Zalgiris gets back to winning ways by beating Juventus 16

After dropping a game in Prienai a few days ago, Zalgiris returned to winning ways with an 82-68 victory over Juventus at home at the Zalgirio Arena on Thursday.

The Arturas Milaknis-led defending Betsafe LKL champions sunk the visitors from Utena in the third and fourth quarters after a pretty evenly-matched first half.

Milaknis was the top scorer for the Greens with 15 points, going 5-of-8 from the three-point arc and adding 5 assists. Meanwhile, Leo Westermann and Marius Grigonis collected 12 points apiece.

For Juventus, Tomas Dimsa and Martinas Geben shared a team-high mark of 13 points, Dovis Bickauskis scored 11 points, while Arvydas Siksnius had 10.

Comments

  1. -:) -:) -:)

    Tik nusižvengti galima. Norėjau eiti, pažiūrėti savo komandos, bet po jų elgesio Prienuose noras praėjo. Nusprendžiau nesigadinti nuotaikos

  2. Zalias

    neklausykit i tuos fake fanus,svarbu komanda o ne pergales

  3. Fanas

    Nu jopšikmat net šlykštu žiūrėti komandą – toks įspūdis, kad chebra kasdien kelis kartus per dieną plytas krauna. kas jiems pasidarė, neaišku. Žaidimas bjaurus, gynybos nerasta, puolimas vemt verčia, Jokūbaitis blūdija, Deivisas apskritai kažkoks besmegenis, užpisa su savo tom balioninėm baudom, bl.. mesk normaliai, ka cia kaip boba metai. Komanda pasimetus, žaisti vėl nesiruošia, vos ne atėjo laiką praleisti, kad bent kažkuom užsiimti.. Bl.. kuo toliau, tuo vis blogiau atrodo, gal jau visai chebra padėjus ir net Šaras nebegali jų užkurti.

  4. Algirdas

    Šaras sakė, kad žaidėjai į rungtynes Prienuose neatėjo. Šiandien irgi. Pone Motiejūnai, ar Jūs mokėsite darbuotojams, kurie į darbą neina ? Normalioje kompanijoje nemokėtų. Dar ir nuobaudą skirtų. Kokios bus FINANSINĖS pasekmės šitiems klounams ?

  5. Aha

    WTF? Kas cia per zaidimas? Kas pasidare komandai po rungtyniu Pasvalyje?

  6. Fanas

    Šarai, išimt po velnių tą dalbajobą Deivisą, kiek galima idiotizmų aikštėj daryt. Kas jam pasidarė chrien žino, bet visiškas subingalvis. 2 atakos iš eilės – 2 nesąmonės, bl… sutrauka griobanas.

  7. Fanas

    Blin, subingalvis Deivisas aikštėj – žaidimui vėl kaput. Šarai, kiek galima tyčiotis, leisk geriau Jankį ar bent jau Kevalą, nu jau tikrai už tą kiaušą bus geresni.

  8. kaunas

    viskas gerai pirma vieta uzsitikrinta galima atsipalaiduot

  9. 709

    Visus su pergale!!! Zaidimas banguotas bet pergale yra. Kritikai kurie nebuvot arenoj paziurekit i prazangas gal ka nors suprast! Ulecko vejo gusys Siksniu nupute!?

  10. zzzz

    zali jega saras jega zali cempionai ir taip metai is metu uztenka lot ant zalgirio nebutu zalgirio tai ka tada ziuret kibiro lyga arba skorbonkos

  11. zalgiris

    Milaknis su kaupu atseikejo 5 tritaskius uz antradieni

  12. zalgiris

    Netai kad banguotas net nera lengva zaist kas antras runktynes dar po ilgos pertraukos milaknis I sauna irodo kad svarbiu metu sumes tritaskius

  13. KAUNAS

    Buvau arenoi siendien nepatiko walkupas daug zaide pasivyviai meta nepataiko mazai naudos

  14. Zalgiris fanas

    Gerai atrode tas davies ko tu prie to davies prikimbi taip kaip reikes suzais svarbiu metu norI kad pries juve skycop neveziu draskytusi

  15. Argirdai nebludink

    Ko tu PergyvenI del zaidimo nenorek kad viskas taip lengvaI eitusI kai kur pakrito kai kur viena kita klaida kai reikejo spurtavo

  16. kas

    Čia per trenkti pradėjo lankytis, dinkit is čia vafliai