Zalgiris rolls into Semifinals victoriously 9

Zalgiris tipped off with the Betsafe-LKL Semifinals victoriously, as they brushed aside Juventus Utena 100-75 to take the 1-0 lead in the series.

The two sides exchanged blows in a high-scoring opening quarter, but neither of them could get the upper hand. Things changed in the second quarter, though, as Zalgiris ran off to a big run in the quarter‘s opening stages, setting themselves up with a double-digit lead.

As the lead grew to a whopping 19 points before the break, it seemed to be a done deal merely halfway into the game. The green-and-whites didn’t go easy on the gas pedal and rolled to an easy victory, as they increased the margin to 25 before the final buzzer.

Joffrey Lauvergne had 17 points and 6 boards, as Thomas Walkup added another 17 points with 5 assists. Lukas Lekavicius had 14 points, while Paulius Jankunas (8 rebounds) and Karolis Lukosiunas both ended up with 13 points, as Marius Grigonis finished the game with 9 points and 6 dimes.

Comments

  1. 709

    Su pirma pusfinalio pergale! Tik labai noreciau kad Marekas butu aiksteleje,o ne salia jos.

  2. Pergale

    💯 💚💚🍕 Zalgiris suaktyvino gynyba 2 kelini Jokubaitis Geben prastai atrode siendien

  3. a

    idomu ka su lukosiunu darys po sezono, siaip buvo podkastuose snekama kad neprates sutarties, kas ziurint i bendra sezono pasirodyma atrodo suprantama, bet i sezono gala atsirado progreso zenklai, o ir sileriui jis panasu imponuoja. asmeniskai jo vietoj daug labiau noretusi matyt tokius kaip varna, jogela ar ta pati digbeu kurie daug geresniu duomenu ir platesnio arsenalo, o karoli kitam sezonui butu galima skolinti, canako lietkabelis butu jam ideali vieta matant kaip ten atsiskleidzia panasaus stiliaus lietuviai gynejai

  4. A.Masėnas

    Skaičiau, kad rungtynes stebėjo 164 veisliniai žiūrovai. Kodėl tik 164 ? Pataisykite mane jei klystu, bet su veislės (avies) pasu gali susirinkti 500 ? Žinoma, šiais laikais sunku spėti koja kojonsu laiku, kai vyriausybė kiekvieną dieną leidžia vis naujus nutarimus, įstatymus, potvarkiys, kurie prieštarauja ne tik konstitucijai, bet ir neretai vienas kitam, nekalbant apie sveiką logiką.

  5. heyhey

    su pergale, del ziurovu tai tiesiog patingejo daug zmoniu darytis testa kad gautu ta pasa , nes be testo dauguma kurie gali gauti pasa yra vyresnio amziaus ir matyt nevaiksto ir kai nera pandemijos i arena. manau finaluose bus tie 500 o gal net ir sestadieni tueru daugiau buti . Vakar labai krito i aki Gebenas ir Jokubaitis , tikiuosi tiesiog ne ju diena buvo.

  6. Darius

    seimo narys Aidas Gedvilas rašo, kad jam po kelių mėnesių įrodinėjimo pavyko pasiekti ir šiandien bus patvirtinti seilių testai. Tai nuo rytojaus užteks spjauti laborantui į mėgintuvėlį ir nebereikės badyti nosies. Tai testavimo procedūra taps paprastesnė ir nebebus nemaloni. Dabar kitas dalykas, tarkim užsimanęs nueiti į varžybas žmogus daro testą ir gauna teigiamą rezultatą, tokiu atveju noras pamatyti Žalgirį jam atsieis 10 parų sėdėjimo namuose. Labai geras biznis, sakyčiau, sėdėti ir žiūrėti pro langą. Darbai pasidarys patys, reikalai palauks. Vakar, kaip pvz, du mano prietėlius uždarė saviizoliacijai, nes abu darėsi testus ir buvo teigiami, nors abu neturi jokių ligos simptomų. Bet sėdės namie. Teigiamas dalykas, kad matyt po šito jie pusei metų gaus pišpasį kaip įveikę mirtiną ligą ir nuo jų iki metų galo atsiknis su skiepais. Neigiamas, kad abu turi darbus, vienas verslą, bet sėdės užsidarę.

  7. Faktas

    Faktas, kur įlenda darius su savo fobijom, pasklinda trydos kvapas.
    Neinkšk, psichoneurologinio klientų neskiepys, nebent dozę kitą aminazino.

  8. Zalgiris

    Kauno zalgiris isbande galimybiu pasa patenkinti bet pastebejo ir minusa

  9. Zalgiris 164

    Almantas kiveris Viskas vyko gana sklandziai. Atejes zmogus su Bilietu taip pat pateike QR koda ( telefone ar atspaudinta , o patikrinimas vyko labai greitai Pusfinaly Sulauke 164 ziurovu Skaicius nedidelis bet dar ne visI turi galimybiu pasa