Zalgiris suffers fourth defeat in Betsafe-LKL 26

Zalgiris Kaunas (25-4) suffered a defeat in the Lithuanian Championship. Andrea Trinchieri’s team lost 93-97 (26-17, 13-35, 26-25, 28-20) to Wolves Twinsbet Vilnius (22-8) on the road.

Keenan Evans scored seven points on free throws, Laurynas Birutis made two shots and Edgaras Ulanovas added eight points for a 19-6 lead. Kevarrius Hayes dunked it home and Demetre Rivers scored five points to make it 26-17 at the end of the first period.

Rivers started the second quarter with a three-pointer, Evans scored four points and Brady Manek had a two-pointer to make it 35-19. Then Zalgiris went down 0-27, and the scoring draught was ended by free throws from Hayes and a layup from Ulanovas, 39-52.

After the break, Birutis scored four points, Rolands Smits added a two-pointer, and Rivers and Dovydas Giedraitis hit a three-pointer each, 51-65. Evans, Hayes, Giedraitis and Smits scored two points each, while Edmond Sumner had six points to finish third quarter at 65-77.

At the beginning of the final quarter, Giedraitis raided the basket, Evans shot well from long range and made three free throws, and Ulanovas scored from the free throw line as well, 75-81. Birutis scored four more points, Ulanovas added two more, while Sumner scored twice from long range and Smits made a long shot to tie the score, 90-90. Smits made a quick three-pointer to put his team ahead, but Zalgiris fell short in the last minute, 93-97.

Evans was the leading scorer with 19 points and 8 assists. Ulanovas scored 14 points, while Birutis and Sumner had 12 points apiece.

Comments

  1. :(

    Apgailėtina.

  2. Sk

    Komanda be kiaušų GĖDA

  3. Jonas

    Liūdna

  4. :(

    Trinchieri visiškai neparuošė komandos šioms rungtynėms. Gėda pralaimėt vatnikiniam projektėliui net du kartus reguliarkėj. Sulaimonas darė, ką norėjo. Neužteko vienos pliūchos nuo Neptūno, dar reikėjo nuo šitų atsiimt. Ir dar gaunant tokią atkarpą. Komanda, kuri visai nemoka ir neturi kiaušų žaist išvykose. Ne tik Eurolygoj, bet dabar jau ir LKLe. Tik susiduria su kažkiek rimtesne komanda, kuri nėra rytas ir prasideda problemos. Vietoj to, kad ateitų ir be jokių klausimų visiems parodytų, kas čia šeimininkai.

  5. dd

    manekas tragedija, riversas imestas i ugni daug geriau atrodo

  6. ispudis

    komanda,kuri brangesne uz visas kitas lkl komandas kartu sudejus.ar cia ne bus kokie lazybu reikalai.gal komlektotis,nemokejimas.paziuresim,kaip bus kitais metais.galima pagirti kapitona,jis tikrai vidutiniskai stiprus lkl lygio zaidejas.tikiuosi i rinktine jo niekas nepaims

  7. Top sport

    Padėka sponsoriams,nebus nuostabu jeigu bus pralaimėta Uenai

  8. KosmosasPrazangos

    Na runktynes banguotos +16 isbarste puikiai pradejo tik su isejusiu Samneriu sugriuvo zaidimas 0-27 na bet Ir Wolves gali isvaistyt persvara 20 tasku parode charakteri jau atrode +3 Zalgirio tik reikejo atsigint pabaigoje pritruko salto proto apmaudu kad Evansas pramete du tritaskius Kevarrius Hayes galva pramete taip klisti.

  9. KosmosasPrazangos

    Trinchieri reikejo anksciau leist Demetrius Rivers geriau atrode uz Manek o ne Runktyniu gale.

  10. h

    Vakarysktis NKL treneris nugalejo pona milijona, nes zaidejai gi pavarge po dvieju rugtuniu išvokoje 7 per savaite, t.y. per nėnesį.

  11. .

    trinkio preskonfa buvo kazkas tokio, turbut greitai bus nekenciamas puses lietuvos zurnalistu.

  12. BBD meras

    Viena koja žaisdamas Žalgiris prapiso nieko nelemiančios rungtynes, nu ir kas? Ko čia verkiat??

  13. :(

    Trinchieri preskonfoj ne žurnalistus užsipuldinėt turėtų, bet atsiprašyti fanų, kad neparuošė komandos. Ir ne žurnalistas čia rodo nepagarbą žaidėjams, o patys žaidėjai parodė nepagarbą fanams maldami šūdą aikštelėj ir prasileisdami atkarpą 0-27.

  14. Darius

    rungtynių nemačiau, neįdomu, negaišau nei 1 sek žiūrėti parsidavusias prostitutes. Rezultatas visiškai dėsningas, prostitutė yra prostitutė, uz pinigus padarys ką reikia, maikę užsidės su reikalavimu pakelti mokesčius, su Rytu susivienys, sukals inkilų kažkokių, atseit ukrainai ar dar kokiam sūdui atkiš subinę iškedenti.

  15. Ramas

    Su komplektacija reikės rimtai vasara padirbėti,-Evansas išeis, o Francesko,GiedraitisLekavičius,Dimša neka geresni už Suleimana,Žagarą,Žemaitį,Kariniauską, o Riversa, Sumnerį, Maneka į štanginę, nes fiziškai stipriai atsilieka nuo Turmano, Brukso, Teiloro

  16. Ramas

    Su fiziškumu aplamai prastai šiais metais ,dėl atšokusių kamuolių paskutinė vieta EL, taip kad reikia būtinai kažko panašaus įManeke,Dialo,Ožie,Blesomgeima,Klivlenda,Makentaira

  17. arvidas6666

    pralaimiesit utenai manau

  18. Matau

    sito portalo komentaru asui liga stipriai uzprogresavo, jau kelio atgal nera. Teks likusi gyvenima nugyventi su tuo. O del zaliu tai aisku gedinga , nors ir treneris nelabai suvalde juos vakar

  19. dariui

    Prostitutė buvo tavo močia. Tokia baisi, tiksliau klaiki, kad ją krušdavo tik visiškai girti ruskių saldofonai. Varydavo iš eilutės ir kur papuola.
    Močia tave paprasčiausiai iššiko. Dėl to ir esi toks smirdantis ant viso pasaulio piktas padaras, kuris malonumą jaučia tik ruskiam šiknaskyles laižydamas.

  20. Darius buratino kareivis

    Reiktu ivesti lapeliu sistema,kad jaunimas gautu pazaisti lygiai kaip ir kiti zaidejai

  21. Kiek tevertas žmogaus žodis...

    2024-03-20 „Lietuvos rytas“ („Miglotai apie ateitį užsiminęs K. Evansas: „NBA – tai kiekvieno žaidėjo svajonė“): „Artėjančią vasarą K.Evansas turės spręsti, kur pratęsti savo krepšininko karjerą. Žiniasklaidoje yra minimi įvairių Europos klubų pavadinimai, tarp kurių yra Pirėjo „Olympiakos“ ir kiti. Tačiau gynėjas kol kas pernelyg nesižvalgo į vasarą, o kartu pridūrė, kad lyga, esanti anapus Atlanto, yra svajonė kiekvienam žaidėjui. „Tiesą sakant, apie kitas komandas, kurias galėčiau papildyti, kol kas negalvoju. Aš esu susifokusavęs į šį sezoną… Kalbant apie NBA – tai yra kiekvieno žaidėjo svajonė, bet apie tai irgi stengiuosi negalvoti, nes esu susikaupęs į esamąjį laiką“, – aiškino K.Evansas.“
    2024-03-26 graikų ir Europos žiniasklaida: „Olympiacos Piraeus reached an agreement with Keenan Evans for the upcoming season!“ Derybos tęsėsi mėnesį.

  22. Ziniasklaida

    Ziniasklaida italu kad vel Zalgiris netrukus pateiks kosmini pasiulyma Evansui

  23. Zurnalistas

    Kaip tik cia Zurnalisto netinkamas neagalvotas klausimas del tokiu klausimu del atostogu tai Trinchieri supykde

  24. To Kiek tevertas žmogaus žodis...

    Zmogau, koks tikslas cia vel prisimint, ka sake Evansas. Joks zaidejas viesai nesakys, kad pasirase su kita komanda, nesibaigus sezonui. Jis prieme sprendima toki, koki prieme ir tiek ziniu. Jei tai tave nuvyle, deja, bet tai tik tavo problema. Del to neverta pilstyt is tuscio i kiaura. Zalgiris jau komplektuoja komanda kitam sezonui be jo. Beje, tik ypac naivus zmones galejo tiketis, kad Evansas liks. Jei ne ta jo trauma, jis jau si sezona butu zaides kitoje komandoje. Zalgiris tokio lygio ir talento zaidejams yra tik tramplynas kilti i Eurolygos grandus. Gaila, bet tokia realybe. Kas is tikruju blogai, kad Zalgirio zaidimas net ir LKLo playoffuose per daug priklausomas nuo Evanso ir jo motyvacijos. Atmetus ji, net ir pvz. Sulaimonas su Zagaru galva lenkia musu visus kitus gynejus. Lygiai tokia pati situacija ir 3 pozicijoj, kur apskritai dabar turim vieninteli Ule, kurio jau saulele, panasu, kad vakarop, o dar zmogus visa sezona zaide beprotiska kieki minuciu. Nes vel islindo Butkes polinkis i traumas, kas is dalies ir logiska. Tiesiog kunas neatlaike eurolyginiu kruviu ir intensyvumo. Todel galvojant apie kita sezona, butu protinga pasiimt zaideja, galinti zaist 3-4 pozicijoj, kuris butu atletiskas ir gebantis rinkti taskus, nes dabar sita pozicija puolime is esmes yra tuscia.

  25. To Ziniasklaida

    Atmetė vieną pasiūlymą, atmes ir kitą, jeigu, žinoma, tai tiesa. Evansas jau turi sutartį su graikais. Būtų norėjęs likti Kaune, būtų nesitaręs su kita komanda, net sezonui nesibaigus. Nenori – nebeverta žemintis, maldauti, nes Evansas puikiai žino, kad klubas ir sirgaliai dėl jo buvo pasirengę padaryti tai, ko niekada nėra darę nei dėl vieno žaidėjo “Žalgirio” istorijoje…

  26. Sutinku

    Tai ir problema, kad net LKL atkrintamosiose “Žalgirio” žaidimas per daug priklausomas nuo Evanso. Vertėtų, galvojant apie kitą sezoną, ir vietinėje lygoje pratintis žaisti be jo.