Davies wins Betsafe LKL Player of the Week honors 4

It took Zalgiris big man Brandon Davies just 14 minutes of action to secure the last Betsafe LKL Player of the Week honors of 2018, as the title-holders from Kaunas stormed to a 93-48 victory over Skycop.

The center collected 17 points on 5-of-7 shooting from the field and a perfect 7-of-7 from the line, grabbed 3 rebounds and dished out 3 assists for an efficiency score of 25.

He was joined on the Team of the Week by Stefan Sinovec of Lietkabelis, Juventus guard Dovis Bickauskis, D.J. Seeley of Rytas and Dzukija forward Arturas Jomantas.

Comments

  1. Luzeriai

    Atidavę svarbiausią tašką kanarams, dabar laužys nugaras kad pasivytų jau nuvažiavusį traukinį, galime jau laukt pradėt kitos eurolygos

  2. 2019 kaunas

    greiciausiai siais metais viskas nesiseke blogi zenklai kad nelaimedavom lemiamais momentais kur tik buvom per metima nuo pergaliu tai dar ir traumos atsuko nugara neisvengiamai visokios mintis kyla kaip bus su cska kai dar toks sausis bus sudetingas

  3. Fanas

    Manau, fizrukams labai smegenus sugadino pasistažavimas pas amerikosus – kol taikė savo išsiugdytą, tinkamai ir tikslingai tobulintą sistemą, tol komandoj praktiškai traumų nebuvo, bent jau paskutinius dvejus sezonus. Dabar panašu kaip pradėjo taikyti amerikosų ale “patirtį”, tai komanda ir subyrėjo totaliai. Pažiūrėkit, kiek pas tuos NBAšnikus traumuotų – kilogramais suolus šildo, tai tas pasukta, tai anas lūžo, tai kitas patempta, problemų sočiai ir taip metai iš metų. Taigi darau išvadą, kad amerikosų traumų prevencija yra labai lieva, todėl Žalgirio fizrukams būtina jos atsisakyti, vėl pradėti naudoti savo turimus įgūdžius ir žinias ir labai tikiuosi tai padės ateityje (o itin reikia jau labai artimoje) gerokai sumažinti traumų skaičių. Čia mano tokia nuomonė, nieko gero pas tuos amerikosus nėra ir kiekvieną jų šūdą mums tikrai nereikia vos ne aklai kartoti.
    Linkiu visam Žalgirio kolektyvui Naujuosiuose kuo didžiausios sėkmės, geros sveikatos ir kad nebūtų traumų.

  4. delfi

    naujuju pradzia – itin itempta traumu isretintam zalgiriui savaite zais kas dvi dienas