Varžovų snaiperių nesulaikęs „Žalgiris“ pralaimėjo vilniečiams (VIDEO) 58

Kauno „Žalgirio“ (18/4) krepšininkai patyrė pralaimėjimą „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai sekmadienį „Žalgirio“ arenoje nusileido Vilniaus „Ryto“ (16/5) komandai 94:100 (21:24, 21:21, 25:23, 27:32).

Rolandas Šmitas, Ignas Brazdeikis ir Edgaras Ulanovas taškus rinko nuo baudų metimo linijos, Kevarriusas Hayesas įdėjo, Isaiah Tayloras įmetė iš vidutinio nuotolio, bet teko vytis varžovus – 9:12. R.Šmitas sumetė dar dvi baudas, po du taškus pridėjo Achille Polonara ir Laurynas Birutis, keturis surinko Tomas Dimša, o kėlinį dvitaškiu užbaigė I.Tayloras – 21:24.

A.Polonara, L.Birutis ir E.Ulanovas įmetė po dvitaškį, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, o I.Tayloras smeigė tritaškį – 32:33. Dėjimu su varžovo pražanga pasižymėjo L.Birutis, I.Tayloras surinko keturis taškus, o R.Šmitas pataikė iš toli – 42:45.

R.Šmitas po pertraukos įmetė dvitaškį, Lukas Lekavičius paleido du tritaškius iš eilės, tolimą metimą pataikė ir Arnas Butkevičius – 53:55. A.Butkevičius pasižymėjo ir dvitaškiu, penkiais taškais blykstelėjo R.Šmitas, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Hayesas, T.Dimša pridėjo du taškus, o kėlinuką užbaigė dar du A.Butkevičiaus taškai – 67:68.

Ketvirtąjį kėlinį atidarė E.Ulanovo 4 taškai ir L.Lekavičiaus tritaškis – 74:75. Lukas tęsė individualų šou ir pelnė dar 8 taškus, bet iš toli taikliai atakavę varžovai atsiplėšė 84:91. L.Lekavičius smeigė dar vieną tritaškį, įmetė R.Šmitas ir A.Polonara (93:94), tačiau galiausiai persverti rezultato nepavyko – 94:100.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 21 (6/8 trit.), R.Šmitas 15, I.Tayloras 11, A.Butkevičius 9, A.Polonara 8 (9 atk. kam.), E.Ulanovas 8 (6 rez. perd.), L.Birutis 7, T.Dimša 6, K.Hayesas 5, I.Brazdeikis 4, D.Giedraitis 0, K.Lukošiūnas 0.

„Rytas“: M.Normantas (6/6 trit., 4 rez. perd.), M.Fosteris 28, B.Varadi 10 (5 rez. perd.), M.Echodas 10.

Komentarai

  1. Trojus

    Ber energijos, be noro. LUZERIAI. Jiems tik pinigai rūpi…Gėda. LUZERIAI….

  2. Algimantas

    Na taip šūdinai sumauti savaitgalį, reikia labai pasistengti.

  3. Tadas

    Komanda neparuošta, labai prasti trenerio sprendimai, jokių derinių, neišnaudoti pranašumai, žiaurus vaizdas. Gal Maskvytis vėl linkęs LKL čempionų titulus kitiems atiduot kaip kad buvo 2022?

  4. ispudis

    varzybos be gynybos.darosi panasu i sutarimus su lazybu bendrove.jonava.dabar vilnia

  5. Darius

    po situ rungtyniu man nusisikt ant viso likusio sezono. Jau neatsimenu, kada jie pries Statyba laimejo ir net siandien pries 2/3 Vilniaus komandos
    namie prie 15 000 ziurovu gavo malku. Geda. Praloskit davar viska kas liko zaisti, liurbiai.

  6. Saulius

    Didžiulė gėda, išėjot kaip luzeriai , taip ir baigėt rungtynes. 100 taškų, užmėtė kaimo komanda.Baisi gėda.

  7. Saulius

    Lukošiūną lauk, Lukošiūną lauk, Lukošiūną lauk

  8. Fanas

    Buroke tu prakeiktas, esi durnių durnius su tuo savo subinrankio ir subingalvio lukošiūno leidimu, bl… kiek dar tau reiks įrodymų, kad tas šūdo gabalas yra kaip žymėta juoda korta komandai – kai tik tas šūdas aikštėj taip beveik kaskart prapisimai. Maža to, kad su tuo šūdu ir puolam, ir ginamės 4 prieš 5, nafik jis išvis su Giedraičiu komandoj reikalingi, bl… du prakeikti komandos inkarai. O EL ale liaupsinta gynyba yra fikcija, jos nėra ir beveik niekad nebuvo. Ulė stabdis juodas, nifiga jau kelintos rungtynės nepadaro, kur buroke gynyba, kur ji po velnių ? Leido šūdryčiui įsimėtyt ir tada ragai, niekas nesugeba savų žaidėjų susirast, gynyba kaip rėtis, puolimas vemt verčia. Rungtynės labai priminė tą šūdą ir jovalą, kuris buvo praėjusio sezono pabaigoj, kai Lukas vienas bandė gelbėt rungtynes. Pralošti namie prie pilnos arenos kažkokiam šūdryčiui ir blogiausia antrą kartą iš eilės panašiu stiliumi – eik tu šiknon buroke. Bl… bl… tokią gerą savaitę taip sušikt juodai tai tik burokas ir sugeba, treneriūkštis sukruštas. :-(

  9. Garasc

    Na gal geriau šiandien, nei eurolygoj? Bet va klausimas – ką Žalgiryje veikia Lukošiūnas? Brazdeikis – irgi LKLo lygio. NBA žaidėjas blemba. Nesigynė slunkiai ir tiek. Gal turite info apie Teilorą?

  10. Titas

    Nevykėlių banda,gėda prieš pilną areną žiūrovų ir prieš visą Lietuvą

  11. Kazys

    Gėda treneri, gėda

  12. Foster

    Perduokit linkėjimus Krapikui

  13. Šančiai

    GĖDA. Lukošiūną lauk. O ir Giedraitis- kaip šuniui penkta koja. Kas čia darosi? kur komandos vadovas?

  14. ....

    Gal jau baigsis tie svaigimai apie Top 8. Su tokiu žaidimu apie LKL žiedus tik pasvajot. Gėda visiška. O Kaziukas tik dar kartą parodė koks iš jo treneris.

  15. Aha

    Gal kitą kartą šitiems nevykeliams tegul kokį filmuką parodo, kaip rytas juos gaidina. Gal tada bent kažkoks pyktis sukils. Nes išėjo kaip prieš kokį Nevėžį žaist. Gėda prieš visą areną.

  16. Fanas

    Man kartais toks jausmas susidaro, kad krušena lukošiūnas arba pats motiejui damoka, kad burokas jį į aikštę leistų, arba to subinrankio tėvas koks pilkasis Ž rėmėjas, kad motiejus niekaip to degenerato iš komandos išmest niekaip negali. Dabar itin gaila, kad taip negražiai ir negarbingai iš komandos Milaknis buvo išmestas, jis bent jau pats sau dažnai progas susikurdavo ir trajakus gerokai dažniau pataikydavo nei tas degeneratas lukošiūnas, kaip Milas dabar komandai praverstų …. Šiandien buvo tik 2 žmonės, neskaitant Teiloro pirmoj pusėj, kurie dar rodė norą žaisti – tai Lukas ir Arnas, visiems kitiems prie tiek žiūrovų panašu giliai pofik, kiti dėję skersą laimės ar praloš. Atrodo lyg ir komanda susiėmus, bet ateina reikšmingesni momentai ir komanda kaip kekšė kojas praskėčia ir prasideda „imkit ir tvarkykit mane“, sunku patikėt, kaip prapilimas Atėnuose taip iškastravo komandą, kad net šlykštu darosi :-( Vat taip ir pasirodo tikrieji trenerio iškamšos gebėjimai suburti į vieną kumštį komandą. Jau nekalbant apie šlykščius gynybą ir puolimą :-(

  17. dd

    kas cia buvo? atvaziuoja skudurine visu dauzoma komanda, ir pries 15k ziurovu daro ka nori. kai jau atrode kad komanda islipo is duobes, vel matom impotentini zaidima. jeigu dar taylorui trauma atsinaujina tai visos viltys iseit i top8 galutinai zlunga

  18. Jonas

    Iškrušo nevykėlius antrąkart Sugadinot nuotaiką pusei Lietuvos

  19. Jonas

    Nevykėliai jūs sugadinot vakarą pusei Lietuvos !!!!!

  20. Jurka

    Ką galima laimėt su Lukošiūnu, Giedraičiu,Dimša/?????

  21. 709

    Si sezona vyr treneris nuo asistento gauna 0-2 ir viskas tuo pasakyta. nepagarba ziurovams nuo pat iejimo i arena. stovi zmones su vaikais pugoje ir laukia kada praeis vartelius,kai ryto sirgaliams skirta palyda ir atskiras iejimas.Idomu kas svarbiau savi ar priesininku sirgaliai kuriu maciau atvaziavo tik du autobusai su triju policijos ekipazu palyda kaip prezidentai. Ponas Motiejunai gal darykit isvadas kam jus tarnaujat!

  22. BBD meras

    Laimejo Eurolygoje pries dvi dugno komandas, tai galvojo ateis ir pasiims pergale. Bet ne velnio, Rytas iskruso Zalius su teiseju pagalba. Baigesi Eurolygoje dignines komandos ir prasides tuoj Zalgirio agonija. Gal paskutiniai ir nebebus, bet apie 8-neta nebepezekit. Bus dar nemazai reikalu vietiniame fronte.

  23. JTOMAS

    KOKIŲ VARŽOVU NESULAIKĖ , KAD AIKŠTELEJE VAIKSČIOJO SU PILNAIS ŠORTAIS Š. JOKIOS PAGARBOS ŽIŪROVAMS JAUNI VYRAIPER 3 DIENAS NEATSISTATO TAI GAL NETĄ SPORTO ŠAKĄ PASIRINKO GĖDAŽIŪRĖT KAIP NEPAJUDA KOKTU O TRENERIS DAR YRA NULINIS LUZERIS

  24. Sigis

    Kazy von

  25. Darius

    klausi kam tarnauja moliojunas ? O ar neaisku ?
    Raginimai susibadyti marmalu injekcijomis. Reikalavimaii deveti antsnukius, rodyti badalu sudpasius norint patekti i arena, grynu pinigu eliminavimas, visur svieciancios sumyztos melynai geltonos spalvos ir dar kyla klausimu kam jis tarnauja ?

  26. Fanas

    Absoliučiai visos rungtynės, kurias prapylėm LKLe, įvyko dėl visiško gynybos nebuvo, super didelio labai gerai apie save galvojimo ir treneriūkščio buroko visiško impotentiškumo valdant komandą. Na ir plius du nuolatiniai inkarai komandoje. Kai komandoje visiškai nėra trenerio ir tik pora degančių noru laimėti žaidėjų – su tiek resursų laimėt neįmanoma. Šiomis rungtynėmis ne tik galėjom atotrūkį gerokai pasididint, bet ir iš esmės kad ir prastai lošiant, užsitikrinti pirmą vietą reguliariam. Deja, durniaus buroko dėka turim didelę skylę subinėj, ir dabar toj subinėj teks tasytis iki pat sezono pabaigos, ir dar didelis klausimas, ar pavyks išlaikyti pirmą vietą reguliarkėj :-( Taip viską sušikt ir nuotaiką sugadint didžiajai daliai Lietuvos sugeba tik šis antitreneriūkštis

  27. Deja

    Šįkart „Žalgiris“ tikrai nuvylė… Nebesvarbios likusios sezono rungtynės – nei Eurolygos, nei LKL. Lyg kas viduje nutrūko… visiems laikams…

  28. Nnn

    Tai buvo nepagarba fanams,dabar turi viską daryti kad Žalgiris patektu į top8,o Fosteri i Žalgiris,vietoj Lukosiuno

  29. :(

    Kaip pasakytu Saras, mes Fosteri su Normantu padarem zvaigzdem. O jei rimtai, tai buvo dar vienas eilinis irodymas, kad nugaleti uztenka poros padoriu gyneju ir dideles motyvacijos. Dar vienas dalykas, paskutini karta pries ryta laimejom dar prie Zdovco. Yra apie ka pagalvot, ar ne, Kazy? Nes taip gaunasi, kad kazkokia CL vidutinioke tampa neiveikiama Eurolygos komandai, kuri si sezona realiai kabinasi i astuntuka. Aisku, jei Tayloras vel iskrenta, galim pamojuot top 8 svajonei, kaip Fosteris mojavo Zalgirio fanams. Gaila, ypac pagalvojus, kad vietoj jo galejom turet Napiera. Matom, kaip jam atejus, atsigavo Armanis. Dar panasu, kad tos Tayloro slaunies problemos jau yra buvusios ir anksciau, tai cia kaip ir chroniska beda darosi. Beje, sita ryto problema reiktu jau pradet sprest. Pradziai nuo supratimo, kad rytui nera nieko svarbiau kaip iveikti Zalgiri. Tai pagrindinis ju sezono tikslas. Jau dabar yra dvi pergales, vadinasi, sezonas uzskaitytas su kaupu. O Zalgiris neturi teises leisti ta padaryti. Tai principo reikalas. Vadovai, treneriai ir zaidejai privalo tai suprasti ir nustoti daryti geda Zalgirio vardui. Ir dar Zalgirio arenoj. Prie Saro rytas kelis sezonus is eiles nesugebejo laimet Kaune, o dabar jauciasi kaip namie ir daro, ka nori. Kol kas didziausia sezono geda. Ir tikras spjuvis savo sirgaliams, kurie taip fantastiskai palaiko visa sezona, soldoutai vienas po kito, o jie net suknisto ryto nesugeba nugalet antra karta per sezona. Labai tikiuosi, kad PM su Jankiu isspardys visiems subines, tame tarpe ir Kaziui, kuriam jau atejo laikas irodyt, kad jis tikras zalgirietis ir sugeba nuteikt komanda rimtai kovai pries principini varzova LKLe. Sarui del to niekada jokiu problemu nekildavo, komanda pries ryta visada budavo maksimaliai nusiteikus ir nebent per anksti atsipalaiduodavo pabaigoj, kas leisdavo rytui pasiimt kokia fuksine pergale.

  30. Anonimas

    Po šio sezono Burokas galės treniruot veteranų B- lygą.Nes Žalgiris gaus finale jei ten žinoma papuls,o rinktinė ir nieko gero nebus.žodžiu nėra Evanso nėra ir Buroko

  31. Linas

    Kur jūsų nevykėliai atsiprašymas?Sugebėjot apšikt pusę Lietuvos,o atsiprašyt neišeina!!!

  32. Motiejui

    Motiejau, mesk kuo skubiau is komandos ta inkara ir nesekmes prisaukianti lukosiuna, apvalysi komanda nuo supuvusiu siuksliu, ir kuo skubiau ieskai izaideja. Ir tik nepisk proto, kad pinigu nera – anksciau kazkada pats uzsiminei, kad po soldouto turi berods apie 150 gabalu navaro, tai kiek buvo soldoutu ?? Iskaitant ir siandien rungtynes ?
    Dadedu pinigu prie lukosiaus pinigu is soldoutu ir kuo skubiaiu ieskai Teiloro pakeitimo, butu visai nieko tas mazylis is Bonos, ir pataiko gerai, ir komandai gerai vadovauja. Nes kaip matyti pagal baisius sutapimus su praejusiu sezonu, Lukas iki sezono vienas tikrai neistrauks. Nenorejot atseit traumuoto Napiero, kuris netraumuotas super varo Milane, tai nusipirkot dar didesni traumu maisa ir vel likom be izaidejo. „Gerai“ cia su Kaziu sudirbot, kad komandoj visa sezona tik vienas normalus izaidejas, jau seniai buvo sakyta, kad neduokdie trauma ir bus siknaskyle, nulis demesio i tai, situacija vel kartojasi, bet rezultatai nesikeicia. Normalios komandos turi bent po du izaidejus, matyt nusprendet nauja komandos tipa padaryt – visai be izaideju, a ? Paimk motiejau galbut ta is Bonos, pridek Leleviciu, tegu pratinasi kaip Jokubaitis kazkada, Dimsa gales grizti i savo pozicija, o jei pasveiks Teiloras (ir daugiau nebesitraumuos ???), blogai tikrai nebus, Lelevicius gales i dublerius grizt. Taigi Motiejau, kiausius i sauja ir varai greit izaidejo ieskot

  33. :(

    Bet viska pramuse tai Kazio pasakymas, kad jis state Brazdeiki gintis pries Fosteri, nes tas jo paprase, kadangi norejo revansuotis. WTF??? What the fucking fuck??? Cia visiskas neprofesionalumas ir tikras idiotizmas statyt viena prasciausiai besiginanciu zaideju pries varzovu puolimo lyderi. Ir apie kokius atsirevansavimus cia galima kalbet? Cia kas, tarpklasines? Revansas bus tada, kai komanda laimes. O jei zaidejui svarbiau asmeninis revansas pries kazkoki konkretu zaideja, o ne komandos rezultatai, tai jis yra kenkejas ir trenerio darbas yra tai pasakyt ir isreikalaut is zaidejo, kad jis atliktu savo vaidmeni, darytu tai, ka geriausiai sugeba tam, kad padetu komandai laimet, o ne tenkintu savo ego. Kazy, gal jau laikas nustot but vien tik zaideju treneriu ir ivest daugiau drausmes ir disciplinos? Maziau kalbu apie revansus, daugiau darbu ir rimtesnis nusiteikimas nepakenktu.

  34. Vidas

    A girdit mižnei eikit tuomet kitu komandų palaikyti o ne stumkit ant Žalgiriuko. Išgamos jus o ne fanai.

  35. vovka

    Tas grybas treneriuks, tinka tik n-17 treniruoti, jo niekas neklauso ir strategas is jo – prastesnis, net uz A.Sereika

  36. sutinku

    su kiekvienu cia isakytu priekaistu , is salies atrodo kad vos ne specialiai atidave pergale kad gudelio projektelis nenumirtu. Nesugeba suorganizuoti gynybos ir uzdusinti septyniu antrarusiu zaideju? Ir dar tailoro trauma? Prasykit atleidimo ir pas sirgalius ir pas dieva , suskiai!

  37. ...

    Pikčiausia, kad pralaimi komandai į kurią kas netingi kojas valosi. Išėjo kaip ereliai, tipo nežaisdami rytą apsilošim. Va taip ir gaunasi su tokiu mąstymu. Ir išvis geriausias Kazio pasakymas, kad Brazdeikis norėjo prieš Fosterį gintis. Jis net prieš beždžionę neapsigintų. Bent jau patylėtų Kazys, dabar tik patvirtino, kad jis komandos netreniruoja ir žaidėjai daro ką nori.

  38. Gaila

    Visada besąlygiškai palaikydavau ir teisindavau „Žalgirį“, kad ir kas nutikdavo, bet… viskam yra ribos. Galbūt treneris ir komanda nesupranta šių principinių rungtynių reikšmės. Daliai „Žalgirio“ gerbėjų akistata su „Rytu“ – daugiau nei rungtynės, svarbiau nei pergalės Eurolygoje…. Kai kurie žmonės, ne tik kauniečiai, šį pralaimėjimą arogantiškajai Vilniaus komandai, kuri su atvira panieka, kaip ir didelė dalis vilniečių, žiūri į visus kitus, priėmė kaip asmeninį įžeidimą… Ir jokios pergalės prieš kitas, net ir stipriausias, komandas, jokie čempionų titulai to kartėlio nebenuplaus…

  39. Ignas

    Trenerį lauk!!! Žaidėjus kurie neatitinka lkl lygio lauk!!! Užteks cirkų!!!

  40. Kreipimasis

    Kiek ilgai komanda tampysis balastą panelę lukošiūną ir lavoną giedraitį ? O darbėniškis ? Kada jis ruošiasi tą kiemo komandą aplošti ? Gavo prieš du žaidėjus, iš kurių vienas net nesigina. Liurbis

  41. Ir dar

    Ne Lukošiūnas ir ne Brazdeikis kaltas, kad jau antrą kartą per sezoną pralaimėta principiniam varžovui. Kieno pareiga parengti komandą, tiek psichologiškai, tiek fiziškai? Trenerio! Neva nežinojot, kas yra Fosteris ir Normantas…O kas per pirmąsias rungtynes Vilniuje surinko 34 taškus ir paskandino „Žalgirį“? Per atranką Normantas vos neužmėtė Prancūzijos rinktinės (ir už tai pagarba jam)… Nežinojot? Gerai, prieš pirmąją akistatą Vilniuje „Žalgirio“ žaidėjai galbūt buvo pavargę, per daug atsipalaidavę, neįvertinę varžovų, nenusiteikę… Dabar, nors ir po sunkios dvigubos Eurolygos savaitės, pateisinamų rasti sunku… Atsiprašau.

  42. Ž1968

    Rašau lietuviškai, nors buvo pagunda parašyti anglų kalba jau vien todėl, kad perskaitytų Brazdeikis su Polonara. Tikiuosi, Žalgirio lietuviai jiems nupasakos apie ką žinutė.
    Į Žalgirio rungtynes eidavau dar tada, kai treneris ir Motiejūnas dar nebuvo gimę. Prisimenu tokius žaidėjus, kurie daugumai Žalgirio fanų nesako nieko – Vensbergas, Linkevičius, Jurkšaitis ir daugelis kitų. Jie nebuvo super talentai, bet niekada nebuvo tokia pasimetusių avinų banda, kokia komanda buvo vakar. Treneris? Vidutinybė. Gal kiek geriau už Šilerį, tačiau jokio pranašumo prieš Zdovcą. JOKIO. Po čempionato leidau sau pasakyti – su Žalgiriu jam bus prastai. Taip ir yra. Vakar diena dar ir dar kartą parodė, kad esant sunkumams, jis yra pasimetęs niekalas. Brazdeikis pasiprašė gintis? Rimtai? Po penkių minučių tapo aišku, kad šita avantiūra komandą paskandins. Kur buvo treneris?
    Motiejūnai, kas tau darosi? Rinkoje susiradai žaidėją, kuris visų skautų buvo įvardytas kaip „potencialiai tarumuotas“. Kur tavo sušikta vadyba?
    Kaip parašė vienas fanas komentaruose – man sezonas baigtas. Ir, nusipirkęs abonentą daugiau juo nesinaudosiu. Nes jūs, seilėti lūzeriai neverti mano pagarbos. O gerbiu Luką ir Arną. O Polonarai pasakysiu taip (tikiuosi, išversi, komandos kapitone): pasakius „nesijaudinkit, mes laimėsim“ įsipareigoji imtis iniciatyvos tada kai komandai nesiseka. Kitaip esi tiesiog šūdmalys. Jūs turėtumėte žaisti tuščioje salėje, nes mūsų skanduočių nenusipelnote.

  43. Šančiai

    Vakar Žalgiris, jo fanai buvo paniekinti . Atėjo laikas komandos vadovams priimti ryžtingus sprendimus. Lukošiūnas ir Giedraitis turi būti išpirdolinti su skambučiais. Pats laikas pradėti ieškoti kito trenerio, nes jis nevaldo komandos, žaidėjai patys renkasi ką jiems daryti, ką dengti, o treneris tai kenčia visas rungtynes. Man rašo draugai iš USA pasibaisėję Žalgirio komlektacija ir žaidimu. Tai tęstis toliau negali.

  44. Senis

    Visiskai pritariu Ž1968, treneris yra niekalas, grynas skystakiausis ir jei bus paleista pirma vieta reguliariam sezone, manyciau, puse Lietuvos nores uz tu skystu kiausiu padziaut ta niekala. 5 rungtynes su nusususiu lietryciu ir 5 is eiles prapilimai ir pora kartu net savoj arenoj, tai niekale treneri – kame reikalas ? Paskutines laimetos rungtynes buvo dar su Zdovcu, atejo sitas niekalas tai pirmu bandymu komanda nuvaryta iki bronzos, rinktine taip pat tryda male, krepsinis baisus. Dabar prasidejo sezonas, lyg ir geru zaideju prisirinko, atrodo varyk bent jau Lietuvoj non-stopu, ant haipo aisku kazkiek pavare, tai kur tau – sitas niekalas jau dukart prapyle NAMUOSE, kur turetu buti nepaimama tvirtove turint tokia sudeti, ir dar prasileisti net 100 tasku nuo kazkokio prasmirdusio lietrydzio. Paklausykit krepsinis.net Ilgoji_Pertrauka, ten viskas labai aiskiai isdeliota, kokias nesamones krete sis niekalas – toki lietrydi turejo nupusti min kokiais 30 tasku, bet deja patys gavo i kaulus. O jei jau uztenka kaip Ignui niekalo tiesiog paprasyt, kad nori kazka daryt, nes turi pykcio kazkokio, tai gal ir bet kuris is gatves gali ateiti ir pasakyti niekalui, galeciau palakstyti uz lukosiuno likusia alga siaip aikstelej, nors nieko nemoku, bet turiu pykti del klisarankio lukosiuno nepataikytu trajaku, tai va palakstysiu, gal ir trajaka koki imesiu. Ir tada niekalas leis ta is gatves i aikste ? Kas cia per bardakas, tokiu dalyku niekur neteko girdet, tai kas tada komanda kontroliuoja po simts velniu ? Treneris ir niekas kitas turi sustatyt komanda i viena darnu jungini, o ne leisti kazkokia pornografija komandoj daryt. Tiek ziurovu susirinko ir kaip slapia mazgote per veidus visiems pavare – ir jokio atsiprasymo, nieko. Blogiausia, kad komanda suskysta kiek rimtesneje situacijoje ir tada tampa apgailetinu luzeriu kratiniu.

  45. jau

    ilgojoj pertarukoj nagrineja trenerio sprendimus ir stebisi , ir pasakysiu teisingai stebisi. Jau nuo pernai sezono galo Maksvytis sugebejo parodyti kad sunkiose situacijose nesugeba rasti gero sprendimo, o dar vasara rinktine?

  46. Niekaip negaliu nusiraminti

    Žinote, Kauno „Žalgirį“ stebiu ir tiesiog aklai palaikau labai seniai, nuo gilių tarybinių laikų, kai daugybė dabartinių sirgalių dar net gimę nebuvo… Bet niekada nebuvo taip baisiai gėda ir pikta, bent jau man, kaip vakar ir tada, kai niekingai buvo atleistas geras treneris ir žmogus Jure Zdovcas… Ir mes dar tikimės kažkokios pagarbos…

  47. Darius

    vakarykstes rungtynes buvo glaudziai susije su keliais dalykais, kadangi jau kelis kartus is eiles Statybai buvo pralaimeta, tai turejo buti revansas su tokiu trenksmu, kad raudoni i rubine eitu sudauzyti Tai turejo buti principo reikalas ir darbeniskiui, kuris turejo visus kozirius ir daugybe pazeidziamu Statybos vietu, i kurias turejo smogti. Turejo taikyti fiziskuma nuo pirmos minutes, spausti tuos subingalvius kiekvieame aikstes vcentimetre, kad jie isleistu kvapa. Turejo dauzyti juos po krepsiais, verztis pro Normanta ir Fosteri, isbauduoti Echoda, juos varginti varginti varginti ir varginti. Net tas myztaklynis lukosiunas turejo buti isleistas i aikstele ir jam turejo buti isaiskinta, kad jis turi per 3 min aiksteleje numirti, bet duoti nauda. Bet Darbenu burokas neparuose jokio plano, nenusiteike pats ir nenuteike komandos. Buvo gedingai iszaginti prie 15 000 revanso pasiilgusiu sirgaliu minios. Ir jei ne Lukas, sitie impotentai butu gave 15 tasku.

  48. Z.f.

    Rytas su 8 žaidėjais ! Su vienu centru ! Su apgailėtinais 4 numeriais ! Kamuolių Žalgiris nenusiima! Nuo pirmo kėlinio arenoj jautėsi,kad nieko gero nebus! Rytas vedė visas varžybas ! Ginybinė komanda Žalgiris ? Kur ta ginyba prieš 8 žaidėjus…jų priekis Echodas,Masiulis ir Lekūnas bleee ! Čia gi ne OLY priekis ! Buvo nesmagu arenoj !! Mosekuojasi Fosteris jau antros rungtynės !!! Darykit išvadas!!! Pwrgale čia nesvarbi,bet principo reikalas ! Žiauriai nesmagu ! Kai jie džiaugiasi ir mosekuojasi !!!!

  49. Z

    Lukošiūno alga apie 300k.Įdomu kokia Fosterio ? Gal nedaug reiktų dadėt..nebūtų blogiau už Lukošiūna.

  50. Ž1968

    Matau tikrai skauda Fanams. Jau antra diena tos gėdos neusiplaunam. Ir dar ilgai nenusiplausim, Nors ne mes turėtume. Ulė, bl, filosofiškai dėsto delfyje apie pralaimėjimo priežastis. Užsivožk, ką? Nes vakar tu buvai toks pat kapitonas, kaip darbėniškis – treneris. Motiejus iš viso nei prie ko – tyli, jokios reakcijos. Kaip ir visa komanda. Kur jūsų atsiprašymas šūdo gabalai? 15 000 žaliai baltų jums nieko nereiškia? Čia jums normalu pastenėti žiniasklaidai, „kad nu, nebuvome panašūs į save“? Kad ir ką kalbėtų apie Šarą, bet jis būtų privertęs šitą lūzeryną treniruotis iškart po rungtynių. Molio tu motiejau, gal vieną kartą pagaliau išlemensi kodėk į Žalgirį niekada nekvietei Kurtinaičio?
    Žinau, tokių bus nedaug, bet siūlau – tegul šitie apgailėtini kreivarankiai žaidžia tuščioje arenoje. Šiais metais (arba kol vadovybė nesutvarkys a la trenerio ir inkarų) į areną neisiu. Gal kas nors ir prisijungs prie tokios iniciatyvos. Nes „mes jus dievinam, jūs ant mūsų šikat“ nėra Žalgirio dvasia.

  51. Aha

    Va būtent, atėjo laikas kai juos tiesiog reikia priversti LKL žaisti, ko Kaziukas nesugeba padaryt. Jau pernai tylėjom, kai burokas sugebėjo LKL trečias likt, tylėjom ir kai Kalno atsisveikinimo rungtynėse Jonava visą Žalgirio komandą pagaidino. Bet kai su tokiu pačiu nusiteikimu eina prieš Rytą savo arenoj žaist ir dar prieš tai jau gavę nuo jų, tai čia jau tiesiog neatleistina. Tiek žaidėjai, tiek treneriukas į save turėtų pasižiūrėt. Kai kas neatidirba ir už tai turėtų būti pasekmės.

  52. Lordas

    Paskaičius komentarus susidaro įspūdis,kad zalgirio sirgaliai prapylė ir LKL ir aštuntuką,laimės ketvirtadienį prieš graikus,ką tada rasysit,o mano manymu Kaune viskas įmanoma,Graikijoje suabejociau,bus viskas ok ir tada pasimirš skaudus pralaimėjimas Rytui

  53. Kaip neskaudės...

    Principiniai, amžini varžovai mindo komandą, atvirai tyčiojasi pilnoje mūsų pačių arenoje: vaiposi, mojuoja tūkstančiams „Žalgirio“ sirgalių… ir mes tai leidžiame. Jokios savigarbos, jokių ambicijų…

  54. tai

    dabar vienintelis šansas atsiprašyti pergalė prieš oly.

  55. tai

    ka cia tos feikines uztvaros stebuklas koks ? Zibeno pirma karta panaudotos? Ka treneris ir tiek treneriu ant suoliuko veike?

  56. Fiziskumas

    Nenuteikimas gynyba kai tau pataiko 17tritaskiu laimet be sansu ipac Fosteris motyvuotas pries Zalgiri ir pilna arena

  57. Brazdeikis

    Tai gi sake Maksvytis Brazdeikis norejo revansuotis ir pats sudege pries Fosteri

  58. Op

    Reikia Žalgirį pasiūlyti jae šeichams ,kurie nori patekti į Eurolyga,gal padarytu iš jo superkluba,nes dabartiniai savininkai nieko nedaro ,kad komanda taptų elitine komanda