Zalgiris wins in overtime against Prienai 48

COVID-19 is messing up the whole Europe, so Betsafe LKL schedule was moderated and Zalgiris Kaunas match-up against CBet Prienai was moved to Sunday from the month of January. Zalgiris needed an overtime to record 7th win in 8 games, as they beat CBet 103-100 in Zalgirio Arena.

Both teams met against each other last weekend in Prienai when Zalgiris trounced the hosts 96-72.

This game was a whole new story. Zalgiris started quickly to gain 14-2 lead and was up 31-24 after the quarter. However, the guests caught up and narrowed it to 51-50 at halftime.

Kaunas team was still in the lead at the end of the third period – 77-71, but as game got closer to the end the visitors got in front. Visitors had the lead with 5 seconds left 88-91. But Steve Vasturia made a three pointer from the corner which sent the game to overtime.

Vasturia, who scored 25 points in this game, made crucial baskets in overtime as well and Zalgiris held on to 103-100 victory.

Joffrey Lauvergne added 18 points and 7 rebounds, Arturas Milaknis had 12 points and Thomas Walkup finished the game with 9 points and 9 assists for Zalgiris.

It was a night to remember for youngster Tom Digbeu who scored 27 points for CBet. Regimantas Miniotas collected the stat line of 23 points, 8 rebounds and 6 assists.

Comments

  1. Darius

    Nedaugzodziausiu, tiesiog GĖDA. Tas austras galetu ciuozti slidininku treniruoti

  2. Vytautas

    Gėda. O Marekas vėl nežaidė… Primityvus, šabloniškas treneris.

  3. Avies galva

    GĖDA. GĖDA. GĖDA. Gynybos NULIS. Kodėl nežaidžia Marekas? Nemanau kad jis blogiau atrodytų už kitus aukštaūgius. Tikiuosi geros serijos Eurolygoje – kokia – 6 iš eilės triuškinančiais skirtumais, nes nepanašu į kažkokį žaidimo gerėjimą ar progresą..greičiau atvirkščiai. Žaidimas primityvus, kaip kad sako Darius…Baisu.

  4. Fanas

    Ne ta zodis kokia geda, man tai slykstu. Sitam dalbajobui slidininkui jau zodziu nepakanka, jau reikia ir i snuki duot. Sutrauka vis akcentuoja ta savo mistine gynyba, bet jos net uzuominos jsu kelios rungtynes isvis nematyt, strytboleris sukrustas. Jei ne Vasturija, kuri maco pradzioj jau ir keikti norejos, subine tam treneriuksciui nutu sudegus. Bl… jau kaip uzpisa tas jobanas nesikeiciantis startinis, del kurio daugeli rungtyniu prapisam pirma kelini, o su zydais ir rungtynes, absoliutus debiliskas nereagavimas i besikeiciancia situacija, idiotiski keitimai nu ir aisku “dziugios” minutines. Kai isikando rungtyniu pradzioj, taip ir varo iki galo, net jei zopa pareina. Kiausingalvis idiotas, bl..
    Motiejunai, daryk ka nors su ta trenerio parodija, i snuki duok ar i subine spirk, bet taip testis toli negali. Ir galiu pasakyti, kad EL babkes uz rungtynes gali ilgam pamirsti, nes speju pareina maziausiai 5 prapisimai is eiles ir bus labai liuks, jei gausim maziau nei 15 akiu. Ir viskas tik del debilo slidininko, kuris absoliuciai nenori keistis. Vis dar nesuprantu, per koki stebukla tas 5 rungtynes laimejom, tokia pat mistika kaip ir slidininko “gynyba”

  5. Vycka

    na, čia tai jau tikrai duobė žaidime konkreti, ne šiaip kad kažkas su vadovavimu komandai negerai, nes visgi tiie patys žaidėjai su tuo pačiu treneriu demostravo ne tą žaidimą, kaip šią savaitę, visgi lygiai prieš savaitę Prienuose 24 taškais laimėjo, o čia namie per plauką ištraukė

  6. Gėda

    Gėda

  7. Vycka Fanui

    leisiu sau pastebėti, kad šį kartą startinis puikiai tvarkėsi, taip pat norėčiau paklaust, ką į startinį sf pozicijoje siūlai?

  8. Fan

    Geda

  9. Zalgiris

    Atrodo Kad zalgiris butu zaides po dvigubos savaites nenusiteikes

  10. Zalgiris

    Tomas Digbeu stebino jei dar zalgiriui priklauso

  11. Avies galva 222

    Kaip tau Duos Marekui prie tokio rezultato

  12. Kokia geda

    Kokia geda dar ar pirma karta Matom Taip zaidziant Zalgiri nunesiteikimas

  13. Vasturia

    ? nustebino isove LKL geriausios runktynes Vasturia svarbiais momentais

  14. Tritaskiai

    Kiek prametem 4 kelini laisvu metimu Milakniui uzsikirto aisku Dar progu neisnaudoje pro krepsiu

  15. Lapkritis

    Tai Shilleri kalsit prie Kryziaus jei iskris is 8 vietos

  16. Lapkritis

    Ne vien Geda o pozytivo nematot be Grigonio buvo sunku

  17. Fanas Vyckai

    O kas trukdo Heiza statyt sf’u, a? Styvas yra daugiausiai sg, bet ksi statomas i sf’a, taip iskart ir skyle. Heizas sf’ui turi visus duomenis ir ji i sia pozicija naudoti ne as sugalvojau siulyt, yra gerokai didesniu specu. Lavonas jankis ir Rubitas pilnai tinka but pf’ais, centru tada turim pakankamai. Vienintelio dalyko reikia – kad dalbajobas slidininkas bent kaxkiek galvotu, jei dar turi kuom :-) Ziurint paskutines kelias rungtynes susidaro toks jausmas, kad Romka sedi kazkur netoliese ir kisa savo lapelius, lyg treneriui butu uzdrausta parodyti savo iniciatyva ir mastyma. Su ta savo vimdancia bek-mesk strategija su nuliu gynybos didele zopa pareina

  18. Be SF

    Kad ir taip Kenciam Del 3 numerio

  19. Gebenas

    Geben Visai buvo mazai isnaudojamas

  20. Zalgiris

    Tai Kad Rubitas Hayesas Lauvergne kiek progu neisnaudojo po krepsiu

  21. j

    gynyba tragiska nuo pat rungtyniu su real, pries cska geriau pasiima technini nes visiskas krachas ir geda nusimato

  22. Krepsinis.net

    M. Jameso nenustebino S. Jasikevicius ir A. Trinchieri Geriausia ispudi palieka M. Schilleri?

  23. J22

    Palaukt nereikia anksciau laiko smerkt Gal su CSKA bus kitaip geriau Su Real buvo nebloga gynyba

  24. Fanas

    Tai dar sitas treneriukstis po rungtyniu ant komandos reke tipo del tokio rezultato ? Gal reiketu ne ant komandos rekt, o pradziai i save veidrodyje pasiziuret ? Zaidejai, bent didesnioji dalis ju zaidzia taip, kad ale vadovauja slidininkas, tai ko jis is ju nori – kad jo nesamoniu neikerta ir negali padaryt bent jau ka sugeba ? Treneris panasu itin zemo lygio, blogiausia tai, kad nesimato jokiu prosvaisciu, jog treneris analizuotu savo klaidas, keistusi, galvotu ir reaguotu i situacija. Tipo nusprendziau is pradziu, as tipo geriausias nes is lievos G lygos, as darau gerai VISAS rungtynes ?? Saras bent klaidas pripazindavo, kad nenuteike, neparuose. O sitas panasu klaidu nedaro ? As apsales

  25. Schilleris

    Ant zaideju Reikiau Rubineje rekes M. Schilleris Taip elgiausi nes varzovai pelne daug tasku

  26. Schilleris

    Pirma karta uzreke Rubineje o ka veike Tel avive ir kitose Runktynese prie suolelio neuzreke kaip saras

  27. Darius

    Septyniese lošė Prienai ir net prieš tokią komandą Ž vos ne vos išnešė mėsas. Jei jie neturi noro žaisti, tai galėtų turėti bent jau savigarbos, bet ir tos neturi. Jei ne visų mūsų keiktas Vasturija, būtime gražiai gavę į kaulus nuo pusinės Prienų komandos. Jankūnas už visą Prienų komandą daugiau gauna. O Schileris tai ko rėkė ? Ir ant kurio ? Būtų mano valia, padaryčiau komandai trumpą jungimą. Kažką tokio, kad visi susiimtų, nes dabar jiems atrodo, kad čia kažkoks ikisezoninis turnyras.

  28. Kaip sureguos

    Kad taip pirma karta uzreke ar kas pasikeis ar sureguos taip zaisdami ir Su CSKA nusiteiks Rimciau paziuret

  29. ....

    Toks vaizdas, kad treneriuką mums pats Romka atsiuntė ?? Įkišo lapelius su savo sistemom ir dabar juokiasi prie teliko žiūrėdamas ? Ne, nu bet ant tiek savim pasitikinčio, išvadu nedarančio ir savo klaidų nepripažįstančio trenerio dar nemačiau. Kada jis supras, kad jo darželinoko lygio taktiką seniai visi perprato ir dabar jis turi taikytis prie europietiško krepšinio ?

  30. Eurolyga

    Jau 3 4 pralaimejimai I Butu nemazai per Lapkriti viska prapilti

  31. zzz

    MAREKĄ Į AIKŠTELĘ !!! Kiek galima žmogų marinuot ? Bent jau LKL tikrai galima laiko atrast. Bet ne, veteranai čiut ne griūdami su pompa laksto, nes kaikas labai bijo, kad jo kėdė pradės degt.

  32. Nigel Hayeis

    Kad Tas Hayes nevisada Taip uztikrintai suzaidzia kas to ar ten ar statyt

  33. Saras

    Saras neviena karta butu skalpaves skesciojas rankom Taip kaip siendien zaide

  34. Schilleris

    Ant visu reke Rubineje nes Varzovai pelne daug tasku Tai buvo gal nemotyvuoti gyntis agresiviau

  35. Qwerty

    Reik susitaikyti, kad prie sio trenerio jokio progreso nebus. Jis nesiorentuoja varzybu metu, keitimai nuspejami ir ne pagal situacija. Jis labiau destytojas nei treneris…

  36. ???

    Na, kai kurie trenerio sprendimai tikrai stebina. Kam prieš dvigubą savaitę aikštėje laikyti, varginti pagrindinius žaidėjus? Prancūzas vos negavo traumos (gal ir gavo)… Tokiose rungtynėse galima būtų paeksperimentuoti sudėtimi, bandyti įvairius derinius… O Marekas jau rungtynėse su “Maccabi” į aikštelę galėjo būti išleistas daug anksčiau, ne likus 2 minutėms iki rungtynių pabaigos. Pagarba Prienų komandai, o “Žalgiriui” – sėkmės ir stiprybės antradienį.

  37. Schilleris

    Ir netik padaro klaidu kaip Tel avive keist iskart 4 zaidejus isbalansuoja zaidejus su Tais keitimais

  38. asd

    siaip tai saras irgi dazniausiai pagrindinius naudodavo net lkl macuose, netgi turedamas didesne rotacija ir nominalu trecia numeri, siandien dar ir grigonio nebuvo, tiesiog zaide su kuo turejo, reikia zaidejam leist atsigaut po pralaimejimo pries dviguba savaite

  39. heyhey

    darosi siek tiek juokinga , kai puolime ir gynyboj naudojama po dvi schemas , ir jas jau visi seniai isnagrinejo , tiesiog belieka daryti kaip sutarta . Ir visada gausis kad laisvas zaidejas po kase atsidurs nes matyta niekas neakcentuoja kad reikia po pagalbos, treciam gaudyt antro zaideja. Turint tiek daug tipisku antru numeriu niekada jie neapsigins po krepsiu pries penktus , todel reikalingas trecias numeris ir skubiai. Prienai saunuoliai kovesi , butu geriau tur but kad zali pralaimetu vakar, gal kazkas pajudetu komandoj , gal ka atleistu. Siuo metu Krapikas atrodytu tikrai pranasesnis treneris uz šileri , nepaisant tu penkiu pergaliu eurolygoj , bent jau gynyba zino kaip sustatyti.

  40. heyhey

    dar viena viltis zlugo, Gintaras susirado darba Kinijoje

  41. Darius

    Belieka pritarti Čeponiui, maniau, kad Scileris tikrai padarys išvadas, bet kol kas nesimato jokio pagerėjimo. Trenerio fantazijos žlugdo žaidimo kokybę. Dar to nebuvo, kad septyniese žaisdami Prienų bachūrai Žalgiriui sumestų 100 taškų ir dar Kaune. Schileris yra Grigo lygio treneris, jo čia net neturėjo būti. Kalkit mane prie kryžiaus, bet aš labai norėjau Adomaičio. Motiejūnas nupirko katę maiše, atidarėm maišą, o ta katė pristipus.

  42. Vycka

    dėl Schillerio viskas buvo aišku iš anksto – kai jis dar nebuvo paskirtas treneriu, kai apie jį išvis nebuvo žinoma: BET KURIS treneris vietoj Šaro buvo iš anksto paserktas purvo pylimui, nesvarbu, kas ir koks jis būtų, reikėjo palaukti, kol pergalių serija baigsis, o dėl gynybos ar tų pačių derinių – juk dėl tų pačių priežasčių oi kik dau pernai ant to paties Šaro varė ir jo galvos reikalavo, taip kad nieko ia naujo, net jei būtų pratęsta pergalių serija iki dešimties, tie patys komentarai, kaip dabar, būtų po trijų paeiliui pralaimėjimų,pasakysit, kad ne?

  43. Algirdas

    Visiškai pritariu, kad GĖDA. Ir jei pačiam treneriui neaišku, kad laikas atsiprašyti visų mūsų ir čiuožti, tai reikia jam padėti. Žalgirio vadovybe – ką manote, ar tai galima toleruoti?

  44. Eurolygos reitingas

    Zalgiris smuktelejo zemyn

  45. Eurolygos reitingas

    Siaubingas pasirodas Tel avive kur jau po dvieju keliniu galejo pakuotis daiktus Tokio bedvasio Zalgirio Seniai nemateme ir reikia tiketis kad dar ilgai nematysime pralaimejimai per 4 pastaruosius macus Eurolygoje ir tik Steve’ Vasturios deka isigelbejimas su prienu Cbet nieko gero nezada pries dviguba savaite po kurios galesime konstatuoti ar zalgiris yra duobeje

  46. Schilleris

    Tegul dazniau rekia ? per pertraukeles o ne Rubineje Jis Net namano keist Penketo

  47. Sigis

    Kur gynyba, prienai sumeta 100 tasku tai kiek bus su eurolygos komandomis. Jeigu taip toliau tai prosvaisciu nematau. Ar jie kada susirenka I treniruotes. Nusivyliau!!!