„Žalgiris“ pasiekė revanšą prieš „Crvena Zvezda“ (VIDEO) 20

Kauno „Žalgirio“ (12/8) krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 71:66 (20:12, 18:18, 12:26, 21:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ (10/10).

Dvitaškį susitikimo pradžioje įmetė Ignas Brazdeikis, keturis taškus iš eilės pelnė Tomas Dimša, o Rolandas Šmitas smeigė du tritaškius – 12:5. Arnas Butkevičius ir Lukas Lekavičius realizavo po du baudų metimus, o po krepšiu taškus rinko R.Šmitas ir Laurynas Birutis – 20:12.

A.Butkevičius pridėjo du taškus nuo baudų metimo linijos, o Achille Polonara švystelėjo du tritaškius iš kampo ir dvitaškiu užbaigė greitą ataką – 30:18. Savo gerą atkarpą italas pratęsė taikliu vidutinio nuotolio metimu, tą patį padarė Edgaras Ulanovas, I.Brazdeikis realizavo du baudų metimus, o kėlinuką sunkiu dviejų taškų vertės metimu užbaigė L.Lekavičius – 38:30.

Po puolime atkovoto kamuoliu du taškus pelnė E.Ulanovas, pirmuosius savo taškus pelnė Kevarriusas Hayesas, o L.Lekavičius smeigė tritaškį – 45:41. R.Šmitas pralaužė varžovų gynybą po krepšiu, I.Brazdeikis taikliai metė iš toli, tačiau prasta kėlinio pabaiga jau vertė vytis varžovus – 50:56.

Dvitaškį su varžovo pražanga įmetė A.Butkevičius, greitoje atakoje du taškus pridėjo Isaiah Tayloras, o baudos aikštelėje keturis taškus sumedžiojo K.Hayesas – 59:64. E.Ulanovas realizavo du baudų metimus, T.Dimša smeigė tritaškį, E.Ulanovas dviem tritaškiais iš eilės persvėrė rezultatą kauniečių naudai, komandos kapitonas dar pridėjo tašką nuo baudų metimo linijos ir „Žalgiris“ šventė pergalę didesne persvara nei pralaimėjo išvykoje – 71:66.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 13 (5 atk. kam., 6 rez. perd.), A.Polonora 10 (3 blk.), R.Šmitas 10, T.Dimša 7, A.Butkevičius 7 (7 atk. kam.), L.Lekavičius 7, I.Brazdeikis 7, K.Hayesas 6 (2 per. kam.), I.Tayloras 2 (2 per. kam.), L.Birutis 2.

„Crvena Zvezda“: F.Petruševas 16 (2 blk.), N.Nedovičius 11

Komentarai

  1. BBD meras

    Atvirai pasakius, likus 5 min. nebetikėjau Žalgirio pergale. Maniau, kad bus kaip ir ankščiau, pridarys vaikiškų klaidų ir pralaimės laimėtas varžybas. Šaunuoliai žaliai-balti. Kaip sakydavo Romanovas, yra „pragriesas“. Su pergale! Nesustokit!

  2. 709

    Su pergale.

  3. Darius

    Iskrito Evansas ir 4 pergale is eiles,nors pagrindiniu izaideju tapo Dimsa, keista situacija. Kas del sirgaliu, svetimu veliavu buvo daugiau, negu Lietuvos. To nepamatysi jokioje Eurolygos arenoje, isskyrus Kauno. Paziuresiu, ka tie durniai kels po metu, buvo sudpasiai, kuriais ne vienas taip didziavosi, dabar ukru veliaveles. Smagu
    Sudpasiai baigesi, baigsis ir ta ukraina. Pamirso sudpasius, pamirs ir ta mirstancia valstybe. Greitai ji niekam nerupes.

  4. Dovydas

    Ar nebus kazys vliojamas grandu po sezono? :((

  5. Dovydas

    Ir uzmirskit haholu veliavas hiebra mes lietuviai!

  6. W. -> Darius 2023.01.20 22:50

    Jei meška suvalgys Ukrainą su meškai pakeliamom pasekmėm – sekančios eilėje suvirškinus dabartinį grobį – Baltijos šalys. Čia irgi bus galima daug pretenzijų sugalvot – davėm Klaipėdą, grąžinom Vilnių, negražu iš jūsų pusės buvo palikti mūsų gražią amžiną sąjungą.

  7. Darius

    ar arenoje galima susimoketi grynais ? Ne Manau, kad buvo duotas nurodymas is virsaus, avys net nesumekeno, neima grynu, ne problema, yra laikrodukai, juk taip pazangu. Tai va, kol kolegz didziai susirupines hoholu reikalais, tyliai, bet uztikrintai yra naikinami grynieji pinigai. Viena ryta atsibudes suprasi, kad grynuju nebera, o tada hohliandija jau niekam nerupes.

  8. w

    jau kazkiek keista kai komanda su tokia gyneju linija ir praktiskai su nuliniu ju indeliu sugeba taip zaisti, sudetis nors ir labai kovinga bet tikrai ne be minusu todel didziausi nuopelnai treneriui uz toki rezultata. o polonara tai panasu sutvertas tokioms komandoms kaip baskonija ir zalgiris, pas turku grandus prapuole o cia bus svarbus zaidejas, labai dziugu kad pagaliau pramuse.

  9. Danutė

    Džiugu, kad vyrai susikaupė pergalei ir yra rezultatas. Šaunuoliai. Sveikinimai komandai ir treneriams. Ačiū už nuostabius paskutinius keturis reginius.

  10. Bet

    Dariui tai tikrai trūksta varžtų. Siaubas kažkoks.

  11. Hyper

    manau ta vatnika Dariu reikia uzbaninti

  12. Vycka

    jus 2 durneliai ka veiket, kai dievas prota dalino ?

  13. Vycka

    Save veidrodyje matei, pyzdasnuki 🤣???

  14. Top 8

    4 pergale is eiles kokios emocijos Fantastiska atmosfera Polonaros emocijos Ule paskutiniu 4 keliniu zudikas karstas 🔥👊

  15. Dariau

    Tai Green Boys ir sake nestis Lietuvos Ukrainos veliavas kas tau uzkliuna kad daugiau tai sirgaliams parodo kiek daug palaikymo ukrainai

  16. Pergale

    superinė, zvezda šiuo metu stipri komanda ir nekalbinkit to kvailelio tegu myli jis tuos savo serbus ir ruskius

  17. BBD meras

    Bet vistiek iš daugumos atsiranda vienas kitas silpnaprotis, kuriam užkliūva tai Ukrainos vėliavos, tai atsiskaitymas kortelėmis. Turbūt to šūdapročio neįleido į areną, kad taip putuojasi :D

  18. bbd šūdpročiui

    tai sakai ukrainos vėliavos rankose ir kortelės baruose yra proto požymis ?

  19. Dariau

    Palaikau tave :) Lt avys nesipriešins net į skerdyklą vedamos turbūt

  20. Sigis

    Darius mldc tiem dalbojabam telikas pradetu pasakot kad putinas dievas ,uz poros savaiciu rektu slava putinu,nesigaudo avys kas vyksta visiskas