„Žalgiris“ pralaimėjimų seriją nutraukė įveikdamas „Real“ (VIDEO) 11

Kauno „Žalgirio“ (7/7) krepšininkai nutraukė trijų iš eilės nelaimėtų Eurolygos rungtynių seriją. Ketvirtadienio vakarą Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 81:72 (18:21, 19:14, 19:20, 25:17) įveikė Madrido „Real“ ekipą (9/5).

Dvikovą taikliu tritaškiu pradėjo ir vėliau du baudų metimus sumetė Edgaras Ulanovas, vidutinio nuotolio metimą realizavo Dovydas Giedraitis, o Keenanas Evansas pataikė iš toli – 10:10. Dar du taškus įsirašė E.Ulanovas, K.Evansas pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, o kėlinio pbaigoje iš toli pataikė ir Tomas Dimša – 18:21.

Itin sunkų dvitaškį įmetė Tyleris Cavanaugh, dėjimu iš viršaus pasižymėjo Laurynas Birutis, o tris taškus pelnęs Arnas Butkevičius išvedė kauniečius į priekį – 25:23. Dar vieną dvitaškį realizavo L.Birutis, T.Cavanaugh smeigė tritaškį, tačiau į priekį vėl šovė „Real“ – 30:32. E.Ulanovas taikliai metė iš vidutinio nuotolio, sėkmingą reidą į baudos aikštelę surengė Rolandas Šmitas, o A.Butkevičius smeigė tritaškį – 37:35.

A.Butkevičius sumetė du baudų metimus, netaiklių savo tritaškių seriją pagaliau nutraukė R.Šmitas, o tris taškus pridėjo K.Evansas – 45:38. Varžovai buvo įgiję pranašumą, bet aštuonis taškus iš eilės pelnė E.Ulanovas, o per aukštai iškeltas varžovo rankas tritaškį pataikė ir komandą į priekį vėl išvedė K.Evansas – 56:55.

T.Cavanaugh pataikė du tolimus metimus iš eilės ir vėliau pridėjo taiklų metimą iš po krepšio, o A.Butkevičius sumetė du baudų metimus – 66:66. Keturis taškus surinko K.Evansas, R.Šmitas pelnė du taškus ir išprovokavo nesportinę varžovo pražangą, kurią dviem taikliais baudų metimais pavertė T.Cavanaugh – 74:66. Du baudų metimus sumetė E.Ulanovas, vieną pataikė K.Hayesas, o K.Evansas pataikė keturis ir įtvirtino pergalę – 81:72.

„Žalgiris“: K.Evansas 20 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 19 , T.Cavanaugh 15 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 10 (7 atk. kam.), R.Šmitas 7 (5 atk. kam.), L.Birutis 4 (7 atk. kam.), T.Dimša 3, D.Giedraitis 2, K.Hayesas 1 (5 atk. kam., 3 per. kam., 2 blk.), K.Lukošiūnas 0, M.Krivas 0.

„Real“: D.Musa 22, M.Hezonja 17.

Komentarai

  1. Darius

    po prastu rungtyniu su Efesu siandien namie buvo visai kitas Zalgiris. Gavo energijos is sirgaliu, zaide sirdimi ir iskovojo pergale, tiesiog siandien Zalgirio buvo kietesni patys zinote kas. Su pergale !

  2. gg

    kazkaip si karta visiskai nepritruko brazdeikio, jo plytu ir eilinio lanko dauzymo is toli, dimsa ir like zaidejai puikiai pasidalina tas minutes. ateiciai gal reiktu pagalvot apie jo grazinima i jam iprasta 3 pozicija, tuomet butke galetu dali laiko zaisti kaip SG, ka is principo jis tikrai gali daryti.

  3. Opa

    Su pergale !!! Smagu ziuret tokias rungtynes

  4. Darius

    vat ir as jau trecias rungtynes is eiles Brazdeikio visai nepasigendu. Be jo zaidzia komandiskiau, visi draugiskai. Zinot kaip komandoje buna, kai vienas pradeda zaisti sau, kiti nervinasi. O cia prasau, jokiu issisokimu.

  5. 709

    Su puikia ir grazia pergale. Saunuoliai!

  6. BBD meras

    Reiškiasi kai nori, gali ir moka žaisti. Tik nesuprantu kaip pas profesionalus gali būti nenoras ar nenusiteikimas varžyboms. Malačiai, kad nebemalėt šūdo su vaikiškomis klaidomis ir nepaleidot pergalės! Šiandien tikrai verti pagyrimo!

  7. Linas

    Tik toks Žalgiris gali tikėtis pergalių Eurolygoje: kietai kovojantis ir griūnantis dėl kiekvieno kamuolio.Šaunuoliai!!!

  8. Bravo

    Energyja kovingumas Keenan Evans buvo pasakes po pralaimejimo Zvezdai kad negalime Paluzti Atmosfera emocijos Fantastika Svarbus taskas pries Granda Bravo Butkeviciui daug darbo nuveike ir Cavanagh isove energyjos pilnas buvo

  9. kol

    kas geriausios rungtynes si sezona, bet kazkam vis viena reikia paburbet, tiek to, vistiek niekas nekreipia demesio

  10. Darius

    kalbant spie sudeti, taip, vel galima rasti, lo truksta, bet net iskritus Lukui ir Ignui (Kalniecio net neskaitau) iskovojo pergale pries Reala. Matosi, kad komanda buvo rinkta labai daug demesio kreipiant izaideju charakteri, surinkti komandiski zaidejai, tik gal Brazdeikis dar kol kas iskrenta is bendro paveikslo, nes vis pabando kazka nuveikti vienas.

  11. Saulius

    Matyt, Cavanaught perskaitė ankstesnes mano žinutes