Zalgiris suffers unexpected defeat in Prienai 19

After a bowing out of the EuroLeague season Zalgiris returned to Betsafe LKL action with an unexpected defeat in Prienai, with Skycop becoming only the second team to beat the defending champions this season.

In what turned out to be a surprisingly close game, the hosts managed to overcome an 8-point deficit and defeat the reigning champions 81-76.

While Zalgiris’ claim to the top seed still remains unscathed, this was an important win for Skycop, as a 13-20 record pushes them up to the seventh spot in the standings.

Darjus Lavrinovic and Zygimantas Janavicius put up a show for Skycop, as they ended up with 20 points apiece, with the latter also adding 10 assists to the tally. Vytenis Lipkevicius put up 13 points and 7 boards, while Mindaugas Lukauskis finished the game with 9 points to his name.

Thomas Walkup was the go-to guy for Zalgiris, accounting for 16 points, 6 rebounds and 4 assists. Leo Westermann dropped 15, while Brandon Davies and Paulius Jankunas ended up with 8 apiece.

Comments

  1. Fanas

    Nu nesuprantu šiandien Deiviso, kas jam darosi – kažkoks begalvis, pušinėja aikštėj, nesąmonių krūvą daro. Bl.. kaip koks pagieringas ar prisiuostęs. Retai šiam sezone teko jį tokį matyt, nu bet šiandien tai eina na… Komanda visai nenori žaisti, atvažiavo pasilakstyt, į kašę pasimėtyt. gali pralošti, nieko baisaus nebus, bet kad nekovoja tai yra šlykščiausia, nulis pastangų, tas labiausiai siutina :-(

  2. Fanas

    Išspardyt subines ir snukius išmalt už tokį nenorą žaisti šiandien. Turistai sušikti, nafik visai tada važiuot į Prienus, jei nenori nieko daryt rimtai. Sutraukos jobani… :-(

  3. 709

    Neturetu sezonas baigtis kartu su eurolyga. Manau reikia ir LKL suzaisti del ziurovu ir garbes. Nebent tai lazybu kontoru darbas?????????????????

  4. Algirdas

    Pritariu Fanui dėl išspardymo ir išmalimo. Nėra jokio suvokimo apie garbę. Tikrai sutraukos …

  5. Xdddd

    Kokie istikimi fanai : ))))) jusu nesuprantu,jeigu sake saras kad nedauzysim snd prienuu

  6. Saras

    Siandien mano zaidejai neatejo i rungtynes

  7. asd

    27 minutes, 3 taskai ir 1/6 taikumas. spekit kas

  8. Darius

    Ziurejau rungtynes ir pasakysiu GĖDA. Jeigu nenorit zaisti, atvezkit dublerius. Ne sita komanda mes stovedami islydejome, tikrai ne sita. Geda Zalgirio vardui daro, nenori zaisti nors uzmusk. Meistrai blemba. Niekas pries jus i savo krepsi nemetys, liko nedaug, reikia pabaigti sezona, bet motyvacijos nulis.

  9. Aha

    Zalgirio sirgaliai yra supratingi, bet ir musu kantrybe turi ribas. Gal zaidejams nusibodo, kad sirgaliai jiems visada, net ir po pralaimejimu, ploja? Gal uzsimane, kad juos nusvilptu? Beje, pasakykit kas nors Daviesui, kad krepsinio sezonas dar nesibaige, kontrakta su Zalgiriu reikia iki galo atidirbt, net jei jau gal esi ir susitares su kitu klubu kitam sezonui.

  10. 709

    Tikros pralaimejimo priezasties komanda nepasakys nors ja isduoda reklama pertraukeliu metu.

  11. KAUNAS

    Na matesI skycop labiau norejo laimet o zalgiris ne zaide

  12. KAUNAS

    Vai kas buna kai ateinI I runktynes nenusiteikes ir visas runktynes varksti kai kurie po viena zaidzia

  13. zalgiris

    Na dabar kaip minejo saras ner kada treniruotis zalgirieciams nera lengva zaist kas dvi dienas

  14. zalgiris

    Kai nenusiteikes tai toks ir zaidimas klaidu ne truko ir 4 bande tritaskiais gelbetis leo miles laisvas nepataiko woltersas thompsonas nesuzaide nedaug zaide

  15. zalgiris

    Na dabar su juve lietkabeliu manau ne matysim to pacio kad ne reiktu prisizaist o nusiteikimas

  16. zalgiris

    Kai kurie Rase galbut nuovargis po eurolygos kovu kai dabar reikejo gryzt po ilgos pertraukos I lkl

  17. zalgiris

    aisku butu sukrite tritaskiai butu zalgiris laimejes kad ir su tokiu zaidimu

  18. Davies

    Kad nebutu kaip su pangosu ipac pusfinaly finale kad davies kazkur mintyse be energyjos atsadavimo

  19. Tafas

    Na panašu galime ir iki trečios vietos nukrist:)))