Zalgiris defends King Mindaugas Cup 13

Zalgiris Kaunas successfully defended Lithuania’s King Mindaugas Cup with a 76-69 victory over Lietkabelis Panevezys at Cido Arena in Panevezys on Sunday evening.

Thomas Walkup shined with 18 points, 8 assists and 5 steals to pace the winners. Nigel Hayes added 14 points and Joffrey Lauvergne scored 11 for Zalgiris.

Kyle Vinales was Lietkabelis’ top scorer with 17 points and Gytis Masiulis contributed 11 points and 6 rebounds in defeat.

Walkup scored the first 4 points as Zalgiris raced to an 8-0 start and never looked back. The margin was 19-8 after 10 minutes and Lietkabelis never got closer than 7 the rest of the way.

The lead peaked at 68-46 after an Augustine Rubit jumper with 7 minutes remaining. Lietkabelis closed the gap late in the fourth quarter, but the outcome was no longer in doubt.

Comments

  1. Cempionai

    ? ?

  2. 709

    Su pirmu trofejum siame sezone! Sveikinimai zaidejams,treneriams,vadovams ir FANAMS!!!

  3. ???

    Sveikinimai visiems!??

  4. Cempionai

    Martin Schiller pirmas Titulas ??

  5. Zalgiris

    Zalia balta pabaigoje teko pakovot Rimciau 20 tasku isvaistyt Bet Zalgiris puikiai sukovojo gynyboje

  6. Milo Fiasko

    Grigonis apie A. Milaknio pasirodyma tritaskiu konkurse ar jis parodo geriausia snaiperi ? Abejoju

  7. Kašio megėjas

    Su visa pagarba Milakniui, bet gal jau gana jam žaisti Žalgiryje ir juokinti žmones. Tritaškių konkursas parodė, kad jis jau per senas žaisti, nespėjo berods 5 ar 4 kamuolių net išmest, nekalbant apie visišką netaiklumą.

  8. Cempionai

    Zalgirio triumfas KMT Ulanovo sveikinimas zalgirieciams asmenukes ir sampanas

  9. Darius

    Smagu, iškovotas pirmas titulas ir jis nebuvo ant lėkštutės paduotas. Tik tritaškių konkurse Milaknis nuvylė, atrodė labai lėtas.

  10. Tritaskiai

    Idomu ka pats pasakytu Milaknis cia po vakar daug buvo kritiku po tokio pasirodymo Atrodo neturejo tam Itakos Petys ar ji slege itampa paziurekim kokia konkurencija buvo 4 verto zaideju 22 24 tasku Tai cia Milui be sansu Butu taip ar taip

  11. Vycka

    Milui nereikėjo po peties traumos dalyvauti visai, mane nustebino, kad jo nepakeitė, o tiems, kurie aiškina, kad jau tikrai nebegali už Žalgirį pažaisti, tai noriu pasakyti, kad jo trajakų pataikymas Eurolygoje šį sezoną yra kosminis – 47,4, jei neskaityti poros pirmųjų sezonų, kai mažai žaidė, tai jis geriausias per visą karjerą, be to, jo vaidmuo ir mažėja, šiemet žaidžia 3 minutėm trumpiau nei pernai, o nepamirškit, kad žaidžiam be garino, ilgokai buvo traumuotas Vasturia, jei Garino žaistų nuo sezono pradžios, Milo minučių skaičius drastiškai sumažėtų, o kaip role player kad jis tinkamas, čia tik nelabai su protu draugaujantis galėtų ginčytis

  12. Eurolyga

    Laukiam greitai Garino

  13. ???

    Peties trauma, slegianti įtampa, išankstinis spaudimas nugalėti tikriausiai padarė savo… Šiaip A. Milaknis – šaunus žmogus, jis – “Žalgirio” senbuvis, neatsiejama komandos dalis… Koks “Žalgiris” be Milo? ?Nebegraužkim žmogaus… Pamirškim tą snaiperio konkursą… Juk nieko baisaus neatsitiko. Geriau kartu su komanda visi pasidžiaukim iškovota taure.?