„Žalgiris Insider“ su G.Krapiku – apie išvykų rungtynes, kovingumą ir bandymą nuversti „Žalgirį“ 19

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį žais trečiąsias „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijos rungtynes su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda bei bandys antrą kartą iki trijų pergalių vykstančioje serijoje išsiveržti į priekį.

Prieš trečiąjį pusfinalio susitikimą su panevėžiečiais „Žalgirio“ trenerių štabo narys Gintaras Krapikas kartu su „Žalgiris TV“ laidų vedėju ir krepšinio komentatoriumi Ryčiu Kazlausku „Žalgiris Insider“ krepšinio aktualijų tinklalaidėje aptarė svarbiausius atkrintamųjų serijos akcentus.

„Pirmasis atkrintamųjų etapas su Klaipėdos „Neptūnu“ parodė, kad esame pažeidžiami išvykos rungtynėse. Jeigu žaisdami namuose, kad ir su nelabai gražiu žaidimu, sugebame nugalėti varžovą, o pora rungtynių su „Neptūnu“ buvo neblogos, bet neramina tai, kad to reikalingo fiziškumo, energijos nepakartojame išvykos susitikimuose. Tai mums šiuo metu yra galvos skausmas“, – kalbėjo treneris.

„Žalgirio“ krepšininkai šio LKL sezono atkrintamųjų etape kol kas pralaimėjo visas rungtynes, žaistas varžovų aikštėje. Pusfinalio seriją su „Lietkabeliu“ namuose pradėję žaliai balti po pirmojo susitikimo šventė pergalę, tačiau turėjo pripažinti varžovų pranašumą Panevėžyje.

Paklaustas, kur slypi tokio skirtingo žaidimo priežastys, G.Krapikas išskyrė, kad žalgiriečių kovingumas varžovų aikštėje nėra tokio pat lygio, koks žaidžiant prieš savus žiūrovus.

„Taip, atrodo, kad pirmieji atkrintamųjų etapai turėtų praeiti lengviau. Mūsų komandos visas sezonas yra keistas. Jeigu pakeičiame tris trenerius, tai parodo, kad ne viskas eigoje buvo gerai. Atėjus tokiam svarbiam etapui, kur jau reikalingas visiškas atsidavimas, nusiteikimas, energija, kovingumas ir, galų gale, tas vyriškumas ir supratimas, kad varžovas tau nieko nedovanos, mums nevisose rungtynėse tą pavyksta padaryti.

Varžovas pastebi, kad favorite laikoma komanda kaip „Žalgiris“ truputį susvyruoja, tada jis pasidaro dar gyvesnis ir agresyvesnis bei bando mus nuversti. Nekalbame apie Eurolygos finalinį ketvertuką, o LKL, kur to meistriškumo mums turėtų pakakti. Eina kalba apie atsidavimą, išsikrovimą, energiją ir fiziškumą“, – aiškino specialistas.

„Žalgiris Insider“ tinklalaidėje G.Krapikas komentavo atskirų žalgiriečių pasirodymą atkrintamosiose, kalbėjo apie Eurolygos finalo ketvertą bei atsakė į prenumeratorių klausimus. Visą tinklalaidę su G.Krapiku jau dabar gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

3840x530

Komentarai

  1. bl..

    neleiskit i starta kalniecio ir viskas bus gerai , atseit lukas neapsigina o kalnietis tai apsigina?

  2. Martynas

    Laimėsim 3-2 sita cirka ir vel busim galingi is naujo je je jeeee

  3. Fanas

    Krapikas+Kalnietis+Žalgiris= pralaimėjimais dugnas pramuštas kaip ir anksčiau,taip ir dabar.Grįžo gi du patriotai :)

  4. Krapikas

    Kiek jau ta Krapika kviecia apie bedas pasipasakot pozityvuma

  5. Nelaimes

    Martinai Lietlabelis vertesni Laimet 3-2 3-1

  6. Kazlauskas

    Jonas Tikrai negalvojau kad zalgiris gali Taip prastai atrodyti

  7. 709

    Na ryt noretusi pamatyt ir treneriu,o ne vien zaideju darba ir motyvacija. Kazkaip Zdovcas jau buvo beveik uzmaskaves zaideju trukumus,bet prie Kazio jie vel eme rysketi.Nemanau kad tokio lygio komandai kaip Zalgiris turetu buti skirtumas kur zaisti,namie ar isvykoje (kalbu apie LKL).

  8. ....

    Ką čia nusišneka su tuo, kad geriau namie žaidžia. Koks skirtumas Eurolygos komandai kur žaisti LKL, kai jos biudžetas kaip visų LKL komandų kartu sudėjus. Gėdos turėtų. Tai prisipažinkit, kad neesat Eurolygos, ir net ne Eurocup lygio komada. Išsklaidys šitą mitą Lietkabelis, kai šiandien Kaune laimės.

  9. Fanas

    Gal musu super Eurolygos lygio lavonai ir treneriai siandien kazka pakeis ir namie žais prasčiau nei 1 rungtyje??? Tai būtų kažkas.

  10. Senis

    Jei siandien nenugalit kabelio (isvykose jus ir taip visiskai neigalus impotentai, taigi laimet Panevezy misija neimanoma), visi be isimties atsisakot algos iki sezono pabaigos, motiejus pasiimi kazi, krapi ir pyzd.. ate is Zalgirio visam be teises kada sugrizt atgal. Liks Berzininkas su Sabu, jie kaip nors uzbaigs sita sudina sezona, o tada naujasis dalininkas tegu iesko zmogaus, kuris gales profesionaliai suformuot komanda (be Luko ir Ules neturi likti nei vieno senio ar dabartinio subinrankio) kitam sezonui, kuri tikiuosi nebus kaip kekse ar purvinas skuduras po kojom visoms komandoms visose lygose ir turnyruose.

  11. Gerasis lenkas

    Kai tik Krapika isvydau ant suoliuko, deja viskas tavo aisku.

  12. Kručkauskas

    Seniai aišku, kad šis sezonas sušik..(atsiprašau-prastas).
    Bet ir kitas bus prastas, jei sporto direktorium taps Jankūnas. Negalima pasiekti gerų rezultatų kai į pareigas skiriama ne pagal kompetenciją, o pagal draugystę ar giminystę.
    Apsivalyti reikia nuo tokių visokių balastų.

  13. Lietkabelis

    Laimės Gagicius ims pažiūrėsime kad lauvergne nuveiks

  14. Zalgiris

    Sėdo nepatempia

  15. dabartines sudeties niekas daugiau neturi likti , su ulia ir luku pratese irviskas , jokiu kalnieciu jokiu milakniu , jokiu kavanau, jokiu lovernu ar nebo , api tuos du galima drasiai formuoti sudeti.

  16. Cavanaugh

    Lieka

  17. Fanas

    Nu pyzdiec, kazyte nusorende iskart rungtynes pralaimet – subinrankis latvis starte :-( Nu bl… statistika juk yra kas buna su latviu. Eina na… :-(

  18. ....

    Gėda, gėda, gėda

  19. A G

    gerb. G. Krapikai, ar pagauni minti , kur Tamsta papuolei. Nei kompetensijos nei izvalgos, nei turet ka pasakyt zaidejams. Paplot galima ir tribunoj su sirgaliais. siulyciau nutraukt kontraka su Zalgiriu, nereikia dar vienos aferos su Motiejunu.