Zalgiris starts cup run with easy victory in Pasvalys 6

Zalgiris started the Citadele-King Mindaugas Cup quarterfinals series against Pieno zvaigzdes victoriously, as they left Pasvalys with a comfortable 98-82 win.

The game was as close as it comes in the opening half. It wasn’t quite easy sailing for the green-and-whites in the first quarter, as the Lithuanian champions needed to trim an early 8-point deficit. Before the break, only 3 points separated the two sides, with Zalgiris ahead 53-50.

Things turned for the better after the halftime talk, as Zalgiris came out firing to improve their lead to double-digits. Zalgiris never lost focus and finished off ahead by a comfortable margin.

In a two-game series, Zalgiris will now hold a 16-point advantage heading into the return game in Kaunas.

The Kaunas side was led by Frenchman Joffrey Lauvergne, who dropped 22 points and 6 rebounds. Augustine Rubit added 15 points, while Marius Grigonis chipped in with 14 points and 9 assists. Team captain Paulius Jankunas finished the game with 13 points, while Arturas Milaknis and Lukas Lekavicius ended up with 11 and 10 points, respectively.

Comments

  1. Darius

    Kartais aš tikrai nesuprantu, kodėl negali bent kelias minutes pažaisti Marekas ? Geben juk nulinis buvo.

  2. heyhey

    pritariu , greiciausiai treneris bijo taurej susikurti papildomu problemu , visgi LKL pralaimetijimai ne tokie skaudus kaip taurej, bet kelias minutes galejo surasti , Apie Geben as tyliu , taip negali buti kad antrus metus eurolygoje zaidziantis atsarginis centras nepazaidzia pries LKL antro ketverto komanda , galvojau jau kad po neptuno atsigaus , bet tesia savo žiopliškumo demonstravima .

  3. Vycka

    na, kitąmet jau turėtumėm pamatyti, ar tikrai Masiulis priaugo Žalgirio lygį, gal ir Dariui jau nebereiks keiktis dėl Jankūno po kiekvienų rungtynių išskyrus trumpus nutylėjimus, kai Žalgiris laimi, o Jankūnas vienu pagrindinių būna

  4. Darius

    Vycka, jei jau skaitai komentarus, tai turėjai perskaityti, kad gerą Jankūno žaidimą visada pagiriu, o ne nutyliu. kaip čia kažkas irgi mane puolė, kad po pergalės neparašiau komentaro, atseit jei laimi, tai nesidžiaugiu, į krūmus dėjau. Užteko vieną kartą nepakomentuoti ir iškart super išvados. O man Žalgirio rungtynės visada yra šventė. Ypač šiais niūriais laikais.

  5. Schilleris

    Tai pasake kodel neisleido juk Blazevicius ir taip su neptunu gavo minuciu TaI kad vakar patiems Zalgirieciams Truko gynybos ir rezultatas nebuvo uztikrintas Kad galetu isleist

  6. ddd

    nieko nera is to blazeviciaus todel ir neleidzia, treniruotese ne viena syki rase kad tam paciam gebenui pralaimi dvikovas, be to fiziskai nesitvermingas, pompa gauna po keliu minuciu ir pats praso keitimo, be to ir letas ne pagal amziu