„Žalgiris“ sezoną atidarė pergale Klaipėdoje (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai pradėjo naują „Betsafe-LKL“ sezoną. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Klaipėdoje rezultatu 79:71 (20:18, 25:16, 19:19, 15:18) įveikė vietos „Neptūną“.

Dvitaškius dvikovos pradžioje pataikė Edgaras Ulanovas ir Keenanas Evansas, o Ignas Brazdeikis surinko penkis taškus – 9:8. Keturis taškus pelnė Kevarriusas Hayesas, I.Brazdeikis įmetė baudos metimą, o dvitaškius taip pat realizavo Rolandas Šmitas, E.Ulanovas ir Laurynas Birutis – 20:18.

Pirmoje antrojo kėlinio pusėje net septynis taškus surinko Tyleris Cavanaugh, penkis iš eilės tuomet surinko L.Birutis, o K.Evansas realizavo du baudų metimus – 33:24. Greitoje atakoje iš viršaus įdėjo K.Hayesas, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo I.Brazdeikis, o E.Ulanovas tritaškiu pranašumą padidino iki dešimties – 39:29. Vidutinio nuotolio metimą pataikė K.Evansas, o keturis taškus iš po krepšio suvertė K.Hayesas – 45:34.

Kamuolį po varžovų krepšiu atkovojo ir du taškus įsirašė R.Šmitas, K.Hayesas pridėjo dvitaškį, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o keturis taškus iš eilės surinko K.Evansas – 55:43. Per likusią kėlinio dalį T.Cavanaugh pataikė dvitaškį ir tritaškį, du baudų metimus įmetė Arnas Butkevičius, o kėlinį labai sunkiu metimu užbaigė Lukas Lekavičius – 64:53. 

Tomas Dimša taikliai atakavo iš toli, dvitaškiu pasižymėjo A.Butkevičius, o po du baudų metimus realizavo K.Evansas ir I.Brazdeikis – 73:63. I.Brazdeikis dar du kartus neklydo prie baudų metimo linijos, į varžovų spurtą dviem taškais atsakė K.Hayesas, o pergalę dviem baudų metimais įtvirtino E.Ulanovas – 79:71.

„Žalgiris“: K.Hayesas 14 (8 atk. kam.), I.Brazdeikis 13 (9 atk. kam.), K.Evansas 12 (6 rez. perd.), T.Cavanaugh 11, E.Ulanovas 9 (4 rez. perd.), L.Birutis 7 (5 atk. kam.), R.Šmitas 4 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 4 (5 atk. kam.), T.Dimša 3, L.Lekavičius 2 (4 rez. perd.), K.Lukošiūnas 0.

„Neptūnas“: R.Gustys 14, M.Girdžiūnas 13, M.Jogėla 13.

Komentarai

  1. Sigis

    Nu ka galas kaip eurocempe,maskvytis nevaldo komandos

  2. 709

    Visus su naujo sezono pradzia ir pirma pergale oficialiose rungtynese.

  3. Linas

    Prieš Neptūną ir daugumą Lkl komandų užteks tokio fiziškumo,bet Eurolygoj dar ir su tokiu pataikym

  4. Linas

    Prieš Neptūną ir daugumą Lkl komandų užteks tokio fiziškumo,bet Eurolygoj tas neveiks,ypač su tokiu pataikymu iš toli.Dimša su Lukošiūnu tiesiog snaiperių snaiperiai…

  5. Samb

    Palaukime Eurolygos tada ir snekesim Evans ryškiai žaidžia viena koja kiti irgi nepersistengti taip kad palaukim

  6. nesuprantu

    tai Klanietis net su neptunu per silpnas zaisti? Tai su kuo jisai zais? Su tokia alga? TUretu sazines truputi , jam jau reikia perismesti i futbola kur yra netgi akcininkas.