„Žalgirio“ abonementų savininkams – proga laimėti elektrinį „Žalgirio“ paspirtuką 0

Jau spalio 2 dieną į „Žalgirio“ areną sugrįš pirmosios oficialios 2022–2023 m. sezono krepšinio rungtynės – jose Kauno „Žalgiris“ susitiks su Šiaulių miesto ekipa.

Dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje per „Betsafe-LKL“ ir Eurolygos rungtynes ramūs gali būti visi, įsigiję artėjančio sezono abonementus, kurių prekyba tęsis iki rugsėjo 6 dienos.

Proga laimėti elektrinį „Žalgirio“ paspirtuką

Visi „Žalgirio“ sezono abonementą įsigiję aistruoliai turės progą laimėti elektrinį „Žalgirio“ paspirtuką Beaster Scooter „BSZAL“. Automatiškai tarp šios loterijos dalyvių pateks visi, jau turintys abonementą ar tą iki rugsėjo 6 dienos padarysiantys krepšinio gerbėjai.

Loterijos prizas – išskirtinis 350 W galios elektrinis „Žalgirio“ paspirtukas. Modernus paspirtukas patogiai susilanksto ir sveria tik 14 kg, yra patogus transportuoti ir pasižymi išskirtiniu patvarumu bei atsparumu išorės poveikiui.

Žalgirisshop.lt ir „Krinona“ parduotuvėse šiuos paspirtukus gali įsigyti ir visi norintys, o jo vertė siekia beveik 500 eurų.

Abonementų turėtojų laukia papildomos naudos

„Žalgirio“ abonementų turėtojų šiemet taip pat lauks įvairios papildomos nuolaidos klubo partnerių paslaugoms ir prekėms.

Prie nuolat augančio partnerių sąrašo jau prisijungė laipiojimo uolomis klubas „Boulder House“, pabėgimo kambarys „DP60“, sėdmaišiai „LA-FA“ ir kiti. Artimiausiu metu bus pristatytas visas sąrašas vietų ir partnerių, kurie „Žalgirio“ abonementų turėtojams suteiks specialias nuolaidas.

Po pertraukos į aistruolių rankas sugrįš ir žalgiriečių pasai. Visuose sezono mačuose apsilankę ir skirtingus antspaudus pasuose surinkę aistruoliai sezono pabaigoje gaus išskirtines „Žalgirio“ dovanas.

Atsiimti rugpjūtį apsimoka

Atsiimti abonementus visi juos įsigiję „Žalgirio“ arenos kasose gali jau rugpjūčio mėnesį, o tą padarę anksčiausiai gaus dovanų – rugpjūtį korteles atsiėmusiems komandos aistruoliams atiteks 250 eurų vertės „Šypsenos akademijos“ dovanų kuponai.

Pirkus internetu, „Žalgirio“ arenos kasose (darbo laikas I: 14.30–19.00 val.; IV-V: 10.00–19.00 val. (14.00–15.00 val. pietų pertrauka)) atsiimti savo abonementą galima tik pateikus jo pirkimo patvirtinimo laišką, o abonementą užsisakius vietoje – korteles atsiimti galima tik su asmens dokumentu, patvirtinančiu pirkėjo tapatybę, arba oficialiu įmonės antspaudu ir parašu patvirtintu įmonės suteiktu įgaliojimu atsiimti įmonės pirktus abonementus.

Sezono abonementų prekyba tęsis iki rugsėjo 6 d., o „Žalgirio“ arenos kasose abonementų korteles atsiimti bus galima iki pat pirmųjų „Betsafe-LKL“ ir Eurolygos rungtynių.

Vieša prekyba bilietais į atskiras rungtynes prasidės antroje rugsėjo pusėje, jau pasibaigus Europos krepšinio čempionato kovoms.

Komentarai