Prie Kauno „Žalgirio“ prisijungia žaidėjų paieška užsiimsiantis skautas 7

Kauno „Žalgirio“ komanda plečia krepšinio talentų paiešką. Prie kauniečių klubo prisijungia skauto pareigas užimsiantis Erikas Kirvelaitis.

25-erių E.Kirvelaitis iki šiol darbavosi Prienų „Labas GAS“ ekipoje, kur pastaruoju metu užėmė komandos ir komunikacijos vadovo pareigas, o anksčiau buvo atsakingas už žaidėjų paiešką skauto pozicijoje.

Nuo 2017–2018 m. sezono Prienuose dirbęs E.Kirvelaitis labiausiai išgarsėjo po to, kai į LKL komandą pakvietė būsimą NBA žvaigždę LaMelo Ballą ir jo brolį LiAngelo Ballą.

Kauno „Žalgiryje“ E.Kirvelaitis glaudžiai bendradarbiaus su komandos vadovybe bei „Žalgirio“ trenerių štabu ir ieškos potencialių naujokų, kurie galėtų sustiprinti tiek pagrindinę, tiek jaunimo komandas.

Komentarai

  1. Linas

    Dar vienas „perliukas“…Man įdomu, kokia išvis šito žmogaus kompetencija ir patirtis skautinge??? Komunikacijos direktorius visiškai su skautingu nesusijusios pareigos ir vieną yra rinkti žaidėjus Prienų šūdklubiui, o kitą Žalgiriui…Švelniai tariant keistas pasirinkimas…

  2. Vycka

    Linai, o kokias galimybes jis turėjo įskaitant savo metus bei Prienų galimybę? tačiau su Ballais sukontaktavo dar visai vaikis būdamas, Facebooke nuotrauka su Sternu, o ir šiaip – tau blogai, kad jaunam žmogui suteikiamas šansas? kas nors pasakė, kad nuo šiol visas Žalgirio skautingas priklausys vien nuo jo?

  3. ir vėl

    atrodo kad lipsime ant pernykčio grėblio. kokia to bernelio patirtis krepšinio skautinge, tai gal yra vyresnių ir daugiau patirties turinčių krepšnio specialiatų.Bet svariausia kas bus komandos vadovas/?/

  4. Linas

    Vycka>turėjo Žalgiris tarptautinį skautą – A.Bružą, kurį patys nuo nulio užsiaugino, bet prieš praitą sezoną reikėjo pliką austrų bankininką is galingojo Vienos Timberwolwes vietoj jau patikrinto lietuvio pasiimt…Auginsim dabar naują…

  5. Vycka

    Linai, tai pats sakai, kad Bružą nuo nulio užsiaugino, o šito negali? o ir ne visai nuo nulio

  6. Linas

    Vycka> aš ne tą noriu pasakyt: kam reikėjo išmest užaugintą ir jau patikrintą žmogų ir po vieno sezono imti kitą ir auginti iš naujo…Logikos trūksta klubo vadovybės sprendimuose. Prisiminkim ir Beržininkaičio istoriją – klaida buvo ištaisyta, bet ar ne per vėlai?

  7. Darius

    pusiau juokais, bet dabar zinosime, ka reikes keikti kita sezona del komplektacijos – Kirvelaiti !