Madride – skaudi karališkojo klubo pamoka (VIDEO) 20

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai gavo skaudžią pamoką 24-ojo Eurolygos turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 69:96 (24:22, 14:31, 14:23, 17:20) pralaimėjo Madrido „Real“ (17/7) ekipai.

Isaiah Tayloras ir Rolandas Šmitas susitikimą pradėjo taikliais tritaškiais, o Ignas Brazdeikis surinko septynis taškus iš eilės – 13:13. Kevarriusas Hayesas ir Laurynas Birutis įmetė po dvitaškį, dar du taškus pridėjo I.Brazdeikis, keturiais pasižymėjo Tomas Dimša, o Arnas Butkevičius įmetė baudos metimą – 24:22.

Tašką nuo baudų metimo linijos įsirašė L.Birutis, A.Butkevičius taikliai metė iš toli, tačiau daugiau nei tris minutes taškų pelnyti negalėję žalgiriečiai jau vijosi varžovus – 27:39. Baudos metimą vėliau realizavo Edgaras Ulanovas, Lukas Lekavičius smeigė tritaškį, o komandą gelbėti mėginęs I.Brazdeikis pelnė dar septynis taškus – 38:53.

Po pertraukos penkis taškus surinko L.Lekavičius, E.Ulanovas sumetė du baudų metimus, bet varžovai tolo – 45:72. Per likusią kėlinio dalį po dvitaškį pataikė K.Hayesas ir T.Dimša, o A.Butkevičius kėlinį uždarė trijų taškų vertės metimu – 52:76.

Dvitaškį įmetė A.Butkevičius, savo taškų sąskaitas atsidarė Dovydas Giedraitis ir Achille Polonara, o R.Šmitas surinko keturis taškus – 62:84. Metimu iš po krepšio pasižymėjo L.Birutis, o dvikovos pabaigoje I.Tayloras dar sumetė penkis taškus iš eilės – 69:96. 

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 16, I.Tayloras 8, L.Lekavičius 8, A.Butkevičius 8 (2 per. kam.), R.Šmitas 7, T.Dimša 6, L.Birutis 5, K.Hayesas 4, E.Ulanovas 3, A.Polonara 2 (6 atk. kam.), D.Giedraitis 2, K.Lukošiūnas 0.

„Real“: D.Musa 17, W.Tavaresas 16, G.Deckas 12, N.Williamsas-Gossas 12.

Komentarai

  1. Saulius

    Sunkios pagirios

  2. Aha

    Nu matyt chebra per smarkiai uzsvente taure ;). O jei rimtai, tai tiesiog Realas yra keliom galvom geresne komanda, o dar kai ir nusiteikimas maksimalus, tai ir matom atitinkama rezultata. Toks jausmas, kad ir Zalgiriuko zaidejai nelabai tikejo ne tai kad pergale, bet net ir galimybe rimciau pasipriesint. Kas, aisku, liudina. Bet prisiminus zaidima pries Jonava, kazko geriau tiketus butu buve naivu. Zaidimas tiesiog yra blogas, nes nera kureju. Reik tiketis, Tayloras greitai ieis i forma, nes kitaip paskutiniai turai bus tik formalumas ir kova del astuoneto net nekvepes. Ypac jei ir tiesioginiai konkurentai rinks pergales, kaip pvz padare Maccabi. Siaip tai kazkiek gaila, kad pabijojo Kazys imt Napiera, kuris, panasu, geros formos ir vis geriau atrodo Milane. Toks klubas kaip Zalgiris, noredamas pasiekt geresniu rezultatu, issokt auksciau bambos, taip sakant, neturi kitos iseities tik rizikuot. Nes kaip matom ir tie saugus variantai gali nuvilti, o Napieras vien del savo talento butu greiciausiai pakeles komanda i kita lygi.

  3. e

    geda ir tiek. nejau panathinaikosas taip dave per galva kad iki siol neatsigauna, gal jiems psichologo reikia? komanda konkreciai sugriuvus ir ja reikia gaivinti, gaila bet taures pertrauka panasu nedave visiskai nieko

  4. Qwerty

    Arba tiesiog „neatėjo“ į varžybas arba su fizine kondicija nekažkas.

  5. 709

    Pralaimejimas dar ne taip skaudu,bet pralaimejimas tokiu budu yra skausminga. Matyt dar komanda neatsigauna po pralaimejimo Atenuose.

  6. praeivis

    šitą marazmą iki pabaigos gali žiūrėti tik sadomazohistas

  7. Aha

    Reikia pamiršt ir nebesvaigt apie jokius TOP 8. Ką mes ten veiktume su tokiu žaidimu, kai mums Jonava neįveikiamas varžovas ? Tik gėdos prisidarytume. Vakar išvis atrodė, kad kokie darželinokai prieš 12a žaistų. Tiesiog darė ką norėjo, o mūsų lavonėliai tik akytėm palydėdavo. GĖDA.

  8. buvo

    geda ziuret, realo jaunimo komanda butu juos apžaidusi. Jau pats laikas rimtiems pokalbiams su polonara , arba zaidzia arba traukia kontrakta, kiek teko skaityt tai jo kontraktas pats didziausias proporcingai imant . Kiek galima moket pinigus uz nieka?

  9. Zaliai baltas

    Dar vienos kitos tokios rungtynės ir sold out-ai baigsis.

  10. Faktas

    Rungtynes blogos, labai blogos. Bet kiek laimes durneliui dariui, yra del ko paverkt ir pasmirdet.

  11. ....

    Sakykit ką norit, bet nėra kam žaisti.Galima išvardint bent pusę komandos žaidėjų, kurie žaidžia žemiau plintuso ribos ir tik siurbia komandos pinigus. Taigi čia vėl galima pagirti poną metų vadybininką, kai nuperki tik vieną padorų įžaidėją ir jam iškritus nebėra kam žaisti. O priminsiu, kad arena kiekvienas rungtynes sold out renka, tai pinigų turi būti. Dar Krapikas sakė, kad Dimša buvo imtas kaip atsarginis antras numeris, o tai kas tas pirmas tada buvo ? Gal Giedraitis ? O dar ir apie Birutį su Lukošiūnu galim kalbėt ir kalbėt. Atrodo ant suoliuko yra tų žaidėjų, bet kai reikia leisti kažką į aikštelę, tai verkti noris, kurį iš zombių geriau leisti.

  12. BBD meras

    Bus dar tų pergalių, nenusiminkit chebra, jei ne šiais metais, tai kitais, o jei ne kitais, tai dar kitais, vistiek bus kažkada :D

  13. A G

    kol tampys paskui ta tipo talismana klaidieti tol gaus i kaulus. jis tik nelaimes nesa. sekmes. nepamirskit i Barselona pasiimt.

  14. Darius

    negaliu kaltinti Zalgirio, kad pralose Realui, nes Realas zymiai stipresne komanda. Bet galima pralaimeti ir kitaip, negu vakar. Ar komanda atidave visas jegas, ar kovojo, ar kibo i atlapus ? Ar buvo azartas, sportinis pyktis ? Nuo antro kelinio leidosi triuskinami. Nesakau, kartais taip buna, kad sudauzo, bet kita komanda vistiek kovoja drl kiekvieno tasko, o musiskiai vakar istizo ir nuleido rankas. Kiek greitu ataku vakar Zalgiris gavo, baisu. Nepataikei, stabdyk juos, kirsk per nagus, tegu isvargsta kiekviena taska, o ne tiesiog ziurek kaip tave tratina.

  15. nm

    Įvyko 69, ne kitaip

  16. Sigis

    Kazyz jau issiseme,nesigaudo nixuja situacijoj,zausk bl su 7 zaidejais,nx visus lavonus leist komanda isibalansuoja

  17. Samb

    Nezinau ka galvojo vadai imdami Polonara is kart sakiau kad jo nereikia paskui buvo toks Shabazz Napier irgi kam reikia tipo kate maise bet kas domisi nors truputi kase tikrai zino kadj jis nera blogas ir verta rizikuoti bet cia dar nieko gal pasakys kodel reikejo moketi ispirka uz Giedraiti gal jis sumokejjo kad zaisti Zalgiri apie Lukosiuna tai is vis gal jau geriau nieko nesakyti tai tiek sekmes mylimai komandai

  18. MVP

    Na nebuvo lengva Ulei kai visai I krepsi neziurejo

  19. Kaunas

    Tai kad ir taip mazai sansu buvo laimeti Kaip Brazdeikis ir sake atrodo kad isejome nepasiruose

  20. Artiomas

    Net padročinti per tuos nevykėlius neina,boba y ta narcizavo