„Žalgiris“ iškovojo pirmą pergalę Eurolygos sezone (VIDEO) 12

Kazio Maksvyčio treniruojamas Kauno „Žalgirio“ klubas iškovojo pirmą pergalę šiame Eurolygos sezone. „Žalgirio“ arenos akivaizdoje žalgiriečiai rezultatu 68:65 (16:24, 15:14, 21:15,16:12) palaužė Bolonijos „Virtus Segafredo“ ekipą iš Italijos.

Pirmuosius „Žalgirio“ taškus dvikovoje dviem baudų metimais pelnė ir į šešis varžovų taškus atsakė Keenanas Evansas, du baudų metimus taip pat realizavo Kevarriusas Hayesas, metimu iš po krepšio pasižymėjo Laurynas Birutis, o Rolandas Šmitas pataikė tritaškį – 9:15. Rezultatyvų reidą po krepšiu surengė Tomas Dimša, baudos metimą pataikė ir galingai iš viršaus įdėjo L.Birutis, o du baudų metimus sumetė ir Lukas Lekavičius – 16:24.

Po tris taškus surinko L.Lekavičius ir K.Evansas, Arnas Butkevičius įmetė baudos metimą, o Ignas Brazdeikis pataikė du – 25:34. I.Brazdeikis pataikė dvitaškį, o Edgaras Ulanovas pelnė keturis taškus iš eilės – 31:38.

Po pertraukos penkiais taškais pasižymėjo Tyleris Cavanaugh, o po šešių R.Šmito taškų „Žalgiris“ buvo priekyje – 42:41. Dvitaškius pataikė E.Ulanovas, T.Dimša ir I.Brazdeikis, o K.Hayesas surinko keturis taškus – 52:53.

Keturis taškus pelnė R.Šmitas, greitą ataką pats surengė K.Evansas, o atsilikimą sumažino I.Brazdeikio dvitaškis – 60:63. I.Brazdeikis surengė dar vieną sėkmingą reidą po krepšiu, svarbų dvitaškį pataikė K.Evansas, o likus žaisti 13 sekundžių I.Brazdeikis išvedė „Žalgirio“ ekipą į priekį –  66:65. Kauniečiai sugebėjo apsiginti, o I.Brazdeikis sumetė dar du baudų metimus ir „Žalgiris“ šventė pergalę rezultatu – 68:65.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 14 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), R.Šmitas 13 (5 atk. kam.), K.Evanas 9 (4 rez. perd.), E.Ulanovas 6 (4 rez. perd.), K.Hayesas 6 (6 atk. kam.), L.Birutis 5, L.Lekavičius 5, T.Cavanaugh 5 (5 atk. kam.), T.Dimša 4, A.Butkevičius 1, K.Lukošiūnas 0.

„Virtus Segafredo“: K.Weemsas 15, M.Jaiteh 9.

Komentarai

  1. saunuoliai vyrai

    pagaliau suzaide zaidimo pabaiga kaip dera.

  2. Darius

    su pirma pergale Eurolygoje si sezona ! Keletas pastebejimu, tai kad pergale iskovojo juodu darbu ir sirdimi. iIdejo dusia ir nenuleido ranku, nors gale arciau pergales buvo Virtus. Sveikinimai Maksvyciui, kuris atsirevansavo Scariolui uz EC. Tik vieno pasigedau, o kaip su Kalnieciu ? Zalgiris nuo 3 kel 8 minu be izaideju zaide 4 minutes is eiles, tai negi negalima buvo toms 4 minutems isleisti Kalnieti ?

  3. Darius

    ir dar. Kalnietis apsilima dare pirmas ir ilgiausiai is visu, tai sakiau bus absurdas, jei negaus zaisti. Ko jis ten tada apsilineja tuscioje aiksteleje anksciausiai atejes ? Kas ten ne taip su tuo Mantu, kad net be izaideju zaidzia, bet jo neleidzia ?
    kas dar, smagu, kad nesugadino sventes Jankunui jo pagerbimo diena.

  4. ispudis

    su visa pagarba Dimsai,jis kietas,Kalnietis geresnis izaidejas

  5. ....

    Tai va, man ir dėl Kalniečio klausimas iškilo. Kankina tiesiog žmogų ant suolo, tai gal geriau sumokėt tą kompensaciją ir paleist ? Arba tegul ieško kaip panaudot Kazys. Bet ką šitas trenerio parodija gali sumąstyt ? O šiaip tai Virtusas pats prakišo ir net nesuprantu kaip. Žaidimas Žalgirio tragiškas, derinių nerasta. Tiesiog individualiu žaidimu kažkokiu būdų ištraukė. Bet gynyba visai neblogai sudirbo paskutiniuose kėliniuose.

  6. 709

    Visus su pergale!

  7. asdf

    pergale per didelius skausmus ir nervus. ant kiek butu lengviau, jei sitame zaideju buryje butu normalus kurti galintis izaidejas ir snaiperis. su tokiu kovingumu ir fiziskumu laisvai butu galima kabintis uz astuoneto, bet kelios sudeties spragos sita komanda ziauriai riboja, reik tiketis bus bandoma jas bent kazkiek taisyti, gal bent koki metika istrauks nes izaidejui rast rysi su komanda turbut reiktu zymiai daugiau laiko.

  8. Minute

    Pasimoke iš Klaidų kaip Tel avive likus 22sek gavus minutine Brazdeikiu galima pasitikėti lemiamu momentu na ir gynyba pabaigoje charakteris parodyta svarbių metu

  9. Itampa

    Pradžia buvo labai sunki daug neišnaudota progų pramestu metimų kvailos klaidos

  10. na

    manau Manto neleidzia kad kiauras gynyboj, atkreipikt demesi kaip zaidzia LKLe , eina per ji kas nori , eurolygoj turint toki zaideja butu sunku organizuoti gynyba , panasiai kaip su Lekavicium, bet lukas bent kazka gynyboj isspaudzia is saves.

  11. Klausimas

    Fanams, kurie rekia putin huilo, kuo jau taip jums nusikalto Vladimiras ? Ka padare ? Nemanote, kad sociai ir siltai gyvenote didele dalimi Rusijos deka ? Dabartinis gyvenimelis tik ziedeliai to, koks jusu laukia neilgai trukus.

  12. pusk

    is cia klausime , jei tu gyvenai putino deka gerai , turetu tavim tarnybos pasidomet , ir va tada ziedeliai pavirs riesuteliais. nepades nei tarpiniai serveriai