Lietuvos čempionato lyderių dvikovoje – „Žalgirio“ pergalė (VIDEO) 11

Kauno „Žalgirio“ (10/1) krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 80:75 (23:18, 20:18, 13:22, 24:17) įveikė Jonavos „CBet“ (8/3) komandą.

Penkiais taškais rungtynes Jonavoje pradėjo Edgaras Ulanovas, du baudų metimus sumetė Rolandas Šmitas, o Kevarriusas Hayesas ir Laurynas Birutis įmetė po dvitaškį – 11:11. Dvitaškiu ir dviem baudų metimais pasižymėjo Ignas Brazdeikis, o aštuonis taškus surinko Lukas Lekavičius – 23:18.

L.Birutis dukart dėjo iš viršaus, dvitaškį įmetė L.Lekavičius, o Mantas Kalnietis smeigė du tritaškius – 36:30. L.Birutis pridėjo dar du taškus, E.Ulanovas sumetė tris baudų metimus, o du pataikė R.Šmitas – 43:36.

Du taškus po pertraukos įmetė E.Ulanovas, tačiau puolime strigę kauniečiai išbarstė visą savo turėtą persvarą – 45:45. Po tolimą metimą pataikė Tyleris Cavanaugh ir Karolis Lukošiūnas, Tomas Dimša pelnė penkis taškus iš eilės, tačiau jau teko vytis varžovus – 56:58.

Lemiamo ketvirčio pradžioje du tritaškius įmetė T.Dimša, kartą taikliai iš toli atakavo ir R.Šmitas, o likus žaisti keturias minutes rezultatas buvo lygus – 65:65. T.Dimša pataikė dar du tolimus metimus, du taškus baudos aikštelėje sukrapštė E.Ulanovas, du baudų metimus realizavo Arnas Butkevičius, dvitaškiu iš po krepšio pasižymėjo R.Šmitas, baudos metimą įmetė E.Ulanovas, o pergalę po Dovydo Giedraičio perimto kamuolio dvitaškiu įtvirtino R.Šmitas – 80:75.

„Žalgiris“: T.Dimša 17, E.Ulanovas 13, R.Šmitas 11, L.Lekavičius 10, L.Birutis 9, M.Kalnietis 6, I.Brazdeikis 4, K.Lukošiūnas 3, T.Cavanaugh 3, K.Hayesas 2, A.Butkevičius 2, D.Giedraitis 0.

„CBet“: D.Bičkauskis 17, E.Šeškus 17, J.Garrettas 14, G.Huskičius 13, M.Laksa 11.

Komentarai

  1. Jon

    Gėda žaisti taip kas galėtų paklausti jų jams negeda

  2. 709

    Su sunkia,bet pergale. Tikiuosi duobyte zaidime ilgai neuzsites.

  3. Linas

    Senas geras praitų metų Žalgiris grįžo besitampantis iki galo su visokiais lopais…Nebeliko tos komandos,kuri sezono pradžioje savo fiziškumu net neleisdavo pasvajoti varžovams apie pergalę.Papildymo aišku nereikia,tegul „lavonas“ Cavanaugh žaidžia…

  4. gg

    brazdeikis su savo dabartiniu zaidimu ir uz tokia kaina ne tik zalgiriui bet ir niekam eurolygoj nebus reikalingas. norisi tiket kad cia tik adaptaciniai dalykai ar laikina duobe nei jo tikrasis lygis. metiko is jo nebus, bet net ir tu keliu geru savo savybiu jau vis reciau pavyksta isnaudot

  5. Jot

    No žiaurus žaidimas eilinį kartą,garantuotai prie anadolu prapils apie 20 taškų,Motiejūnai pradėk stiprinti komandą,užteks durniu volioti

  6. Sigis

    Maskvycius su keitimais nelabai gaudosi,jai gerai zaidi sesi pasedet

  7. Saulius

    Cavanaugh net LKL peraukštas lygis. nupirkit kas nors jam bilietą namo.

  8. Darius

    nezinau ko cia ant Kavana pyksta, zmogus suzaide pagal savo galimybes ir net pelne 3 taskus. Bet kaip jie vos ne vos isplese pergale pries tik 5 zaidejus ? Taip gerai apie save galvoja, kad tas galvojimas trukdo zaisti ?

  9. Jonavoje

    Kad niekam nera lengva zaisti Jonavoje

  10. Zalgiris

    Evan suteike polsio dar Kalnietis grizo Kazys rotavo zaidejus Dimsa intempe tritaskiais

  11. Samb

    Zemiau plyntuso