Paulius Jankunas set to undergo meniscus surgery 16

Zalgiris captain Paulius Jankunas will be forced to the sidelines for the foreseeable future, as he will undergo meniscus surgery in the Gijos Klinikos on Thursday.

According to Zalgiris doctor Vytautas Kailius, Jankunas felt a pain in his knee. A closer look by Zalgiris doctors suggested a tear in his meniscus, with the diagnosis later being confirmed by a thorough examination by traumatologist Rimtautas Gudas and magnetic resonance imaging.

Rehabilitation and physiotherapy will begin immediately, just a couple days after the surgery. It is expected that Jankunas will be back on the court in 4-5 weeks.

Comments

  1. manau

    šiam sezone jau neapmatysim geroj formoj

  2. Ruduo

    Problemos nesibaigia kosmaras Jankunui trauma po Traumos krenta kaip lapai

  3. ...

    Jau net nežinau čia juoktis ar verkti iš nevilties. Jeigu jau nesiseka tai nesiseka visur.

  4. fanas

    Na juk nieko Jankunas buvo pirktas dėl rubinės :) Tai kaip suprantu komanda per du mėnesius neturėtu sugriuti, turime kitu PF.
    Palaa.. Ar ne?

  5. Linas

    Sveikatos Pauliui!!!

  6. Mindaugas

    Kazkas si sezona negerai su fiziniu pasiruosimu. Mazai laiko jam buvo skirta

  7. Zdovcas

    Kiek sunkina Jankuno trauma ? Kasdien kažkas naujo… Pastarosiose runktynese jis pagaliau įsibėgėjo, o dabar – trauma. Tikimės kad jis grįš kuo greičiau tačiau mums iš esmės tai nieko nekeičia gal tiesiog reikės agresyviau ieškoti tinkamų žaidėjų tam tikrose pozicijose.

  8. bus bloga atmosfera rubineje

    Bukit ramus pensijinis amzius 65 metai kapitonas dar tikrai sugris

  9. Stebint per telika

    Ziurint zaideju ir zaidimo progresa tai toks vaizdas kad pasirengimo nebuvo. Belieka zaisti ir stenktis isgyventi.

  10. Insaider

    Trumpa informacija is Potencialiu Zalgirio naujoku rinkos Traumas patyrus Lauvergne’ui ir Jankunui vyksta intensyvi Aukstaugio paieska. Deja aukstaugiu zaideju rinka siuo metu yra visiskai sausa – siuo metu nevyksta derybos nei su vienu galimu Naujoku. Nepaisant to Komandai tinkamo zaidejo paieskos toliau Vyksta Kiekviena diena Zalgiris insider

  11. Mindaugas

    Sveikatos, Pauliau!

  12. Darius

    kapitonui nesiseka, stengiasi žmogus atidirbti didelę algą, bet metai senai daro savo. Beje, kaip ilgametis sirgalius atsimenu, kad Žalgiris visada garsėjo kaip draugiška ir kovinga komanda. Joje žaidę krepšininkai pasitraukdavo, ty kabindavo sportbačius ant vinies tada, kai jau pajusdavo, kad nebegali duoti tokios naudos aikštelėje, kaip juos įpratę matyti žaidžiant sirgaliai. Jie nelikdavo komandoje aiškindami, kad va, dabar atėjo metas užsiimti vietą rūbinėje gerinant atmosferą, tai dar kelis metus pasėdėsiu ant suolo. Bet turbūt Jaftokas įvedė naują madą, kai metai po metų nebaigdavo karjeros būtent dėl savo sugebėjimų rūbinėje, o dabar kaip suprantu, estafetę iš jo perėmė jankūnas. Skirtingai nuo jų, Kavaliauskas atsisakė būti rūbinės lyderiu pareiškęs, kad jam labiau svarbu tai, kaip jis atrodo aikštelėje, o pajuto, kad kaip anksčiau nebegali ir atsisakė likti dar metams, pasitraukė pats ir už tai pagarba. Bet štai kas įdomu, pririnkus senukų dėl atmosferos rūbinėje, ta atmosfera vis tiek sugedo, nes niekaip nesugebama laimėti ir Zdovcas jau prasitarė, kad per savo trumpą laikotarpį Žalgiryje jau darė kelis rimtus pokalbius su komanda.

  13. Zdovc

    Juk sake Jankunas jau buvo pradejes isibegeti cia ir Trauma

  14. Ar

    Pades ties Susirinkimai ir ta visi supranta

  15. Darius

    ar Jankūnas buvo pradėjęs įsibėgėti, čia klausimas treneriui, nes jis mato žaidėjus kiekvieną dieną. Aš to nemačiau. Na įkalė jis keletą metimų per paskutines sužaistas rungtynes Eurolygoje, bet įmetė tada, kai jau buvo senai viskas aišku, skirtumas didelis ir varžovas jau taip kietai nesigynė.

  16. tai

    kavaliauskas isejo nes negalėjo be nuskausminamuju žaisti , mano nuomone jankunui po šio sezono irgi jau laikas , nes jo sujrįžimas į forma bus ilgas ir vargu ar anksčiau LKL pusfinaliu įvyks.