Zalgiris starts Betsafe-LKL Playoffs victoriously 9

Zalgiris marked the start of the Betsafe-LKL Playoffs with a victory, as they defeated Pieno Zvaigzdes in Zalgirio Arena, 81-74.

The green-and-whites got off to a hot first half, heading up by eight after the opening quarter and following it up with another great quarter to push the margin to sixteen.

The sight after the break didn’t change immediately, as the hosts continued going in the right direction and building up their lead. Heading into the final quarter, the Kaunas side had an 18-point advantage, 73-55.

Nevertheless, the visitors were not ready to let up just yet, as they made an attempt to bring back a fight to the game, as they ran the margin down to just 7 at the end of the game.

Marius Grigonis was Zalgiris’ top scorer with 16 points, as Lukas Lekavicius added 14. Joffrey Lauvergne chipped in with another 14 points and 8 rebounds, as Thomas Walkup ended up with 11 points and 7 assists. Nigel Hayes had 8, as Augustine Rubit finished up with 7 points.

Comments

  1. Zalgiris

    Pergale yra pergale Na 4 kelini Taip neturetu atsipalaiduot nustot zaisti

  2. 709

    Su pergale! Bet norisi graziu ir rezultatyviu pergaliu namie, o ne sveciu aiksteleje. Nejaugi komanda nenori dziuginti savu fanu.

  3. Schilleris

    Zalgirieciai 4 kelini leido sau atsiplaiduot ir sprendimai nebuvo geri

  4. heyhey

    buvo sunku ziureti i zaidima antroje puseje , musu izaidejai nefunkcionavo, kas del garino tai vienas didziausiu fisako , tuo labiau kai rinkosi tarp kuzmiciaus ir jo ,jei pasiliks kitam sezonui tai jau butu mazochizmas.

  5. .

    kad garino liks tai faktas, idomu tik ar planuojama imt dar koki zaideja i sf pozicija, ar sf/pf kazka vietoj hayes kaip kad wainwright, nors hayeso vieta dabar turetu uzimti grynas pf cavanaugh, tai neaisku kaip cia deliosis viskas

  6. Darius

    apšvieskite mane prašau kas nors, kas tam Garino yra, kad sėdi su kauke ant suolo neregistruotas ?
    žiūrint rungtynes buvo jausmas, kad žaidėjai neturi motyvacijos.

  7. heyhey

    gal jau perskaitei bet garino plyso raumuo ir sezonas baigtas, neturetu likti kitam sezonui , jam jau laikas baigti karjera

  8. Darius

    ačiū už info, nežinojau. Tai pinigai į balą su Garino ir Vasturijum

  9. Vycka

    dėl Garino tai pradėkim nuo to, kad nėra klubų, kuriems nepasiseka su žaidėjų nusipirkimu, nežinau, kodėl būtent Žalgiris turėtų būti išimtis, o šiaip prisiminkim, kad jis buvo pirktas sudėtingoje finansinėje situacijoje, ir tai buvo Žalgirio laimėjimas, kad sugebėjo pasinaudoti proga ir nupirkti tokio lygio žaidėją, o perkant niekas nežinojo, kad traumos kartosis, prisiminkite Browno atvejį, kai ir “senas”, ir po sunkios traumos, ir pylėsi komentarai, kokia kvaila Žalgirio vadyba, o kuo baigėsi ta rizika?