Zalgiris brings win back from Vilnius 9

Zalgiris secured its 28th victory of the Betsafe-LKL season, as they took down Rytas Vilnius, 90-81.

The two sides exchanged buckets in the early stages of the game, and were going neck-to-neck, as they finished out the first quarter down by one, 21-22. Zalgiris’ play improved in the second, yet they only managed to bring their lead to 3 points at halftime.

The Kaunas side got off to a strong start in the second half, as the lead grew to double-digits with Marius Grigonis dropping seven in a row. With terrific play on both ends of the court, Zalgiris improved the margin to 13 in the final fourth, before allowing a couple of baskets to make it a 90-81 game.

Nigel Hayes was the leading scorer for Zalgiris with 18 points. Arturas Milaknis and Joffrey Lauvergne dropped 14, while Marius Grigonis finished with 12. Lukas Lekavicius ended the night with 11, while Augustine Rubit had 8 to his name. Thomas Walkup traditionally filled the statsheet with 5 points, 7 assists and 6 rebounds.

Comments

  1. 709

    Su saldzia pergale! Liko uztildyta JEEP arena.

  2. ispudis

    manau,vilniaus grandai-mokichanai, zalgirio siemet nenugales nei karto.bus ydomu,kaip jiems seksis su paneveziu.

  3. Darius

    Visus su dar viena pergale pries raudonrurius ! O dabar apie tai, kas man nepatiko, tai Zalgirio ice gynyba.treneris daro, bet ja nesunku perlauzti. Po to, kai Zalgiris padvigubina gynyba pries viena oponenta , esanti su kamuoliu, tam belieka atiduoti pasa ir liekame gintis 3 pries 4. Ir tada prasideda kas nori, tai or pasai, ir prasiverzimai, niekas is musiskiu niekur nespeja, gynyba griuna kaip kortu namelis. Nesuprantu, kam visa sezona rizikuoti su ta sistema, ja jau senai perlauze. Pas Sara tokiu nesamoniu nebuvo. Pasakysiu eina jis su savo ta ice ant 3 raidziu. Kam mesti kelia del takelio ? Nezinau, man ta gynyba igriso iki gyvo kaulo.

  4. ispudis

    siandien nenusieme kamuoliu,manau buvo tokia problema.manau lkl tinka bet kokia gynyba,svarbu netinget gintis.

  5. Zybenas

    Sakykit ka norit zalgiris stipresnis 😁

  6. Zalgiris

    Zalgiris po pertraukos Agresivus Gynyboje buvo Tik aisku Ptoblemos baudos aiksteleje duodami 2 3 sansai

  7. Zalgiris

    Penktadieni LaimedamI pries pasvali jau Uzsitikrinsim 1 vieta 💚💚

  8. heyhey

    pagaliau viskas i savo vietas atsistojo, labai gaila del to atsitiktinio pralaimejimo , o del gynybos tai tikrai keista kam naudoti ta pacia sistema jei zaidejai labai daznai jos neispildo ir tada atakuojantys susikuria persvara , gi jos esme yra nustumti izaideja atgal atimant sansus jam ispasuoti , bet tik kas nors padaro klaidele ir viskas griuna. Bet vistiek malonu kad isdulkino ju saleje su taip uzsivedusia buduliu tribuna

  9. Vytautas

    O cia is tiesu mes taip susmulkejome, kad laimeje 9 taskais pries kazkokia eiline komandele taip dziaugiames?