Coach Zdovc adresses road game against Panathinaikos 16

BasketNews.com

Panathinaikos Athens game against Zalgiris Kaunas on Thursday will go ahead as scheduled, as the Greek powerhouse will have 9 available players.

Zalgiris head coach Jure Zdovc had a press conference before the game, where he revealed that the Lithuanians champions will fly to Greece, adding which Panathinaikos players will be missing.

“Nemanja Nedovic, Leonidas Kaselakis and Jeremy Evans. Howard Sant-Roos (should miss the game as well), but maybe he can show up, but he’s the player who hasn’t played for ten days or so,” Zdovc said.

“We have already played Panathinaikos at home. They have a lot of weapons. Stopping Macon will be important, Okaro White is in great shape. I’m not even talking about Papapetrou and Papagiannis, who have a lot of experience. Also, their bench players can step up,” Zdovc told the media.

Speaking of Zalgiris, the Lithuanian powerhouse welcomed back their captain Paulius Jankunas, who recovered after meniscus surgery. Joffrey Lauvergne and Regimantas Miniotas continue their rehab with long term injuries.

However, Zoran Dragic will miss the second consecutive game, and as Zdovc said himself, it was his decision.

“Zoran is not in the 12-man roster,” Zdovc said. “It was my decision, we didn’t take him to the game against Juventus Utena, because it was a preparation match for the game against Panathinaikos. He is still with the team and practices well.”

Comments

  1. ...

    O jums čia normaliai yra mokėti pinigus legionieriui, kurio net į rungtynes neima ? Va taip Pauliukas švaisto Kauno pinigus. Jau geriau jaunimo pasiimtu. Ar dar vis svaigsta apie sezono gelbėjimą ? O Jurei biški reikėtų paaiškint apie žaidėjų įtraukimą, nes dabar žaidžia LKL ir Eurolygoj tik su penkiais nuvarytais žaidėjais po 30 min.

  2. taip

    labai idomu ir keista , kodel neima? Konfliktas tarp tautiečių?

  3. to ...

    o gal galima neklaidint žmonių? LKL tik paskutinėse 3 žaidėjai pasiekė 30 min ribą, ir tai padarė per pratęsimą, daugiau retas atvejis, kai LKL bent vienas sužaidžia 30 min, EL paskutines žvilgtelėjau su UNIKS – taip pat nė vieno, tai kam meluoti?

  4. Samb

    Dragicius jau ant lagaminų sėdi jauciu Motiejus taika kokį kozirį maybe

  5. Samb

    Norėjau parašyti trauks bet gavosi taika

  6. dadu

    naujausiam interviu spejiu Motiejunas kaltins Schilleri,kad cia jo pirkiniai websteris ir dragicius……juokingiausia,kad Schillerio pirkiniai,nebo,covonaught vieninteliai padoriai zaidzia…o visi motiejuno nupirkti lavonai Lietuviai traukia komanda i dugna

  7. Lordas

    Na Zdovcai greičiausiai tik pergalę gelbes tavo šlapia uzpakali

  8. Darius

    kažkaip įdomiai gaunasi, buvo skelbta, kad tam, kad rungtynės vyktų saugiai, būtina susibadyti ir visi sportsmenai susibadė, kiti jau po tris kartus, o krenta kaip pašauti, kas už širdies susigriebęs pas Abraomą keliauja, o kas į lovą atgula. Serga masiškai ir visose sporto šakose. o saugosi kaip pamišę, ffp2 kaukių nuo snukių nenusiima, į rungtynes atvažiavę tam, kad per lauką 20 metrų praeiti, kaukę užsideda. Ir vis tiek jiems nesiseka, užpuolė vargšus naujas omakaron baisusis virusas. Įsisuko į Realą, Asvel, Milaną, Panatinaiką.

  9. prietrankai

    o tavo kol kas niekas iš artimųjų nėra į reanimaciją pakliuvęs? ar esi dar didesnis prietranka nei save pateiki ir tau dzin net po tokių atvejų?

  10. atrodo

    kad su juo kaip su mazu vaiku kalbiesi, matyt kazkur vystymasis uzstrigo vaikystej.

  11. Darius

    nenustokite tikėti mokslu, eikite ir pasiimkite didžiausią savo dovaną, trečią adatą. Pasistiprinkite jums nupirktu trečiu dūriu, o ten, žiūrėk, jau ir ketvirtas netoli. Penktą paprašykite, kad sušvirkštų tiesiai į išangę.

  12. matot?

    pagaliau bent išaiškino situaciją: kol normalūs žmonės skiepijasi, jam kažką į išangę leidžia, todėl toks piktas ir neadekvatus

  13. siu

    metu komplektacijoje dedasi kazkokie visiskai nesuprantami dalykai, jau dragiciu meta is komandos ! Vienintelis zmogus kuris stiprus individualioje gynyboje , nereikalingas ! Tai jau kazkas blogiau uz absurda!

  14. Darius

    aš nieko neprisigalvoju, sakau taip, kaip rašo visa spauda ir operacijų vadovas, jums priklauso trečia dozė, todėl nedelskite, tai yra geriausia dovana, kaip sakė premjeras ar premjerė ( žmogaus lytis labai neaiški ). O dėl išangės, tai juk patys kinai dar pernai išsiaiškino, kad ten yra daugiausiai viruso ir tepinėlius pradėjo imti būtent iš to taško. Tai, sakau, ten ir dozę būtų gerai visiems educated suleisti, jei į petį tris suvarius nepadeda.

  15. ei

    adminai , uzbaninkit ta idiota su visom isangem kartu , kiek galima?

  16. A. Masėnas

    Tai kad nera uz ka banimti, jei net pats Zalgiris ne karta agitavo skiepintis.