Zalgiris signs Derrick Walton 13

Zalgiris Kaunas strengthened the backcourt with the signing of the point guard Derrick Walton for the remainder of the season.

Walton (1.85 meters, 23 years old) played 16 games for Miami Heat of the NBA last season, averaging 1.8 points in 9.2 minutes per game.

He spent the rest of his first professional season with Miami’s affiliate in the G League, Sioux City. Prior to that, in four seasons at the University of Michigan, he averaged 11.6 points, 4.4 rebounds and 3.9 assists over 127 games.

Walton will become eligible to make his Turkish Airlines EuroLeague debut once registered by Zalgiris.

Comments

  1. mažiukas juodukas

    nebeturėsit ką pasakyt mažiukų juodukų garbintojai? dabar bus ir toks, teks ieškoti naujų priežasčių pavaryti ant vadybos

  2. Samb

    Vadybai 10 balu

  3. vaidas

    super vadina,ri super naujiena tabar visos grandis atrodo solidziai,reikia kuo greiciau tik isilietu i komanda ir sistema lauke eurolygoje dar geresnis sezonas.

  4. W

    Jau penktas žaidėjas, kurio pavardė prasideda w. Kaip atsiminti?

  5. Vilius

    Ta progra reikės užsisakyti “mažą ir aštrų”

  6. Darius

    Pries kokia sav rasiau cia, kad labai noreciau matyti komandoje koki negriuka izaideja ir bacjau yra.

  7. s

    butu atletiskas sg/sf vietoj kazkurio, ir sudetis butu tobula, bet gera ir dabar

  8. zalgiris

    Super kiek netiketai naujiena diena naujienu nezinojau na bet galima buvo nujaus anksciau ar veliau sezono eigoj naujoko

  9. Dariau

    prieš kokį pusmetį pradėjo rašyti visur ir nenustojo iki šiol, kad nori matyti negriuką įžaidėją, taip kad ne itin originalus parašymas tamstos buvo:)

  10. tik nebus nieko naujo

    jei jau po kelių rungtynių varyti pradės, kad be reikalo paėmė, kaip prieš užpraeitą sezoną varė, kad Motumo palikimas buvo didžiausia klaida, prieš praeitą, kad pangosą palikti tik nemąstantis Motiejūnas galėjo, kad Daviesas niekam tinkamas, reikėjo žymiai geresnio – ir taip kasmet, be mažiauių išimčių, dar prisiminiau Milaknį, kai su juo pratęsė, tai varė, kad jis maksimum LKL vidutiniokų lygio, o sužaidė savo geriausią sezoną ir kainą pasikėlė taip, kad jau kitą sezoną tie patys ant jo varę jau svajojo, kaip būtų gerai iš Unikso susigrąžinti

  11. delfi

    Grigas garantuoja kad zalgiris si sezona eis toli ceponis stabdo arklius

  12. Dzabaras

    Geras pasirinkimas. Turetu europoj atrodyti solidziai. Greiciau tegul tik isivaziuoja su komanda

  13. zalia balta

    sveda ir de colo pasimtu XD galetu jie 2 pries 5 laimet