„Žalgirio“ gynybos ambasadorių verdiktas: kurie gynybiniai epizodai buvo geriausi sausį? (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkai Kevarriusas Hayesas, Arnas Butkevičius ir Edgaras Ulanovas yra tapę „NordVPN“ gynybos ambasadoriais. Ši trijulė nuo šiol iki sezono pabaigos kiekvieną mėnesį rinks gražiausią gynybinį žalgiriečių epizodą, o šįkart žalgiriečiai vertino sausio mėnesio momentus.

Žalgiriečiai ne tik skyrė gražiausiems gynybiniams sausio mėnesio epizodams balus nuo 1 iki 5, bet ir po kaulelį išnarstė kiekvieno momento akimirką.

K.Hayesui, A.Butkevičiui ir E.Ulanovui puikų įspūdį paliko A.Butkevičiaus blokas Arnui Beručkai rungtynėse Alytuje su vietos „Wolves“. Po bloko pats A.Butkevičius pratęsė ataką, kurioje jis dar ir pataikė tritaškį.

„Geriausia dalis, kaip perėjome iš gynybos į puolimą. Nieko ten nebuvo ypatingo apie bloką, juk pamečiau savo vyruką. Teko jį vytis“, – situaciją vertino A.Butkevičius.

Dar kitame epizode rungtynėse Kaune su Belgrado „Crvena Zvezda“ galingu bloku varžovą pavaišino K.Hayesas.

„Tokie blokai geriausi, kai atsirandi iš nugaros“, – komandos draugą gyrė E.Ulanovas.

„Taip, čia buvo komandinės gynybos darbas“, – aiškino A.Butkevičius.

Kurį gynybinį epizodą žalgiriečiai pakrikštijo geriausiu sausio mėnesį sužinosite peržiūrėję visą nuotaikingą „NordVPN“ ambasadorių vertinimo video.

Patikimais gynybiniais epizodais sausio mėnesį pasižymėję žalgiriečiai kviečia būti saugiems ir nuo grėsmių internete jau dabar. Perkant 2 metų „NordVPN“ prenumeratą su nuolaidos kodu ZALGIRIS, papildomai gausite 3 arba 12 mėn. dovanų. Pasiūlymą rasite čia.

Komentarai