„Žalgirio“ arenoje įveiktas Prienų klubas (VIDEO) 14

Kauno „Žalgirio“ (16/3) krepšininkai į pergalių kelią sugrįžo ir Lietuvos čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 86:80 (23:19, 15:17, 19:21, 29:23) įveikė Prienų „Labas GAS“ (1/18) ekipą.

Pirmoje pirmojo kėlinio pusėje po du tritaškius pataikė Dovydas Giedraitis ir Tomas Dimša, o Kevarriusas Hayesas įmetė dvitaškį – 14:7. T.Dimša smeigė ir trečią tritaškį, Laurynas Birutis pasižymėjo keturiais taškais, o Lukas Lekavičius realizavo du baudų metimus – 23:19.

L.Lekavičius taip pat pataikė dvitaškį, Rolandas Šmitas surinko aštuonis taškus, o po Motiejaus Krivo dvitaškio komandas skyrė dešimt taškų – 35:25. Tiesa, per beveik šešias likusias kėlinio minutes prie šeimininkų sąskaitos tris taškus pridėjo L.Lekavičius, o varžovai priartėjo – 38:36.

Iškart po pertraukos T.Dimša taikliai paleido dar du tolimus metimus, tritaškiu pasižymėjo ir L.Lekavičius, bet nutolti nepavyko – 47:47. L.Birutis įdėjo iš viršaus, pataikė dvitaškį su varžovo pražanga ir realizavo dar vieną baudos metimą, o Achille Polonara ir L.Lekavičius pridėjo po dvitaškį – 57:57.

T.Dimša savo puikų pasirodymą pratęsė taikliu dvitaškiu, o Arnas Butkevičius, D.Giedraitis ir L.Lekavičius smeigė po tritaškį – 68:59. R.Šmitas pasižymėjo penkiais taškais, A.Butkevičius tašką pelnė nuo baudų metimo linijos – 74:65. R.Šmitas įmetė ir tritaškį, A.Polonara įdėjo iš viršaus, o taškus nuo baudų metimo linijos dvikovos pabaigoje rinko bei pergalę įtvirtino R.Šmitas, D.Giedraitis, T.Dimša ir A.Polonara– 86:80.

„Žalgiris“: T.Dimša 19 (6 rez. perd.), R.Šmitas 18 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 15 (4 rez. perd.), L.Birutis 10, D.Giedraitis 10, A.Polonara 6 (7 atk. kam., 3 per. kam.), A.Butkevičius 4, K.Hayesas 2, M.Krivas 2, I.Brazdeikis 0 (5 atk. kam.), K.Lukošiūnas 0, L.Lelevičius 0.

„Labas GAS“: J.Jogminas 21, D.Tarvydas 17, K.Andersonas 13.

Komentarai

  1. 709

    Tai dar su vienu tasku lenteleje. Noretusi kad ir LKL pelepintu graziu zaidimu, bet ne gimdymu.

  2. Saulius

    Toks Lukošiūnas, čia Žalgirio žaidėjas ar atsitiktinai perrengtas žiūrovas iš tribūnų. Kažkas baisaus.

  3. Aha

    Pasiemem taska, einam toliau. Su Utena jau tures but kitoks nusiteikimas ir kitokia koncentracija. Reiketu pasidaryt gera repeticija pries KMT pries gera komanda. Suzaist kokybiskas rungtynes, kovingai, su energija. Sugrizt i atgal i ta zaidima, kuris buvo demontruojamas iki tos nelemtos duobes. Ir eit i KMT su pasitikejimu ir geru nusiteikimu, bet nenuvertinant varzovu ir ziurint rimtai. Kaip ne kaip, tai pirmas sezono trofejus.

  4. Rt

    Sunkiai ivike 1 pergale per 19 rungtyniu pasiekusia Prienu komanda. Kazkas ne taip..

  5. Zalgiris

    Maksvytis pasigenda kovotoju mentaliteto

  6. Nėra

    jokio džiaugsmo dėl tokios pergalės , visai gynyba pamiršo komanda , daug abejonių dėl kmt, lukošiūnas jau nepažaidžia prieš lkl dugno komandas , kam jisai reikalingas?

  7. Zalgiris

    Taupe Ulanova nors paskiau sako kodel pagrindiniams duoda daug zaisti

  8. h

    visa laime kad lukosiuno kontraktas vasara ir taip baigiasi, galetu ta vieta uzimti koks varnas arba jogela, gal net tas pats milaknis su kuriuo zalgiris deramai taip ir neatsisveikino

  9. Fanas

    Motiejau, po velnių rauk tą vėžinį darinį dalbajobą Lukošiūną kuo greičiau iš Žalgirio kūno, o tai jau vemt verčia. Burokėlis irgi geras veikėjas, mato, kad su šituo subinrankiu šūdas gaunasi ir vis tiek leidžia jį į aikštę. Per tą šūdo gabalą ir pralošėm turėtą neblogą atkarpą, po to reikėjo nuolat tasytis, ginantis ar puolant su juo lošiam 4 prieš 5, gynyboj juoda skylė iš jo, puolime nifiga nepataiko ir dar ale snaiperiu vadinas. Jau geriau būtų daugiau Lekevičių treneris laikęs, bent pratintųsi vaikis, vis įžaidėjas, gal kas geri iš jo užaugs. Motiejau, šalink šią siurbėlę Lukošiūną, vis kelis centus sutaupysi, bent jau tiek 😒

  10. Zalgiris

    Laukiam griztant Tayloro su Juve

  11. Zalgiris

    Maksvytis sako kad del ilgo sezono Zalgirieciai vis labiau praranda koncentracija ir kovotuju veida o tai neramina O tai ka sakyt kitom komandom ar to nepatyria

  12. Zalgiris

    Nepatiko kad turejome paskutiniam kelini zaisti su pagrindiniais zaidejais Norejos kad daugiau isijugtu

  13. Jooo

    Atėjo laikas jau nebe taupyti savęs ypac eurolygoje,

  14. Jooo

    Atėjo laikas jau nebe taupyti savęs ypac eurolygoje, nes jeigu jūs atiduosite save 100 procentų, tai prieš jus kris tiek real tiek barsa, bet čia reikia visų žaidėjų susikaupimo