Zalgiris gets shut in Barcelona 7

FC Barcelona remained atop the Turkish Airlines EuroLeague Regular Season standings after beating Zalgiris Kaunas 86-62 at Palau Blaugrana on Thursday. Barcelona improved to 18-7 and registered its seventh win in the last eight games. Zalgiris dropped to 13-11.

Nigel Hayes and Thomas Walkup each hit a triple and Joffrey Lauvergne added a floater for an early 7-8 Zalgiris lead. Arturas Milaknis followed a layup with a three-pointer, but Nikola Mirotic and Pierre Oriola gave Barcelona a 14-13 edge. Cory Higgins took over with a coast-to-coast layup and a dunk, but Milaknis struck again from downtown and Martinas Geben dunked to tie the score, 20-20. After Higgins hit a mid-range jumper, Marius Grigonis and Augustine Rubit gace Zalgiris a 22-24 edge. Brandon Davies scored down low to tie it again, 24-24, after 10 minutes.

Leo Bolmaro found his first points early in the second quarter and Kyle Kuric capped a 7-0 run with a triple. Davies swished a jumper, but Hayes brought the visitors within 31-28. Rolands Smits stepped up with a tip-in, Mirotic added a put-back basket, Higgins erased Grigonis’s floater with a driving layup and Nick Calathes prompted Zalgiris to call timeout at 39-30. Grigonis and Lauvergne stepped up for Zalgiris, but Alex Abrines struck from beyond the arc and Higgins added a jumper for a 46-34 Barcelona lead. Paulius Jankunas took over with a three-point play but Higgins scored again to fix the halftime score at 48-37.

Mirotic buried a corner triple right after the break and fed Oriola for a layup that caused Zalgiris to stop the game at 53-37. Calathes scored in penetration, Smits added a layup and Davies hit a couple of jumpers that broke the game open, 61-41. Davies got help from Adam Hanga and Bolmaro to boost the lead to 71-47 after 30 minutes.

Oriola hit back-to-back jumpers early in the fourth quarter and soon added a floater that sealed the outcome, 77-49, with over 7 minutes left. Oriola and Bolmaro kept pushing Barcelona and even though Zalgiris never gave up, the hosts stayed out of trouble until the final buzzer.

Comments

  1. 709

    Nenusiminkime pralaimejome savo buvusio dievuko komandai.

  2. Kašio megėjas

    Komandų lygis kaip mėgėjų ir profesionalų. Gaila, bet pergalių daug jau nebebus, o apie 8-netą tik pasvajot. Baigėsi laikai, kai Žalgiris iššokdavo aukščiau savo bambos. Pagal biudžetą ir žaidėjų talentą, bus savo vietoje turnyrinėje lentelėje (arti dugno).

  3. Aha

    Norejosi tik vieno, kad nebutu sutriuskinti. Deja, ir tam norui nebuvo lemta issipildyti. Nors Zalgirio forma ir pataikymas pastaruoju metu slubuoja, bet reikia nukelt kepure ir pries Barcos gynyba. Kaip ir Zalgiris prie Saro pradedavo rodyt tikraji zaidima antroj sezono pusej, taip dabar ir Barca, tik, aisku, cia jau isvis dar kitas lygis… Bet nebesvarbu jau, pamirstam sitas rungtynes ir pradedam galvot apie Zvezda. Ten tai jau bus must win rungtynes, jei dar norim kazka galvot apie astuoneta.

  4. Supanciojo

    Uzteko dusupuse kelinio atsilaukyt Barcos gynyba surakino zalgiri kad net tekdavo mest Desperatiskus metimus Ant galo jaunimas pasizaide Nepadejo nei Scihillerio pakeltas Balsas Nei Lukociunas nei jokubaitis neblyzgejo O ir vilciu buvo maza

  5. Sventimas

    Jasikevicius tikiuosi kad zalgiris nesvente geriau uz mus nes siendien atrode prasciau

  6. Darius

    Pirmame kėlinyje atakose viskas sekėsi gana lengvai, tačiau neramino kiaura gynyba. Nuo antro kėlinio atakos užstrigo, o gynyba taip ir liko kiaura. Nuo antro kėlinio Žalgiriukas buvo tiesiog bejėgis, kažkiek priešinosi, bet iš esmės vaizdas buvo kaip šunelio prieš gerą vilką. Nepaisant to, treneriui jokių priekaištų neturiu, jei individualiai visi buvo silpnesni, o dar ir galvos kai kurių išsijungė.

  7. Heyhey

    gal kas tikejotes pergales. as tai neperdaugiausiai , nes jau kmt matesi kad kamuoys nejuda atakose , bet nemanau kad nebus pergaliu daugiau , tai yra absoliuti nesamone, walkupas zaide visa nakti pravemes , jokubaitis kaip pravemes , izaidejo funkcija buvo isjungta buvo, gynyba imitacine , sutvarkys sitas vietas ir bus tu pergaliu