Zalgiris outlasts Lietkabelis at home 16

LKL.LT

There were mixed emotions for Zalgiris (24-3) in the Betsafe LKL this week, with the top-of-the-table title-holders inscribing an 85-72 victory over the fourth-placed Lietkabelis (17-10) but losing Aaron White in the process.

The defending champions needed to overcome a solid challenge by the Panevezys club, trailing by as many as 8 points (45-37) in the first half but did get the job done after the break.

For most of the second half, they had to do without the injured White who had to leave the court after a collision with Zygimantas Skucas of Lietkabelis.

Kevin Pangos led Zalgiris with 24 points and 5 assists, Vasilije Micic scored 16 points and also dished out 5 assists, while team captain Paulius Jankunas converted all of his field goals and finished the game with 10 points.

For Lietkabelis, Ksisitof Lavrinovic was the only double-digit scorer with 13 points, with the trio of Donatas Tarolis, Lorenzo Williams and Dominik Mavra chipping in with 9 points apiece.

Comments

  1. c

    peineris > ulanovas

  2. R

    Na teisėjai konkrečiai grybauja į abi puses

  3. Ro

    Na teisėjai graudu žiūrėt

  4. R

    Visus su pergale !

  5. zalgiris

    ne nu bet skucas tai nevykelis skericiotis moka zaidejus traumuoja

  6. zalgiris

    na matesi gal kiek nuovargis jautesi po dvigubos savaites zalgiriui atsigaunant

  7. zalias

    Kaip Waitas gal kas zino?

  8. raso

    kad luziu nera, dabar tik mrt tyrimas parodys ar raisciai tvarkoje. Blyn koks asilas tas skucas .

  9. Darius

    Į eurolygos ketvirtfinalio pirmas varžybas mano vietos jau nebėra, nors prisijungiau iškart prasidėjus prekybai. Tai pasirinkau šalia ir … 48 eurai ! AČIŪ , ponias motiejūnai, bet už tokią kainą nereikia. Tuo labiau, kad ne pati geriausia vieta, o dar ne prie chebros. Eik, motiejūnai, su savo chebra.

  10. na

    brangokos kainos ketvirtfinalio , galima sutikti , bus daug nepatenkintu , jei turi abonementa tai i vienas rungtynes kainuoja ketvirti viso sezono kainos , brangoka.

  11. to na

    tikram fanui brangoka nebuna reiskia ne koks fanas esi

  12. angis

    Treneriui Šarūnui J. Būdamas žaidėju nesužvaigždėjai, bet ta liga užpuolė kaip trenerį. Jei būčiau Ž. Skučo mama, apkaltinčiau psichologiniu smurtu. Ar pagalvojai, kaip jaučiasi Žygimantas ? Ar kad D. Sabonis susižeidė užlipęs ant kamuolio kaltas padavinėtojas ? Kalnietis susižeidė petį, nes ne ten sovėjo žaidėjas ? Gėda, nes ir teisėjai kalti,ir priešininkai neturi teisės kovoti , kad ir dėl beviltiško kamuolio ? Gerbiu, kaip trenerį, bet daugiau pagarbos ir atsakomybės kitiems.

  13. kad

    jau nusipirkau, reiskia tu asilas

  14. 15min interviu

    saro priesu tapes Z.skucas atsiprasyti neketina neturejau kada bet ir nematau uz ka

  15. Darius

    Kad nusipirkai, valio. As nepirksiu vien del to, kad jiems jau nebera saiko. Ivede pazangia sistema nuolat branginti bilietus. Neisiu protesto vardan. Nes 50 euru i paprasta vieta vienoms rungtynems nematau reikalo moketi. Taip, as nepatenkintas, manau, kad mus tiesiog izuliai apiplesineja. Ach jus einat i varzybas ? Dar einat ? Tai kelia kainas kol puse spjaus ir neis

  16. turiu abonementa

    bet nepirksiu bilieto tiek jau to praleisiu ir ziuresiu per tv