Nervų kare – „Žalgirio“ pergalė prieš „Baskonia“ (VIDEO) 21

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai sugrįžo į pergalių kelią ir iškovojo svarbią pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose rezultatu 79:75 (20:18, 18:24, 23:16, 18:17) įveikė Vitorijos „Baskonia“ (13/11) ekipą.

Edgaras Ulanovas, Lukas Lekavičius ir Arnas Butkevičius įmetė po dvitaškį, o Rolandas Šmitas susitikimo pradžioje pasižymėjo šešiais taškais – 12:12. Laurynas Birutis realizavo du baudų metimus, keturis taškus iš eilės pelnė E.Ulanovas, o kėlinio pabaigoje L.Birutis pataisė netikslų komandos draugo metimą – 20:18. 

Ignas Brazdeikis taikliai metė iš toli ir įdėjo iš viršaus, Achille Polonara įmetė baudos metimą, o R.Šmitas pasižymėjo nelengvu dvitaškiu – 28:27. I.Brazdeikis pataikė dar vieną tritaškį, Tomas Dimša sumetė du baudų metimus, R.Šmitas smeigė tritaškį, o E.Ulanovas dar pridėjo du taškus nuo baudų metimo linijos – 38:42.

Iškart po pertraukos Dovydas Giedraitis pasižymėjo taikliu tritaškiu, R.Šmitas surinko penkis taškus iš eilės, E.Ulanovas pridėjo dar du baudų metimus, o L.Lekavičius smeigė tritaškį – 51:49. Trečią savo tritaškį realizavo ir du baudų metimus sumetė I.Brazdeikis, R.Šmitas pataikė dvitaškį, o T.Dimša įmetė nelengvą tritaškį – 61:58.

Sužaidus beveik dvi minutes paskutiniame kėlinyje dvitaškį įmetė L.Lekavičius, nelengvus du taškus įsirašė I.Brazdeikis, o po šešių E.Ulanovo taškų rezultatas buvo lygus – 71:71. Kevarriusas Hayesas pataikė vidutinio nuotolio metimą, du taškus pridėjo R.Šmitas, A.Butkevičius ir T.Dimša užtikrintai sumetė po du baudų metimus ir kauniečiai šventė pergalę – 79:75.

„Žalgiris“: R.Šmitas 20 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 16 (5 atk. kam., 5 rez. perd.), I.Brazdeikis 15, L.Lekavičius 7, T.Dimša 7, L.Birutis 4 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 4 (6 atk. kam.), D.Giedraitis 3, K.Hayesas 2, A.Polonara 1.

„Baskonia“: M.Howardas 15, M.Kotsaras 12, R.Giedraitis 11.

Komentarai

  1. Darius

    smagi, kovinga ir darbine pergale. Tokie amerikietiski kalneliai, nuo 3 kelinio su Panatinaicos komanda krito i duobe, nebuvo noro, energijos, azarto, bet siandien viskas grizo.
    ps
    pagaliau arenoje nebesimate debilavotu bbd ir jo draugeliu su tomis veliavomis, ant kuriu visi rase korabl idi nahui

  2. Samb

    Su pergale visus Zalgiriukas saunuoliai

  3. BBD meras

    > Darius. Kam berašyti, kad jau tas tavo korablis ir taip eina naxui. Nenori prisijungti prie jo?

  4. 709

    Su pergale!

  5. BBD meras

    Duok Dieve, kad šios rungtynės būtų tarsi atgimimas komandai po beviltiškų pralaimėjimų visiems iš eilės!

  6. Opa

    Pagaliau !!!!!

  7. Taip

    pagaliau , kaip akmeni nuo širdies nusimetėm, su pergale, buvo Ukrainos veliavu bet nustebino naudingi idiotai estai kurie sirgo už baskus, Nesveiki konkrečiai

  8. Samb

    Meras duoda vaizdu saunu taip ir toliau

  9. Saulius

    Šauniai kovėsi

  10. To Taip

    Baskonijoj zaidzia du estai. Estai atvaziavo palaikyt savo tautieciu komandos. Nematau cia nieko idiotisko. O jei jau kalbet apie naudingus idiotus, tai net sitas puslapis turi cia toki viena, nuolat besireiskianti. O Zalgiriuka ir visus fanus su pagaliau nutraukta pralaimejimu serija. Dabar tik i virsu ir su gera nuotaika i KMT. Butina iskovot pirma sio sezono trofeju.

  11. Zalgiris

    Estai saunuoliai savo salies puoseletuojai vaziuojai ir serga uz kiekviena savo zmogu

  12. A G

    pergale yra pergale, bet. zaidimo nera, slidus reikalas. pasiseke.

  13. Qwerty

    Su pergale, siulau isidemeti Ryzhyko teisejavima, eilini karta grybavo.

  14. Ryžikas

    Grybavo i abi puses. Bet as siulyciau isidemeti bbd komentarus, kuris ka tik sere vyriskais organais visa Zalgirio komanda, bet dabar gudriai pamirso ka cia prisikeike ir vel atkises gaidzio krutine lipa ant backos kukariekuoti. Siulyciau prisiminti, bet nesiulysiu, kadangi zmogelis yra aiskiai ne pilno proto.

  15. to A G

    Teisingai rasote. Ir panasu, kad Tayloras tik vos apmazins sia beda. Lukas visada minusinis.Trenerio nelabai matyti.

  16. Zalgiris

    Svarbi pergale psichologiskai islipant is duobes nuo pirmos minutes kovojimas energyja puikios Smits runktynes kaip kaune Brazdeikis toliau auga pasitikejimas aisku Didele dalis buvo Rose nemajuno motyvuojinti kalba ir tiek aiksteje 🔥💚🤍

  17. Rose

    O apie Rose Nemajuno ikvepima Zalgiriui niekas nepaminejot

  18. Zalgiris

    Laukiam griztant Tayloro

  19. Taip

    Atsiranda dar personu kurie įsivaizduoja kad kažkas nežino ka palaike estai, aš tai labai pasipiktinau jais nes jie palaike ispanu komanda , pagal tavo logika tai turėjo puse lietuviu arenoj irgi baskus palaikyt nes du lietuviai žaidė? Pamokyk savo žmona barščius virt , jei turi

  20. ko

    tu cia pirscioji ? ne tavo reikalas jei estai eina uz baskus. Nemanai, kad estai patys uz save gali nuspresti ?

  21. Pipink

    I pievas drugeliu gaudyti, aš pats galiu nusprest kaip man estus vertint, avine