Paaiškėjo dvyliktojo Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyro tvarkaraštis 1

Žalgiriečiams pradėjus kovas LKL atkrintamosiose varžybose, komandos gerbėjai dar daugiau įnirtingų mačų galės stebėti gegužės 8 d., kai prie „Žalgirio“ arenos visą dieną vyks Kauno „Žalgirio“ organizuojamas 3×3 turnyras.

Dvyliktojo „Žalgirio“ 3×3 turnyro kovos startuos sekmadienį 10 val. ryte ir truks visą dieną. Jau galima susipažinti su oficialiu turnyro tvarkaraščiu. Turnyro dalyviai tradiciškai gaus dviejų spalvų marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika.

Prie „Žalgirio“ arenos vyksiančiame turnyre apsilankys ir Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės ne tik turnyro dalyviai, bet ir svečiai. Kaip visada „Žalgirio“ krepšininkai turnyre apsilankys net du kartus. Taip pat ant specialiai įrengtos scenos žalgiriečiai lauks visų norinčių su jais įsiamžinti nuotraukose.

Dar iki turnyro pradžios paaiškėjo originaliausią komandos pavadinimą registruojantis sugalvojusi ekipa. Oficialaus „Žalgirio“ puslapio Facebook tinkle apklausoje triumfavo komanda „Bučiuok mane karštai“, įveikusi „Ką tik nuo stalo“ ir „Stirnos iš Savanos“ ekipas.

Turnyrą sekmadienį, gegužės 8-ąją, artėjant 10.00 val. atidarys „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.


Turnyro pogrupių ir rungtynių tvarkaraštis: čia.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai

  1. Matas

    Laimės Žalgiris