Vasturia set to leave Zalgiris 6

Zalgiris’ guard Steve Vasturia is set to depart from Kaunas, as the club and the 26-year-old guard have parted ways after agreeing to a mutual contract termination.

The American will soon join a different team.

Vasturia played 19 games in the EuroLeague last season, averaging 2.5 points and 0.9 rebounds.

In the Lithuanian basketball league, the American had averages of 6.1 points and 2.3 rebounds over the span of 30 games.

Zalgiris has already announced the signings of Janis Strelnieks, Edgaras Ulanovas, Josh Nebo, Mantas Kalnietis, Niels Giffey and Tyler Cavanaugh. The green-and-whites also renewed Lukas Lekavicius, and said their goodbyes to Thomas Walkup, Nigel Hayes, Marius Grigonis, Rokas Jokubaitis, Patricio Garino, Augustine Rubit and Martinas Geben.

Comments

  1. Diedukas

    Dėkui DIEVUI

  2. Ilgai laukta

    Naujiena 😁😂

  3. Darius

    tai jis ir taip nerungtyniavo, tai niekas nepasikeitė

  4. zaliai baltas

    Pagaliau

  5. f

    uz strelnieka ne ka ne blogesnis, kaip ir dimsa ar normantas… iki siol neina suprast kaip jie ta gryba paeme, realiai reikejo laukt ir imt kazka is g lygos, blazicius irgi butu buve gerai, bet paeme blogiausia imanoma varianta apie kuri net jokiu gandu nebuvo. turbut ir mudiay nuplauks nors jau skelbe kad beveik pasirase

  6. Linas

    Vienas blogesnių visų laikų Žalgirio legionierių, bet tiesiog žmogus pateko į per aukštą lygį. Agentą turi tikrai gerą, jei po tokio tragiško sezono “prastūmė” dar į visai neblogą turkų komandą. Reik tikėtis išsiskyrimas “abipusiu” sutarimu brangiai nekainavo…