Antrą Eurolygos ratą žalgiriečiai pradėjo pergale Bolonijoje (VIDEO) 11

Kauno „Žalgirio“ (10/8) krepšininkai pergalingai pradėjo antrą Eurolygos reguliariojo sezono ratą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 87:77 (24:13, 16:23, 20:24, 27:17) įveikė Bolonijos „Virtus“ (8/10) ekipą.

Agresyviai rungtynes pradėjo ir keturis taškus iš eilės pelnė Ignas Brazdeikis, dėjimu iš viršaus ir dviem baudų metimais pasižymėjo Rolandas Šmitas, o vieną baudos metimą realizavo ir tritaškį smeigė Tomas Dimša – 12:4. Kevarriusas Hayesas taikliai metė iš vidutinio nuotolio, Arnas Butkevičius dėjimu užbaigė greitą ataką, I.Brazdeikis ir Achille Polonara sumetė po du baudų metimus, Isaiah Tayloras taip pat įmetė dvitaškį, o kėlinį A.Butkevičius užbaigė pataisydamas komandos draugo metimą – 24:13.

Dviejų taškų vertės metimą nuo lentos įmetė A.Butkevičius, I.Tayloras ataką užbaigė dvitaškiu su varžovo pražanga, o po dvitaškį iš po krepšio įmetė Laurynas Birutis ir Edgaras Ulanovas – 33:24. E.Ulanovas taip pat įmetė tolimą metimą, sunkius taškus baudos aikštelėje rinko I.Brazdeikis, A.Butkevičius realizavo abu baudų metimus, bet pranašumas tirpo – 40:36.

Iškart po pertraukos tolimu metimu pasižymėjo I.Brazdeikis, du baudų metimus realizavo E.Ulanovas, labai sunkų dvitaškį įmetė ir du baudų metimus pataikė R.Šmitas, o tris taškus nuo baudų metimo linijos pridėjo L.Birutis – 52:45. Reidą į baudos aikštelę surengė Lukas Lekavičius, E.Ulanovas vėl pataikė iš toli, A.Butkevičius pridėjo tašką, I.Brazdeikis vėl sėkmingai palindo po krepšiu, bet rezultatas jau buvo lygus – 60:60.

I.Tayloras lemiamą ketvirtį pradėjo penkiais taškais iš eilės, o R.Šmitas paleido taiklų tritaškį ir sumetė du baudų metimus – 70:66. E.Ulanovas įsirašė du taškus ir pridėjo baudos metimą, A.Butkevičius dukart taikliai metė nuo baudų metimo linijos, po keturis taškus surinko R.Šmitas ir I.Brazdeikis, o po varžovo nesportinės pražangos pergalę įtvirtino taiklūs E.Ulanovo ir A.Butkevičiaus metimai – 87:77.

„Žalgiris“: R.Šmitas 17 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), I.Brazdeikis 17 (5 atk. kam., 2 per. kam.), E.Ulanovas 15 (3 per. kam.), A.Butkevičius 13 (5 atk. kam.), I.Tayloras 10, L.Birutis 5, T.Dimša 4, A.Polonara 2, K.Hayesas 2 (9 atk. kam., 2 per. kam.), L.Lekavičius 2.

„Virtus“: M.Teodosičius 21, S.Ojeleye 11.

Komentarai

  1. BBD meras

    Šaunuoliai! Su pergale!

  2. Linas

    Tikrai saunuoliai!!! Tikiuosi Brazdeikiui jau visam laikui „varztai prisisuko“…

  3. Žaliai baltas

    Labai graži, solidi pergalė.

  4. gg

    brazdeikiui buvimas pirma komandos opcija panasu sugrazino pasitikejima, jeigu toliau taip zais, tai evanso nauda puolime bent is dalies tikrai kompensuos, sitas jo duetas su tayloru atrodo dinamiskas ir daug zadantis, kazkas tokio ka turbut daugelis isivaizdavo pries sezona su evansu.

  5. Saulius

    Puikiai sukovota

  6. Darius

    Tayloras idomus zaidejas, uzdengti ji bus sunku visiems, gali verztis i abi puses vienodai. Brazdeikis tai labiau i kaire. Beje, siemet Zalgiryje labai daug kairiarankiu

  7. netingekim

    pasveikinkim komanda su pergale ir padekokim uz kovinguma, kur jus pamazgu pylejai? Prisileidot i kelnes ?

  8. Motyvacija

    Pagaliau pergale ir atlaikytas 4 kelinis kas zalgiriui budavo sunkumu apmaudziai paleidziant pergales solydziai suzaide Ispudziai geri kaip Tayloras atrode

  9. 709

    Visus su puikia pergale! Ne tik naujokai dave naudos,bet ir senbuviai nepabugo atsakomybes. Dabar kiekviena pergale artina prie astuntuko. Paslapcia tikiu kad busim finaliniam ketverte.

  10. Samb

    Saunuoliai nera daugiau ka ir pasakyti o Taylor taiis vis kosmosas po sezono islaikyti ji bus be sansu nes matosi kad dar ne viska jis parode

  11. Isaiah Tayloras

    Tai su Tayloru iki sezono pabaigos pasirase