Zalgiris battles past Rytas for 18th Betsafe-LKL win 14

Zalgiris Kaunas keeps dominating against their biggest rivals. Zalgiris 71-61 defeated Rytas Vilnius and celebrated third win this season against last year’s Betsafe LKL runner-ups.

It was 18th win for Zalgiris in Betsafe LKL in 20 games.

Zalgiris were behind after the first period 10-14 but dominated in the second and had a double digit lead after the first half – 36-24.

Rytas cut the deficit to five points in the fourth quarter (55-60) but Zalgiris did not allow visitors to come any closer.

Arturas Milaknis scored 17 points for Zalgiris, Edgaras Ulanovas added 16 points, while Paulius Jankunas had 12 points and 6 rebounds. Thomas Walkup was close to double-double with 10 points and eight rebounds. He also dished five assists.

18-years-old Marek Blazevic had a game of the season with 18 points. Centre was the top scorer for Rytas.

Comments

  1. 709

    Visus su pergale!!!

  2. Zalgiris

    Kaip cia be komentaru mazai

  3. Zalgiris

    Na svarbu laimejom kad ir kaip zaidem nepergeriausiaI zalgirio aukstaugalia vIsai strigo aisku lekaviciui nekrito Riversai mazaj ismete

  4. Zalgiris

    Sakiau Milas pasiliko Rytui tritaskius dar ulanovas ir jankunas siendien zaide su energyja

  5. Zalgiris

    Landale”as nu visai grybas nepazaidzia

  6. Kaunietis

    As tai isvis nesuprantu, ka cia komentuoti – atvaziavo kazkokia eiline LKL komandele, gavo malku nuo 30% musu potencialo ir isvaziavo. Pamirskim ir dirbkim toliau Eurolygai…

  7. Darius

    Berods 13 Zalgirio pergale is eiles pries Statyba. Taciau jie kaip spardomi sunys draskesi is paskutiniuju, o musu kai kurie buvo pasieme iseigines. Nepersistenge Riversas, tragiskai zaode Landale. Statybos atsarginis lenkiukas lengvai apzaide abu musu centrus. Ziurint i sudetis, pas juos buvo 11 zaideju, o tarpe ju dubleriai Giedraitis, kazkoks Tututis, neapsiplunksnaves Sirvydis, neaukstos klases legionierius Holoway, jaunutis Blazevic. Ir pries tokia komanda puse Zalgirio nerode noro kovoti, nors pergales pacios neateina. Tuos siknius turejo suesti, bet likus porai min tebuvo +4. Kaip sake Saras, energijos visai nebuvo. Bet 10 000 sirgaliu norejo ja pamatyti, tik tokiam Landale, matyt, ant to nusisikt, jei leidzia paaugliui save isrurinti per visus galus

  8. Arta

    Siūlau žalgirio areną vienom varžybom pavadinti Kobe Bryant arena

  9. Geben Leday

    Kazka reiske pasirase apie Kobe

  10. Kobe

    Su Kobe atsisveikina Saras ir kiti lietuvos krepsininkai

  11. Isijudino

    Sunki pradzia puolime

  12. Kaunietis (to Darius)

    Tai visa komanda iseigines buvo pasiemusi. Ir dar karta klausiu – ar verta kalbeti apie rungtynes su kazkuo, pas ka “lyderis” kazkoks net ne su lietuviska pavarde? Man labiau idomios rungtynes su Siauliais – galime priekaistauti zaidejams, kiek norime, bet kai i rungtynes susirenka pora tukstanciu (15% nuo arenos galimybiu), kodel tikimes, kad zaidejai atsiduos daugiau, nei tie 15%?

  13. Darius

    Tai kad susirinkus virš 10 000 sirgalių, kažkokias pastangas rodė tik komandos lietuviai ir Walkupas, kuris čia jau antrą sezoną ir kažką jau supranta, prieš ką rungtynės. Legionas su Landale priešaky, toliau Rivers, Leday ir Hayes atrodė kaip po išgertuvių. Tai nori pasakyti, kad šitie 4 žais tik tada, kai pamatys pilną areną ? Tada nesipiktink, jei ateisi į koncertą, o atlikėjas tau pagros atbulais nagais, nes matys tuščių vietų, esą ne lygis jam taip groti.

  14. kostaz,

    joooooo, geriausias bajeris tai buvo LKL vadovo milasiaus MIEGAS Z arenoj,……gal sitas senis galejo namuose issimiegot? KOkie vadovai tokios ir LKL rung trynes. vat.” Teisieji” grybauskaite pjove….Jankunui technine israse, ….. uz ka? Reikejo bauda svilpt giedraiciui, kuris per rankas tranke ,kapojo, bet, teisieji nieko nemate. O,Brazauskas sedejo savo protinga “alia” povyza…..viskas gerai, Ane teisusis…O tai kur Goziuno bauda , kai alkunem nustume, ziauriai nuvare KZ zaideja , kuris gavo trauma? A? Vienu zodziu LKL yra pornuske….su senais OZIAIS ir Wilno PIDARAIS….