„Žalgirio“ išvyka į Belgradą baigėsi pralaimėjimu (VIDEO) 9

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktojo Eurolygos turo rungtynėse išvykoje patyrė pralaimėjimą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Serbijoje rezultatu 76:87 (22:20, 14:24, 21:16, 19:27) nusileido Belgrado „Partizan“ komandai.

Rolandas Šmitas susitikimą pradėjo taikliu baudos metimu, tuomet dvitaškį pataikė Keenanas Evansas, bet varžovai šovė į priekį – 3:11. Keturis taškus iš eilės surinko R.Šmitas, po penkis taškus iš eilės tuomet pridėjo Lukas Lekavičius ir Arnas Butkevičius, dvitaškį įmetė Kevarriusas Hayesas, o kėlinį taikliu tolimu metimu užbaigė L.Lekavičius – 22:20.

Tritaškiu savo taškų sąskaitą atidarė ir Edgaras Ulanovas, iš toli taip pat pataikė K.Evansas, Laurynas Birutis įmetė dvitaškį (30:31), bet tada „Partizan“ spurtavo ir komandas skyrė dešimt taškų – 30:40. Kėlinio pabaigoje K.Hayesas įmetė dar du dvitaškius, o Tyleris Cavanaugh pelnė pirmuosius savo taškus – 36:44.

Po pertraukos K.Evansas įmetė tris baudų metimus, R.Šmitas pasižymėjo dar šešiais taškais, o keturis iš eilės įsirašė Ignas Brazdeikis – 49:54. Greitoje atakoje du taškus pelnė A.Butkevičius, K.Evansas tritaškiu išlygino rezultatą (54:54), E.Ulanovas pataikė iš po krepšio ir pridėjo baudos metimą, bet po trijų kėlinių vis dar teko vytis varžovus – 57:60.

Dviem lengvais taškais ir taikliu baudos metimus lemiamą ketvirtį atidarė I.Brazdeikis, T.Cavanaugh pakartojo lygiai tą patį, tačiau sužaidus pusę kėlinio varžovų pranašumas dar šiek tiek išaugo – 63:69. Dvitaškį su varžovo pražanga įmetė T.Cavanaugh, K.Evansas smeigė tritaškį ir surengė reidą po krepšiu, E.Ulanovas realizavo vieną baudos metimą, I.Brazdeikis pataikė iš toli, bet pergalės iškovoti tai neleido – 76:87.

„Žalgiris“: K.Evanas 16 (9 rez. perd.), R.Šmitas 11, I.Brazdeikis 10, T.Cavanaugh 8, L.Lekavičius 8, E.Ulanovas 7 (5 rez. perd.), K.Hayesas 7 (7 atk. kam.), A.Butkevičius 7, L.Birutis 2, T.Dimša 0, M.Kalnietis 0.

„Partizan“: K.Punteris 26, D.Exumas 11, M.Lessortas 10 (8 atk. kam.), J.Nunnally 10, Z.LeDay 10 (6 atk. kam.).

Komentarai

  1. 709

    Liudnoka. Gaila bet nepataikyti baudu metimai manau leme rungtyniu baigti.Kova vyko bet fortuna ne musu puseje buvo.

  2. Aha

    Kaip galima taip sugriut ketvirtam keliny? Ir cia gynybine komanda? 27 praleisti taskai 4 keliny, beveik 90 tsk. bendrai. Ir vel pries mus suzaidzia varzovu komandos lyderis gynejas. Nesvarbu, rinktine ar Zalgiris, Maksvycio komandos tiesiog negali sustabdyt ar bent jau, kiek imanoma, pristabdyt varzovu svarbiausia gyneja. Ojojoj, kiek dar daug tures ismokt tiek pats Maksvytis, tiek visa komanda.

  3. Qwerty

    Dekui uz kova, pora sudetingesniu varzovu metimu, musu baudos nesumestos… Aria vyrai, malačiai.

  4. Opa

    Man uzkliuvo teisejai vietom

  5. bb

    profesionalam sitiek baudu pramesti yra neatleistina. partizanas is butent is to ir savo paciu lengvu tasku ir baudu pergale nusikale. musiskiai nors ir kovingi bet be galvos aiksteje, truksta normalaus kuriancio izaidejo. klaidos, prasti sprendimai ir iki galo neizaistos situacijos, visa tai jau tampa sitos komandos veidu ir kovingumas to neatpirks. punteris 3kel sugrizes iki rungtyniu galo atlakste ir su keturiomis prazangomis. negi nebuvo galima isbauduoti

  6. Darius

    tokių sunkių rungtynių šiemet bus dar daug, vakar koją pakišo nepataikyti baudų metimai, tokios klaidos, kai iš auto kamuolys metamas varžovui tiesiai į greitą ataką ir gynyba, nes per lemiamą kėlinį negalima praleisti 27 taškų. Kalbant apie žaidėjus, panašu, kad su Kalniečiu Motiejūnas stipriai prašovė, bet čia nieko naujo, nes Žalgiryje juk visada turime kokių brangių, bet nepajudančių žaliakraujų veteranų. Aiškėja, kodėl Kalnietis per Eurolygos rungtynes sėdi ant suolo.

  7. vel

    neatlaikė arenos spaudimo , isvykos bus sunkios zalgiriui , na taip pritariu kad Mantas jau tikrai laikomas ne del =aidybiniu funkciju, kaip ir lukosiunas , milakni dar galetum eurolygoj isleisti 10 min .

  8. Tikėjimas

    Bent jau komanda kovoja grįžta į kovą na nesusitvarkem šu Panteriu Žalgirio žaidėjus iš mušė iš vėžių Sirgalių atmosferą tos klaidos kad ir iš Aukštaūgių mažai naudos truko Ules Brazdeikio geresnių sprendimu

  9. Samb

    Kas ta arena pas mus irgi buna spaudimas ir tam paciam Zalgiriui pas mus arenoj sunku nors pries savus sirgalius