Pasitikėjimas vieni kitais – pratęsta „Žalgirio“ ir „Ramirent“ partnerystė 0

Įsibėgėjus 2022–2023 m. krepšinio sezonui Kauno „Žalgirio“ organizacija gali pasidžiaugti dar viena pratęsta partneryste – šeštus metus iš eilės bus koja kojon žengiama su įmone „Ramirent“.

„Ramirent“ – didžiausia statybinės įrangos nuomos kompanija Baltijos šalyse, turinti net 42 nuomos padalinius Baltijos šalyse, įskaitant 18 esančių visoje Lietuvoje. Įrankių nuomos, įrengimo, transportavimo, projektavimo, konsultavimo ir kitas paslaugas teikianti ir saugos prekėmis prekiaujanti įmonės priklauso „Loxam Group“ – trečiai pagal dydį įrangos nuomos kompanijai pasaulyje.

Beje, naujausio „Ramirent“ nuomos padalinio atidaryme buvo kaip niekad daug žalgirietiškų akcentų – ten pasirodė žavingosios „Žalgirio“ šokėjos.

„Ilgalaikė mūsų partnerystė su „Žalgiriu“ sukelia laimės pojūtį. Sporte, kaip ir versle – svarbi komandos motyvacija, ar tai ką darai teikia malonumą ir rezultatas sezono pabaigoje. Daug krepšiniui tinkančių dalykų taikome ir versle, todėl džiaugiamės toliau būdami viso to dalimi“, – sakė „Ramirent“ atstovas Eligijus Baikauskas.

Jau ne pirmus metus „Žalgirio“ arenos pirmajame aukšte yra įsikūręs „RAMIRENT Premium klubas“ – atskira erdvė „Žalgirio“ arenos salėje, su atskiru įėjimu į areną, atskira rūbine, tik klubo nariams skirtu baru ir jo asortimentu.

„Ne kartą akcentavome, kad su verslu norime bendradarbiauti ir kurti partnerystes, kurios pagrįstos abipuse nauda. Matome, kad per tuos metus su „Ramirent“ įmone kartu žengėme žingsnius į priekį ir nežadame sustoti“, – teigė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Praėjusiame sezone „Ramirent“ įmonei atiteko ilgamečio Kauno „Žalgirio“ partnerio titulas, skiriamas už ilgus metus trunkančią partnerystę, grįstą išskirtiniais projektais, kurie organiškai įsilieja į bendrus komunikacijos planus. Vienas tokių – „Žalgirio“ ir Eurolygos vykdomas „One Team“ projektas, prie kurio prisideda ir „Ramirent“.

Komentarai