Jasikevicius becomes honorary citizen of Kaunas 2

Sarunas Jasikevicius, head coach of the Zalgiris Kaunas basketball club, was officially made an honorary citizen of Lithuania’s second-largest city on Wednesday.

“This is definitely one of the greatest honors I’ve had in my life. Thank you, I will try to continue promoting the name of our city,” Jasikevicius said, accepting the award.

Jasikevicius was honored for his merits to Kaunas as a basketball player and coach. He thanked Kaunas and said he is honored to be a Kaunas resident. He also thanked his parents and family.

This award was created in 1991 for outstanding achievement in the fields of science, sport, culture and societal well-being.

Zalgiris Kaunas, led by Jasikevicius, came in third in the EuroLeague Final Four this season.

Comments

  1. kaunas

    saras jega

  2. PSICHOLOGIJA išduoda JASIKEVIČIAUS verdiktą dėl ateities

    Žaliai baltos širdys jaučia, kad Jasikevičius yra senokai apsisprendęs dėl savo tolimesnės karjeros. 99% kad jis paliks `ŽALGIRĮ`. Logika paprasta – sezono pabaigoje, ypač po laimėto bronzinio mūšio Eurolygoje jis puikiai suvokė, kad jo akcijos pakils minimum dvigubai, jis suvokė, kad jo norės turtingi klubai. Labai labai tikėtina, kad jis pasirinks didelius pinigus svetur. Tiesiog jis diplomatiškai tempia `gumą’, per tas kelias dienas po LKL 2018 apdovanojimų jis parašys gražią atsisveikinimo kalbą ‘Žalgirio` komandai bei visai Lietuvai, gaila, bet tai rodo jo kalbėsena su žiniasklaida.. Pamąstykite logiškai – jei jis dirbtų Kaune dėl patriotiškumo, seniai būtų pranešęs, kad lieka Žalgiryje. O jei teigia neva dar nėra nusprendęs, atsakymas paprastas – tiesiog jis nenorėjo įpilti nereikalingo žibalo LKL finalo metu, kas galbūt būtų mažiau ar daugiau trukdę žaidėjų koncentracijai į svarbias rungtynes. Bet kokiu atveju, AČIŪ Tau, ŠARAI už super sezoną. Bet atmink, laimė – ne piniguose… bei nepamiršk, Lietuva prašo – PASILIK!