„Žalgiris“ namuose nusileido Eurolygos čempionams (VIDEO) 28

Kauno „Žalgirio“ (6/6) komanda patyrė šeštą pralaimėjimą šio sezono Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 60:86 (19:25, 14:8, 15:30, 12:23) pralaimėjo titulą ginančiai Stambulo „Anadolu Efes“ (7/5) ekipai.

Po dvitaškį susitikimo pradžioje pataikė Kevarriusas Hayesas ir Rolandas Šmitas, Ignas Brazdeikis surinko penkis taškus, tačiau komandas jau skyrė dviženklis skirtumas – 9:19. Greitoje atakoje dvitaškį įmetė Edgaras Ulanovas, septyniais taškais pasižymėjo Tyleris Cavanaugh, o Arnas Butkevičius įmetė baudos metimą ir deficitą sumažino – 19:25. 

Antrą ketvirtį trimis taškais pradėjo T.Cavanaugh, sėkmingą reidą po krepšiu surengė Keenanas Evansas, o A.Butkevičius taikliai metė iš toli – 27:33. E.Ulanovas ir R.Šmitas pridėjo dar po du taškus iš po krepšio, o beveik su sirena rezultatą išlygino pirmuosius savo taškus Eurolygoje pelnęs Dovydas Giedraitis – 33:33.

Iškart po pertraukos sunkiu dvitaškiu pasižymėjo E.Ulanovas, po jo perdavimo lengvus taškus iš po krepšio pelnė R.Šmitas, o vidutinio nuotolio metimą realizavo K.Evansas – 39:35. R.Šmitas greitą ataką užbaigė dėjimu iš viršaus, bet rezultatu 2:19 pralaimėta atkarpa leido vėl nutolti svečiams – 41:54. T.Cavanaugh surinko dar penkis taškus, atšokęs nuo varžovo įmetė I.Brazdeikis, tačiau tolimus metimus puikiai pataikę svečiai didino pranašumą – 48:63.

Vidutinio nuotolio metimą pataikė D.Giedraitis, K.Hayesas įdėjo iš viršaus, o A.Butkevičius vėl pataikė iš toli – 55:69. E.Ulanovas taikliai metė iš toli, metimą iš po krepšio įmetė I.Brazdeikis, tačiau varžovai vis tiek liko toli – 60:86.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 15 (8 atk. kam.), I.Brazdeikis 9, E.Ulanovas 9 (6 atk. kam., 6 rez. perd.)), R.Šmitas 8 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 7, K.Hayesas 4, K.Evansas 4 (5 rez. perd.), D.Giedraitis 4, L.Lelevičius 0, M.Kalnietis 0, L.Birutis 0.

„Anadolu Efes“: R.Beaubois 20, V.Micičius 19, W.Clyburnas 17.

Komentarai

  1. Sigis

    Cia nepapildymo reik,o ismest keleta lavonu,geda bl ziuret

  2. Gints

    Na va gavo malkų, o bosas vėl sau ramiai krapšto nosį ir neieško pastiprinimo, ir tyčiojasi iš sirgalių, kiek galima, kada pradėsi stiprinti komanda

  3. ....

    Eilinė gėda prie savų fanų. Tuoj baigsis tie soldoutai. Bet ką šitie aikštelėj veikia aš jau nebesuprantu. Dar turėjom bent kelis biški pažaidžiančius žaidėjus, tai dabar visi vaiduokliai. Ne tobulėja, o tiesiog regresuoja visi valandomis. Apie puolimą išvis tyliu, žemiau plintuso. Nežino ką su kamuoliu veikti. Man įdomų, ar komandoj yra treneris ir ką jis veikia per treniruotes, jei per pusę metų nei vieno derinio nesugeba išmokint ? Ir išvis, niekas manes neįtikins, kad Kazys yra rimtas treneris.

  4. Aha

    O bosui jau vienodai, užsibėžtas maksimalus pergalių skaičius pasektas greičiau nei tikėtasi, dabar jau galima uždaryt sezoną. Kam dar čia leisti pinigus, geriau žiūrėti kaip mus visi gaidina toliau. Kai pusė komandos žaidžia žemiau galimybių, o kita pusė tiesiog dubleriai, tai nėra ir ko norėt.

  5. Antakiopislys

    Mano komanda GRĮŽO!!!

  6. Jo

    Kur lideriai dingę reikia žaidėjų nauju

  7. gg

    evansas pirma karta prastai suzaide, lekaviciaus, dimsos nera ir turim rezultata. sezonas ilgas ir traumu dar bus todel papildymo reikia cia ir dabar

  8. Darius

    viena detale – Zalgiris tragiskai mete tritaskius ir pataike ju tik 4, kai Efes net 17 is berods 29. Siandien pagaliau prabudo Kavana ir jo buvo pilna visur, zmogus buvo kovingas ir suzaide geriausias sezono rungtynes. Bet vienas lauke ne karys. Tai, ka zaide Zalgiris, nera siuolaikinis krepsinis. O atsakingas uz tai yra geriausias Eurolygos vadybininkas, ikises i komanda Kalnieti ir ne tik ji. Bet esant aiksteleje Kalnieciui, Zalgirio atakos sustoja. O kaip galu buti kitaip, kai izaidejas, persivares vidurio linija, atsuka varzovu komandai subine ir stovedamas atbulas iesko kam numest sviedini ? Kas cia per atakos tokios ?

  9. Zal

    Čia stiprinkis kiek nori, bet reikia turimus gaivint. Kas čia darosi ? Man atrodo Kaziukas visai pametė komandą. Vieni perlaikomi nesuprasi už ką, o kiti visai nusodinti.

  10. Nu jo

    Gerai, kad mes jau po praeito sezono įpratę, visko matę. Tai jau nebenustebinsi su zombiais iki kašės nedametančiais.

  11. 709

    Pralaimejom cempionams ka padarysi.Neramina tik tai kad kovotoju ugnele blesta.

  12. Aiškiaregis

    Tiesiog nuviliantis žaidimas. dar kartą visi įsitikino, kad Birutis, Kalnietis gali tikti tik LKL kovoms ir tai ne su visomis. Ar būtų už Birutį prasčiau žaidęs Krivas, o už Kalnietį Lelevičius?? Tikrai ne, o būtų nors patirties įgavę. Kalbos kalbomis, o žuvis pūna nuo galvos….

  13. Fanas

    PG Kalnietis 0 pts
    C Birutus 0 pts

    ≙5000.000 = 0 pts

    Krivas 0 min !!!

  14. Fanas

    PG Kalnietis 0 pts
    C Birutus 0 pts

    ≙500.000 € = 0 pts

    Krivas 0 min !!!

  15. Šančiai

    Gaila, bet Kalniečio laikai praėjo, Jis tikrai = 0… Kiek jis dar kankinsis ir atviromis akimis žiūrinčius fanus? Tarkitės dėl kompensacijos ir paleiskite jį. Tegu ilsisi ramybėje… ir Žalgirio futbolo komanda teužsiima kaip akcininkas.

  16. Linas

    Vadinkim viską tikrais vardais: ne nusileido,bet buvo sutriuškintas…Bet biznis eina,soldoutai iki naujų-generalinis patenkintas…

  17. Atamanas

    Runktynes pradejome su geru puolimu per penkias minutes pelneme 15 tasku Rubineje kalbejome apie tai. Manau kad viso maco metu kontroliavome Evansa kuris yra Zalgirio puolimo lyderis pagerinom gynyba geriau dalijomes kamuoliu ir antroi pusei rasdavom laisvus metimus

  18. Kalnietis

    Dar negali pakeist Lekaviciaus cia net Vakar ir Dimsa nebutu blizgejas

  19. Maksvytis

    Pastaruoju metu nekoks ritmas Tai ir nebus kol nebus geri namu darbai Truko Evanso Komandos pradeda skautinti Keenana ir jam neduoda isimesti lengvu metimu

  20. Maksvytis

    Dovis Kalnietis dar nera ieje I geriausia savo ritma Tai ir matesi

  21. Problema

    Lekavicius iskrites men Kazys Gynybos grandyje mes turime Pakankamai zaideju vakar ne vienas nesuzaide Evansa uzdaro ir puolimas stringa

  22. Efes

    Ko jus tikejotes lygios kovos iki galo Jei Efes puikiai dalinos kamuoliu zaibiski tritaskiai ir laisvi

  23. Papildymas

    Pastiprinimas gali but ir po nauju metu kaip ir dauguma Eurolygos klubu pries 2 rata

  24. Darius

    nezinau kodel as vakar bandziau juos pateisinti ir rasiau apie tritaskius, kad nesukrito. Nes pasamoneje jauciu, kad ponai po keliu puikiai sukovotu rungtyniu labai gerai pradejo apie save galvoti. Matai Jasikeviciu pamoke, Scariolo ir Mesina. I rungtynes iseina kaip i baliu ir jau pirmame kelinyje atsilieka 10 tasku ir net prasizengti nesugeba. Sukovojo, islygino rezultata ir vel tas pats, 3 ir 4 kelinius pralose 27:53, ty gavo i vienus vartus dvigubai. Brazdeikis tai nesupranta kur pateko, o tiek del jo buvo dziaugsmo, bet tai eilinis ziniasklaidos ispustas isreklamuotas produktas. Realybeje – vidutiniokas. Nusiregresaves zemyn su visa komanda. Ir jeigu Zalgiri ziuri Zdovcas, tai po Panatinaiko ir Efeso jis jau antaki nusizulines bus.

  25. 💚💚💚

    Gal ne visai į temą, bet šįkart ne apie komandą…
    Liūdna, kad pralaimėjome, ir žinome kodėl… Bet dar liūdniau ir net gėda dėl kai kurių sirgalių elgesio arenoje. Didžiuojamės, kad esame bene geriausi sirgaliai Europoje, džiaugiamės sold out’ais… Bet kai komandai nesiseka, dalis sirgalių, nesibaigus rungtynėms, demonstratyviai pakyla iš savo vietų ir palieka areną. Suprantama, tai yra ta dalis „fanų“, kurie eina į rungtynes tik dėl pergalės, o nesėkmės atveju dar ir pila purvą ant žaidėjų ir trenerių socialiniuose tinkluose. Na, tai vadinamieji glory hunter’iai, mėgstantys pasišildyti svetimos šlovės spinduliuose.
    Bet, žmonės, jeigu turite neatidėliotinų reikalų, į rungtynes neikite, o jeigu jau atėjote, būkite malonūs ir bent iš mandagumo iškentėkite iki jų galo. Iki kitas galėsite nebeiti.
    Bijau, kad artimiausiu metu bus dar ne vienas toks „Žalgirio“ pralaimėjimas, greičiausiai baigsis sold out’ai, ir arena vėl taps „erdvi“ kaip praėjusį sezoną. Gal ir gerai… Finansiškai organizacijai, aišku, nuostolinga, bet emociškai… Bus daug mažiau sirgalių, bet liks tie tikrieji, nuoširdžiai mylintys „Žalgirį“, ir kai laimi, ir kai labai sunku.
    Tai tiek… Sveikatos Lukui, Tomui, Karoliui, sėkmės visai komandai. Žalia – balta!

  26. Darius

    o koks tau svarbalas kas sedi, o kas iseina ? Nori visus isaukleti ? Nepavyks. Jei zmonems nepatinka -26 ir jie iseina, cia ju reikalas Kiti prie +26 iseina. Kiti per kelini alaus gerti iseina, kiti po pertraukos puse kelinio dar bare sedi, geria, ateina i puse kelinio. Kodel apie tokius mausus nerasai ? Ypad kai 3 kelinys pradideda, trecdalio savo vietose nera. Puse kelinio atgal i savo vietas renkasi. Tokiu yra zymiai daugiau, negu tu, kur ten prie -26 isejo. Tu pats visada keliniui prasidejus savo vietoje sedejai ? Kiek matau, tai net tu atseit tikru fanu tribuna i 3 kelini laiku niekada nesusirenka. O tai yra tokia pat nepagarba komandai, kaip ir isejimas anksciau laiko.

  27. ....

    Sakykit ką norit, bet Žalgirio fanai jau keli metai kaip numirę. Net protu nesuvokiama, kad beveik pilna 15 tūkst. arena gali sedėt kai per laidotuves ir neišleist nei garso. Apgailėtini…

  28. Darius

    nezinote kur dingo mano susigedes kolega ? Kodel jam negeda, kai laikantys save tikrais fanais, prie kokiu susigedes kolega priskiria ir save, rungtyniu metu geria ir myza ? Tada trukdo paprastiais sirgaliais save laikantiems , uzemusiems savo vietas, prasidejus keliniui pastoviai pavelave eina padeti subines i kedes ?