Zalgiris starts title defense with an easy win 18

It was a start of the season for the Betsafe LKL champions Zalgiris Kaunas their head coach Sarunas Jasikevicius should be happy about.

Zalgiris dominated from the beginning to the end against BC Siauliai and won 94-63 in Siauliai Arena.

Zach LeDay was the player of the night with 17 points (8/10 FG) and 2 steals in just 19 minutes.

Jock Landale scored 14 points in 14 minutes for Zalgiris, 6 days after playing in the FIBA World Cup final for Australia in China.

Zalgiris made a 10-0 run at the end of the first quarter and took a lead 25-15.

BC Siauliai, the last team on the standings last season, did not bounce back and trailed by 16 points at half-time.

Benas Griciunas was the top scorer for BC Siauliai with 18 points. Rokas Gustys scored 14 points and grabbed 8 rebounds on his debut in the LKL.

Comments

  1. 709

    Sveikinu visus su oficialiu sezono startu!

  2. zalia balta

    Su nauju sezonu siendien matysim visai kita vauzda negu turnyre

  3. zalia balta

    Bus idomu stebet Landale’as

  4. 709

    Su pergalinga LKL pradzia!

  5. kaunas

    graziai sunesiojom siaulianskus

  6. zalgiris

    Visus kauno zalgirio fanus su pergale ir laukiam pagaliau kelio I zalgirio namus pasilkstus

  7. Aha

    Neramina aukstu gynyba ir Perezas. Jei jau su Griciunu ir Gusciu nelabai susitvarkyt pavyko, tai ginantis pries Eurolygos komandu aukstus bus rimtu reikalu… Aisku, kazkiek gelbes komandine gynyba, kai ji bus labiau sustyguota, bet kol kas nesimato ne vieno is priekines linijos zmogaus, kuris pajegtu atstovet vienas pries viena pries fiziskai tvirtus centrus. Pirmas ispudis toks, kad priekyje puolime bus daugiau taiklumo ir mobilumo, bet maziau jegos ir atletiskumo ir tuo paciu gerokai kentes gynyba. Del to tikrai gaila, nes pastaruosius pora sezonu butent puiki Zalgirio gynyba ir buvo vienas is pagrindiniu raktu i tuos aukstus pasiekimus Eurolygoj. Is gyneju kazkiek nuvilia Perezas, nesitikejau is jo stebuklu, bet galvojau, kad bus kazkiek geresnis kurejas ir drasesnis. Dabar atrodo kazkoks issigandes ir pasimetes, o cia juk tik LKL ir tik Siauliai buvo. Bet aisku, kad siuo metu tikrai netraukia Eurolygos ir tuo labiau pagrindinio pg lygio. Vadinas, vel Walkupas tures smarkiai prisidet pg pozicijoj…
    P.S. Idomu, Orlenas sumazino remima Zalgiriui, kad ju logo perkeltas nuo marskineliu priekio ant nugaros? Beje, kada Zalgiris zada pristatyt savo biudzeta ar si sezona to nebedarys?

  8. Zada

    Artimiausiu metu manau cia savaite pristatys motiejunas

  9. Aha nedarykim isvadu

    Po pirmu runktyniu kaip ir kitI sake su pangos ir nebuvo stebuklu iskart juk nereikia tiketis kad darys stebuklus kiek vienas runktynes po 15 19 tasku reikes laiko

  10. Saras

    Tai pasake esame bandymu stadijoje ir tas procesas dar vyks bent jau menesi

  11. Darius

    Labai laukiau pirmu rungtyniu, po kuriu dziaugsmo ne per daugiausia. Lyginant su pernai, izaidejas Perezas net Westermano seselio neprimena. Tikiuosi, kad isizais. Na o po krepsiu labai jau mazai atletiskumo. Nezinau kaip jie ruosiasi zaisti pries tokius centrus kaip Milutinovas. Manau mus gerokai apstumdys siemet.

  12. zalgiris

    manau saras sustyguos graju cia tik laiko klausimas jau dabar atrodo visiskai normaliai kaip pirmoms rungtynems

  13. tai

    kiek tikejotes kad islos pries siaulius 50? Atvirai , nesiruosiu leistis i diskusijas, bet jau nuo pirmu komentaru darosi neramu kad praleidot vasara gana nervingoj aplinkoje, nepailsejot

  14. Darius

    matau, kad kažkam labai svarbus taškų skirtumas, o aš nelabai kreipiu į tai dėmesį. Man įdomesni kiti dalykai, ty kaip komandos senbuvius pakeis naujokai. Akivaizdu, kad bent jau į priekinę liniją atėjo visai kitokio stiliaus krepšininkai, negu buvę Kavaliauskas, Davies ar Thompson, reiškia, turėtume pamatyti ir kitokio stiliaus žaidimą. Nemanau, kad pamatysime tokį žaidimą, kaip buvo konstruojama pernai iš baudos aikštelės per Daviesą, nes šiemet mažiau jėgos, raumenų, patirties irgi. Žaidimas keisis, bet tikiuosi, kad nesikeis rezultatas, ty Eurolygoje papulti į aštuntuką.

  15. kiek

    atimenu tai orlen niekada ir nebuvo generaliniu , o va olybet ;ast seazon buvo nusileidas i didziuosius o dabar pakilo i pagrindinius remejus , manau tai tikrai gerai

  16. zalgiris

    nu ka dabar reiks malku pakraut pienininkams kad ziema nesaltu siauliai jau tures uzrektinai malku ziema nesals manau

  17. dėl biudžeto

    trečiadienį 11 h pristatys

  18. eurolyga lkl

    Na 3 runktynes kazkiek padeda pasiruost iki eurolygos priekis stabilus bus tos jegos netruks