Lauvergne returns in Zalgiris win against Neptunas 13

BasketNews.com

Zalgiris Kaunas (18-1) cruised past Neptunas Klaipeda (6-11) 77-60 (25-16, 16-21, 18-13, 18-10) and goth their tenth Lithuanian Basketball League victory in a row.

Zalgiris answered all the questions at the start of the second half. Jure Zdovc’s squad created a solid 15-point lead (57-42) in the mid-third quarter and never let Neptunas think about the win.

Joffrey Lauvergne returned on the floor for Zalgiris. The French center has not competed in a basketball match since October 7 EuroLeague duel against Zenit Saint Petersburg. In that contest, Lauvergne suffered a shoulder injury, which forced him to surgery.

Lauvergne finished the game with 9 points (4/8 2PT, 1/2 FT), 6 rebounds, 2 assists, and 11 PIR.

Edgaras Ulanovas led the route for Zalgiris, posting 15 points (5/6 2PT, 1/5 3PT, 2/2 FT), 4 rebounds, 3 assists, 1 steal, 1 block, and 23 PIR.

Zalgiris’ Janis Strelnieks and Mantas Kalnietis were sidelined due to injuries, but Arturas Milaknis returned to LKL action after the coronavirus break.

Zalgiris: Edgaras Ulanovas 15 (4 REB), Karolis Lukosiunas 13, Niels Giffey 11 (5 STL), Joffrey Lauvergne 9 (6 REB).

Neptunas: Zygimantas Janavicius 13 (6 AST), Matas Jogela 11 (4 REB), Edgaras Zelionis 8 (5 REB).

Comments

  1. 709

    Su pergale! Malonu kad JoJo jau sugrizo,Nielsui pasiseke suzaisti.Po truputi judam i prieki.

  2. Klaipeda

    Na kolkas Zalgiris suzaide be didesniu problemu po Pertraukos aisku ir Neptuno prasta situacija Kad ir Kabinos Daug keicia be Gailiaus sunku buvo ziuret be minties ir Klaidos

  3. www

    patinka minioto zaidimas, galetu daugiau ant saves imtis

  4. tam 70033

    dusk plytfani tu prakeiktas kol i galwa negavai teslagalvis atsirado pisk i savo tu plytfaniu foruma o i musu puslapi net nedrysk zengt

  5. Darius

    nebuvo keliu svarbiu zaideju, bet Neptunas gavo malku didoku skirtumu. Nudziugino sugrizes Lauvergne, taciau kita savaite turbut tekszaisti be Kalniecio. O tai reiskia, kad Zalgiris tures tik 1.5 izaidejo. Pasveikinkime uz tai geriausia vadybininka Europoje.

  6. dar

    yra laiko gali susirasti izaideja , nes is manto su visa pagarba, ir latvio, nei vieno neiseina kartu sudejus.

  7. Vycka

    tiesą pasakius, man sunku suvokti, kad ne vien čia matau tokių, kurie aiškina, kad dar reikia tą aną išvaryti, kad tą ar aną poziciją` sustiprinti, tikrai negaliu suprasti, kas tokių žmonių galvose, nes pokyčiai sudėtyje lemia ir finansinius nuostolius, Eurolygoje jau nieko nepadarysi, tai gal man tokie ekspertai galėtų paaiškinti, kokiu tikslu šiame sezone reikia dar keisti kažką sudėtyje? ar tikrai yra tokių, kurie mano, kad pasibaigus EL su esama sudėtimi galima turėti problėmų LKL?

  8. jei mantas

    iskrenta reikia izaidejo , nes kitaip ir kiti perimetre iskris. Gal ir praslystumem ir paimtumem ta LKL auksa, bet del komandos izvaizdzio reiketu tikrai pasistengti , ne vien tik daryti video jaunesniojo mokyklinio amziaus vaikams.

  9. Vycka

    tai Kalnietis visam sezonui iškristų? vieta Eurolygoje nepriklausys nuo jo, LKL paimsim su nauju įžaidėju ar be, kaip pasiseks KMT – čia jau irgi nemanau, kad priklausytų nuo kažkokio paskubomis paimto ir tik žaisti pradėjusio įžaidėjo, kažkokie kvaili pasvaičiojimai apie pinigų išleidimą dar vienam įžaidėjui šiame sezone

  10. ....

    Įžaidėjo būtinai reikia ieškoti, nes jei Kalnas ilgam iškrito verkiant trūksta žmonių. Lukas vienas neatvarys šitiek, pasigailėkit bent jo.Stebuklo nerasim, bet bent jau kamuolį turėtų mokėt persivaryt ir duot poilsio Lukui. Gal net LKL kažko reiktų paieškot. Bet aišku nėra kam ieškot, nes mūsų mistinis prancūzas išvis neaišku, kur randasi.

  11. Darius

    didžiausia klaida buvo atleisto Walkupą, vietoj jo paimtas Mudyai irgi buvo atleistas, o vietoj Mudyai paimtas Websteris, kuris nėra įžaidėjas. Taigi, buvo žengti keli žingsniai ir visi tik silpninant komandą. Vietoj Jokūbaičio paimtas Kalnietis jau sugriuvo ir Žalgiris liko stovėti ant vienos kojos. Neduok dieve kas nors atsitiks Lukui ir neturėsime nieko, kas perridentų kamuolį į puolimą. Todėl reikia klausyti Vyckos postringavimų ir rizikuoti nepirkti nieko į įžaidėjo poziciją, dapisti Luką, kad tas sugriūtu ir tada lošti su Websteriu.

  12. To vycka

    ne tu vienas kvailai svaicioji

  13. Darius

    Jei kas dar nesupratot, jau seniai aisku, kad nereikia pirkti nieko į įžaidėjo poziciją. As galiu izaideju pavaryti. Ir algos neimciau.
    Vadybininku galiu ir sporto direktorium, tai ir izaideju be problemu.