First half lead not enough vs Fenerbahce 25

Zalgiris Kaunas led by 16 points in the first half vs Fenerbahce Istanbul, but couldn’t hold it and lost to the EuroLeague runner-up 75-82 at Zalgirio arena on Friday.

Kostas Sloukas poured in 20 points, Luigi Datome 11 and Jan Vesely 10 for the winners, who outscored their hosts 18-29 in the fourth quarter.

Zalgiris got 23 points from Nate Wolters, 14 each from Arturas Milaknis and Brandon Davies.

Milaknis and Wolters had 5 points each as Zalgiris led 10-4 but Datome matched to get Fenerbahce within 14-12. Leo Westermann and Antanas Kavaliauskas revived Zalgiris and Milaknis returned to beat the buzzer for a 25-18 lead after 10 minutes.

Davies upped the difference to double digits twice before Thomas Walkup and Wolters blew it up to 38-22. Sloukas led the visitors on a 0-9 run but Paulius Jankunas and Davies steadied Zalgiris to lead 42-34 at halftime.

Sloukas got Fenerbahce closer but Wolters answered before late shots by Marius Grigonis and Tyler Ennis left a 57-53 scoreboard after three quarters.

Sloukas hit a set-up triple and Datome the go-ahead one for Fenerbahce’s first lead at 61-63, Wolters answered in kind, but Ennis hit a triple and Joffrey Lauvergne an inside bucket as Fenerbahce soared ahead 64-72. Milaknis and Wolters kept it close from deep, but Sloukas and Ennis replied. Westermann’s triple made it 75-79 going into the final minute, but Ennis hit free throws and drew an offensive foul to settle the matter.

Comments

  1. Siūlyčiau

    Sutvarkyti žaidėjų skiltį, įdėkite naujoką, jopapa. Su puslapiu kažkoks balaganas.

  2. kai

    vienas zmogus desimt darbu dirba tai visada taip buna

  3. zalgiris

    Na nekantriai laukem na bent tikiuosi kad bus apie 14 tuks sirgaliu

  4. zalgiris

    Na siendien reikia dar geriau suzaist visa jega agresiviau davieso energyjos svarbu dar del kamuoliu kovojimo ir tritaskiu pataikymo

  5. Unvis

    Kazin ar bus kokia intriga…

  6. Rimas

    Krepšinis gyvai
    https://goo.gl/gE92mG

  7. Unvis

    Nu va, pasibaige intriga…

  8. LOPAGALVIS JANKŪNAS

    Paskandino komandą,dėl jam ne žinančių priežaščių, guys į think Jankus cant b a biach 2nite coz he z 2 slow and stpd

  9. a

    paaiskinkit man, uz ka ulanovas 500 000 gauna nes niekaip nesuprantu

  10. MR JANKUNAS

    FOKT OP GAME AT THE END LIKĘ Į AM MR SUPERFOKTAPMAKER

  11. As

    Treniruokites vyrai, lauksim grazesnio zaidimo

  12. Žalias

    Ulanovas- brangiausias žaidėjas? Naujasis Žalgirio veidas? Nesu karštakošis, bet nuoširdžiai linkiu jam kuo greičiau išsimėžti iš kkmandos. Šiandien jis su Jankūnu nuskandino komandą. O tokį šansą turėjom…

  13. Tik

    Pralaimim ir silpnaprociai atsliauzia , komanda gerai kovojo, o ulia miegojo

  14. Darius

    Siandien pralaimejome ne be teiseju pagalbos. Formaliai jie gal nedare daug klaidu, bet pvz epizodai, kai po krepsiu i nugara nustumiamas Kavaliauskas, ko pasekoje turku komanda atsikovoja Kavaliauskui i rankas kritusi kamuoli ir imeta mums tritaski, daug pasako. Nu nesisvilpe 1 baudos pries Kavaliauska bet ji mums kainavo 3 taskus. Dabar puse pirmos ir as einu miegoti, todel apie kitus teiseju fintus neeasysiu, akys merkiasi. Noreciau tik, kad Jasikevicius juos matytu ir Eurolygai nusiustu paziureti.

  15. pradėjo ir pinigus skaičiuoti

    kaip skaičiavot, kad Ulanovo nebus įmanoma išlaikyti – klounai esat

  16. Aha

    Keista ir liudna prie Ulanovo pavardes matyti nuli. Kas jam pasidare?

  17. Darius

    Visai nesimiegojo po vakar rungtyniu, nes mus apvoge. Gal butume ir taip praleimeje, bet musu komandai tiesiog nedave laimeti ne turku komanda, 3 teisejai. Esame mazos salies klubas, Eurolygos masteliais neturtingas, tai galima mus musti. Zaidziam namuose, o teisejai duoda mums i skudurus, nas musu varzovas Turkijos komanda nr 1 turnyre, kuris irgi vadinasi Turkijos. Viskas tuo ir pasakyta. Tik nesuprantu, ar Jasikevicius si karta nutyles ? O ar patenkintas Obradovicius, juk mate, kaip teisejai uzsieme savo purvinais darbeliais ? Jo komanda laimejo nesvariai, bet jei jiems taip gerai, ka gi.
    O kas liecia zaidima, tam, kad laimeti pries tokias komandas ir teiseju finrus, reikia visu zaideju pastangu. Uz zaidima kiekvienam atskiri balai, bet uz pastangas visu balai turi buti po 10. Dabar gi parasykit kas nors Ulanovui 10 balu uz pastangas, kils ranka ? Suda. Ardesi, plesesi ? Ne velnio. Per 18 min teisstenejo 1 metima i krepsi, nei karto nepaeme atakos ant saves, nepatempe komandos. Nesieme iniciatyvos ir pralakste seselyje. Uz kitu nugaru. Milas atvirksciai, 10 balu. Dirbo 100 proc ir pabaigoje vos vilko kojas. Tas pats su Woltersu. O Jankunas jau senas pirdzius, epizode, kai 23 atakos sekunde pusiau laisvas is priekio net nemete tritaskio i krepsi, o pasavo issigandes komandos draugui, tiesiog siutina. Nepasivelki, nera jegu, prasyk keitimo. Bet jis 4 keliny jau likus visai nedaug laiko, mums atsiliekant, esant likus vos kelioms atakoms ir su tokia patirtimi net neziuri i krepsi. Cia tas, kuriam pernai skanduodavome kas bahuras, kas bahuras ?

  18. Darius

    Ir dar del Ulios. Jis per 1 eurolygos rungtynes yra atkovojes 5 kamuolius vien puolime, 11 kamuoliu is viso, o dabar per 3 rungtynes atkovojo tik 1 kamuoli. Tai cia zmogus, kuriam moka tokia didele alga ? Toks ispudis, kad ardesi tam, kad gauti gera kontrakta, o gaves tapo neatpazystamas, lyginant su pernai vaidelis toks, kad atrodo zmogus lasinius aiksteleje augina.

  19. Dariui

    Va būtent. Kaip čia neprisiminsi Belgrado CZ sirgalių vėliavos užrašo “pyksim ne už tai, kad pralaimite, pyksim už tai, kad nekovojate”. Ulanovai- įsiskaityk. Įdėmiai įsiskaityk

  20. kaunas

    kas stums ant ulanovo tam subine atspardysiu ulia jega

  21. fanas

    kaip gauna viskas blogai o jau kaip laimi tai tada visiems gerai tai vadinasi esat netikri fanai zalgirio o tikri fanai taip nesakytu o dar labiau palaikytu tai cia dauguma bus vaiku rasysenos

  22. fanas

    gavom pries viena stipriausiu komandu europoje ir nera ka noret zalgiri pamoke gerai ir bus tik i nauda daugiau nekomentuosiu ir laukiu kitu rungtyniu

  23. kaunas

    zali jega

  24. Latest News

    Walkupas abipusiu susitarimu palieka Kauno Zalgiri.

  25. Jau

    Paliko, tave paskutiniai proto likučiai, sveikinu