Startuoja bilietų prekyba į KMT ketvirtfinalio rungtynes „Žalgirio“ arenoje 0

Po puikios Kauno „Žalgirio“ pergalės prieš Madrido „Real“ ekipą startuoja bilietų prekyba ir į Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Burtai lėmė, kad „Kauno „Žalgiris“ dėl vietos finalo ketverte ketvirtfinalyje kovos su Alytaus „Wolves“ ekipa.

Ketvirtfinalio seriją žalgiriečiai Alytuje pradės sausio 2 dieną, o į Nemuno saloje esančią „Žalgirio“ areną veiksmas persikels jau sausio 22 dieną.

Tiesa, iki tol „Žalgirio“ arenoje gruodžio 18 d. laukia dvikova su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“, gruodžio 23 d. su Miuncheno „Bayern“, sausio 5 d. su Stambulo „Fenerbahce“, sausio 8 d. su Klaipėdos „Neptūnu“,  o sausio 20 d. – su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Rungtynės Kaune sausio 22 d. prasidės 18.40 val., o durys į areną bus atidarytos nuo 17.30 val.

Ketvirtfinalio etape laukia dviejų rungtynių serijos kova, po kurios į kitą etapą pateks geresnį įmestų-praleistų taškų skirtumą turėsianti ekipa.

Bilietų prekyba į atsakomąsias ketvirtfinalio rungtynes jau prasidėjo oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje.

Ketvirtfinalio dvikovą savo vietose „Žalgirio“ arenoje nemokamai galės stebėti 2022–2023 m. sezono abonementų turėtojai.

Žalgiriečiai KMT trofėjų į viršų kėlė pastaruosius trejus metus iš eilės ir šiemet tą patį pirmą kartą sieks padaryti Šiaulių mieste. Ten Citadele KMT finalo ketvertas vyks vasario 18–19 dienomis.

Komentarai