaip Evansas, aukstai nekilsi. Reikia daugiau. Tai tuo paciu norisi palinket vadovams geru ir protingu sprendimu, komplektuojant komanda kitam sezonui. Ir sekmes uzbaigiant sita. O jos tikrai prireiks, ypac kai traumos taip pjaut pradejo i sezono gala.

  8. bet

    visgi keista kodel nesubaudavo paskutinej atakoj ?

  9. heyhey

    eurolygoje uzimta 14 vieta yra ant labai trapios ribos tarp vidutinio ir blogo sezono. ir tas paskutinis momentas kai nebuvo padaryta bauda kad eiti i pratesima , charakterizuoja visa sezona. Linkiu visiems pergales sekmadieni ir LKLe aukso.

  10. Pastebejimas

    Kaip zali gauna islenda etatiniai verksniai Drariai ir panasus. Nors kaip laimi tyla, tokie impotentai juokyngi :)

  11. Dėmesio

    pritrūkai, pedike ?