Zalgiris parts ways with Francois Lamy 8

Zalgiris Assistant General Manager Francois Lamy is set to leave the team. The 46-year-old Frenchman and Lithuanian champions have decided to part ways on a mutual agreement.

Having worked as a basketball agent and a consultant for multiple French teams, Lamy joined Zalgiris last August.

“I would like to thank Zalgiris for giving me this opportunity to soak in experience in a historical European basketball club, and one that has an incredible fanbase. I’ve said it time and time again: the culture and understanding of basketball in Lithuania are unique, and it takes time to get used to it. A short-term commitment for the club isn’t quite compatible with that. We’ve agreed to part ways on a mutual agreement so that both the club and myself personally would have time for planning and could start looking ahead at future challenges. I wish the best possible finish to the season to the entire organization, its dedicated employees and fans.”

With the Assistant GM spot now vacant, Zalgiris expects to reinforce this position right at the end of the 2021-2022 season.

Comments

  1. Jo

    P. Jankūnui kelias atviras po sezono.

  2. Edvardas

    Taip ir turėjo nutikti, tokio šūdino sezono per visą savo gyvenimą neprisimenu/man 75 metai/ , velniškai gaila sutrypto Žalgirio vardo, atsistatyti galima per du, tris metus , jeigu Motiejūnas vėl neprimals šūdo, sudėtį reikia keisti ir kentėti, kentėti………gal pasiseks…….duok Dieve

  3. Fanas

    Bent jau vakar matesi, kad vyrai stengias, bando. Nes ziuret kai laksto apatiskais veidais nera noro. Kodel jaunimas nezaidzia jei sezonas palaidotas? Blazevicius yra geriausias pavyzdys. Manau, kad sporto direktorius turi buti ieskomas kuo skubiau. Jau dabar reikia verbuoti zaidejus, treneri. Daryt sarasa. Nes kai pasibaigs sezoas, sukils kainos, kol tas direktorius prades dirbt, tai rugpjucio menesi vel pripirks sroto ir bus cia pasaka be galo.

  4. ...

    Šitas prancūzas buvo tik dar viena iš daugelio Motiejūno nesąmonių. Kaip gali sakyt žmogus iš komandos vidaus, kad šita Shilerio komanda tikra katastrofa, kai sezonas dar net nesibaigęs ir žaidėjai tai girdi. Tuo labiau, kad po to padaryti ėjimai su Jure, Dragičium ir Websteriu irgi genialumu nespindi.

  5. .

    daug kas jankuna mini, bet kad jankunas neturi jokios kompetencijos zaideju skautinge ir paieskose, butu rizikinga cia statyti visiskai zalia zmogu po tokio sezono kai reiks keisti 2/3 komandos, greiciau jau bus sukurtos kazkokios naujos pareigos kurias ir uzims, o i sporto direktoriaus vieta galbut gris kad ir tas pats javtokas.

  6. Reiketu

    Ir Zdovca paleistu baiktusi jam kancios kasdien problemos

  7. tai

    pagal taip kaip zaiszia tai reiketu 2/3 komandos atleisti , ir kas tada? Atsakykit gudrociai

  8. Naujai

    Eurolyga palaidota, reikia dar gelbėti LKL sezoną, o dar laukia KMT. Susiimkite