Dviženklį deficitą panaikinęs „Žalgiris“ nusileido ASVEL (VIDEO) 18

Eurolygos 31-ojo turo rungtynėse Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nusileido Vilerbano ASVEL klubui iš Prancūzijos. „Žalgirio“ arenoje vykusias rungtynes Jure Zdovco auklėtiniai pralaimėjo rezultatu 68:72 (17:15, 15:18, 15:16, 21:23).

Taiklų metimą viena ranka atliko Joshas Nebo, dvitaškiu pasižymėjo Edgaras Ulanovas, Karolis Lukošiūnas smeigė tritaškį, o varžovai per tris minutes taškų nepelnė – 7:0. Aukšta trajektorija paleistą dvitaškį įmetė E.Ulanovas, arbitrai įskaitė Joffrey Lauvergne dvitaškį, vieną baudos metimą realizavo Lukas Lekavičius, o Paulius Jankūnas pataikė iš vidutinio nuotolio ir smeigė tritaškį – 17:15. 

Dvitaškiu su varžovo pražanga antrą ketvirtį pradėjo Nielsas Giffey, keturis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas, tačiau jau teko vytis varžovus – 24:26. Per likusią kėlinio dalį dvitaškius iš baudos aikštelės pataikė N.Giffey, J.Nebo, L.Lekavičius ir E.Ulanovas, o komandas skyrė taškas – 32:33.

Per varžovų aukštaūgį dvitaškį įmetė E.Ulanovas, tačiau tai buvo vieninteliai komandos taškai per penkias minutes, o deficitas išaugo iki dviženklio – 34:46. Prastą atkarpą puolime nutraukė trys taiklūs Artūro Milaknio tritaškiai iš eilės ir metimas iš po krepšio, o P.Jankūnas kėlinį užbaigė dėjimu iš viršaus – 47:49.

P.Jankūnas pratęsė gerą seriją ir pataikė iš toli, tą patį po poros minučių padarė L.Lekavičius ir rezultatas buvo lygus – 53:53. L.Lekavičius taip pat surengė reidą į baudos aikštelę, iš toli taikliai atakavo E.Ulanovas, nelengvą dvitaškį baigiantis atakai skirtam laikui įmetė Tyleris Cavanaugh, bet po prastesnės atkarpos varžovai vėl pirmavo – 60:65. L.Lekavičius sumetė du baudų metimus, T.Cavanaugh pataikė du tritaškius, tačiau pergalei to nepakako – 68:72.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 15 (5 rez. perd.), A.Milaknis 11, P.Jankūnas 10, L.Lekavičius 10 (5 rez. perd.), T.Cavanaugh 8, N.Giffey 5, J.Nebo 4 (6 atk. kam.), K.Lukošiūnas 3, J.Lauvergne 2, J.Strelniekas 0, T.Websteris 0, M.Blaževičius 0.

ASVEL: E.Okobo 21, C.Jonesas 16, V.Wembanyama 14.

Komentarai

  1. ...

    Po ilgo laiko įsijungiau pažiūrėt, tai ištvėriau du kėlinius. Ir toliau esam giliam dugne. Jei atvažiuoja žaisti nusiteikusi komanda, mum šansų nėra. Vaikšto pasimetę nežinodami ką daro. Daugiau nei pusė komandos tik kaip nematomos dvasios slankioja. Bet pagalvojus, tai ir gerai, nors nesugalvos Jurės kitam sezonui palikt.

  2. Darius

    as neziurejau antro kelinio, po to persigalvojau ir likusius maciau. Bukim teisingi, pergale nekvepejo, teoriskai intriga buvo, o realiai Prancuzijos komanda suzaide solidziau.

  3. Bedvasiai

    Jau pirmas kelinis parode zalgirio nenusiteikima. Klampus zaidima dar bande vienas Ule gaivint bet daugumai truko energyjos klaidu netruko 3 kelinis baisus kol neuzkure Veteranai🔥💯 Jankunas su Milu ir to buvo maza

  4. Zdovcas

    Vakar sake kad turejo 6 dienas tai bus. Sviezumas pagrindinis ginklas

  5. Baisu

    Pralaimet Asvel dar kur dar nekarto nepralaimejo kaune

  6. Jankunas

    Jankunas prisimine jaunyste 😁😂🔥 ir ikrove is virsaus

  7. Zalgirio priekis

    Siendien zalgirio priekis nesuzaide neturejo sansu pries Asvel bokstus ilgas rankas pridalino bloku

  8. Asvel

    Zudikiskai uzmete Ellie Okobo

  9. Aha

    Nu atrodo tas laisvas savaitgalis nieko nepadejo. Asvelis atvaziavo laimet ir laimejo, o Zalgiris atrode nenusiteikes ir nemotyvuotas. Tiek pagal sudeti, tiek pagal zaidima esam paskutine komanda ir nieko cia nepadarysi. Galim iveikt tik tas komandas, kurios turi kazkokiu problemu, kurios labai nuvertina Zalgiri ir tik taip galim jas pasigaut. Sitos rungtynes buvo kertines, norint nelikt paskutiniais. Tai, pasirodo, vis delto esam mes luzeriai, nes nepajegiam iveikt savo lygos komandos namie tada, kada labiausiai to reikia. Aisku, pagarba veteranams, kurie rode pavyzdi.

  10. Ule

    Nevinioja i vata vel pritruko salto proto puolime begome kaip raiteliai be galvos😁😂😀

  11. Aha2

    Matomai 6 dienos tikrai per daug kad ir koks budavo Tvarkarastis reikedavo zaist kas 2 3 dienas manau Galejo Savaitgali zaist. Cia Reala Barca nugalejo ir pasijaute pergerai kad ir Lavergnui sugrizus bet nevisada gelbeja cia ir Asvel pralaimi

  12. f

    galejo jau geriau palikt ta taska sarui, dabar tik sukele sezono gale zmoniu viltis, vien tam kad jas taip apgailetinai sudauzyti. ta klipatele latvi sudnieki ar kaip jis ten, negalima siam sezone daugiau leisti i starta, nei lkl nei ypac eurolygoje, tegul supuna ant suolo sitas pad.la, gales kokiam vefe zaist kitam sezone, net vasturija palyginus su situo flegma ima atrodyti kaip visai padorus zaidejas. gaila kad prie sonines linijos stovi ne ka mazesnis impotentas su neurologiniu sutrikimu, jeigu zmogus budamas 55 metu trenerio karjeroj nieko padoraus nepasieke, tai jo gabumai daugiau nei aiskus ir stebuklu tiketis neverta, reik manyt motiejunui uzteks nuovokos nepadaryt klaidos pasiliekant ji.

  13. Saulius

    Žudikiškas Strėlnieko ir Websterio žaidimas, Lekavičius turėtų galą gauti.

  14. A G

    ten aplamai reikia ta visa gauja bezdaliu isvaikyt. Palikt Lukuti, ulia, Cavavanaugh, Mareka ir lukosiuna,. visi kiti nieko neverti. TASKAS.

  15. Linas

    Strelniekas ir Websteris kartu gauna daugiau nei Asvelio Jonesas ir Okobo kartu sudejus. Paziurim i statistika ir komentaru daugiau turbut nereikia, koks kainos ir kokybes santykis…

  16. gal

    atsiras komandoje nors truputi sportinio pykcio ir laimės vilniuje? Nes po triju pergaliu eurolygoje labai negeros tendencijos pradejo matytis ir rezultate vel i bala. del websterio ir strelnieko tai tikrai labiausiai turetu buti geda pmo, nesuprantu , kiek galima tu klipatu i komanda kviestis uz milzininkus pinigus, srelkinas – 400 , websteris 250 ir tai tik apytiksliai, pernai garino 500 , ir t.t. Matyt dar gyvi prisiminimai kai browna pasikviete po traumos ir po to jis tempe zalius kelis metus. Bet gi tas tai buvo kokio kalibro zaidejas o sitie visi tai vidutiniokai.

  17. Samb

    Žaidėjai neturi gauti tokių pinigus kaip strielnieks tas pats Andersonas gaudavo 200 bet buvo tikras lyderis

  18. taip

    andersonas buvo super pirkinys , bet jam 200 mokejo iki nauju paskui pratese ir dar mokejo tiek pat