„Žalgiris“ – Eurolygos ketvirtfinalyje: bilietų prekyba jau prasidėjo! 24

Miunchene pergalę pasiekęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Paskutiniąsias 4 reguliariojo sezono rungtynes laimėję žalgiriečiai ketvirtfinalio etape susitiks su Barselonos „FC Barcelona“ ekipa.

Į ketvirtfinalio rungtynes „Žalgirio“ arenoje jau prasidėjo bilietų prekyba. Vienu pirkimu galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „FC Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.

Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Visi trečiųjų ketvirtfinalio rungtynių žiūrovai dovanų gaus specialius „Žalgirio“ marškinėlius. Šį kartą visa „Žalgirio“ arena bus nudažyta žalia ir balta spalvomis, o prie šios „Žalgirio“ iniciatyvos prisideda ir komandos partneriai naujos kartos televizija „Go3“ bei „Švyturys nealkoholinis“.

Į ketvirtfinalio serijos trečiąsias rungtynes 2022–2023 m. sezono abonementų turėtojų vietos yra rezervuotos iki pirmadienio, balandžio 17 d., 20 val., o vėliau neįsigytos vietos automatiškai grįš į viešą prekybą. Įsigyti bilietus galima prisijungus prie savo paskyros bilietų pardavimo svetainėje arba pirmadienį atvykus į „Žalgirio“ arenos kasą (darbo laikas 8.00–20.00 val.) ir pateikus galiojančią abonemento kortelę. Per Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes abonemento kortelė neveiks ir apsaugai bus privaloma pateikti įsigytą bilietą.

Sezono abonementus turintiems „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams vietos bus rezervuotos. Neturintiems abonemento, vietos bus rezervuotos 114–115 sektoriuje. Bilietus į rezervuotas vietas galima įsigyti tik susisiekiant klubas@zalgiris.lt, bilietai@zalgiris.lt arba „Žalgirio“ arenos kasoje iki balandžio 17 d. 20 val. Vėliau neįsigytos vietos grįš į viešą prekybą.

„Žalgirio ekspreso“ bilietų ir paketų prekyba prasidės ateinančią savaitę, kuomet paaiškės tiksli rungtynių data ir laikas. „Žalgirio ekspreso“ bilietus ir paketus bus galima įsigyti Alytaus, Vilkaviškio, Prienų autobusų stočių kasose, Druskininkų Infotaške (Turgaus stotelė, M.K.Čiurlionio g.) bei internetu.

TAISYKLĖS

  • Prie kiekvieno bilieto pridedamas 1 Eur administravimo mokestis.
  • Vienu pirkimu galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus.
  • Vaikai iki 6 m. yra įleidžiami nemokamai, neužimant papildomos vietos.
  • Įmonės bilietus gali įsigyti „Žalgirio“ arenos kasoje (jos darbo metu pirmadienį 8.00–20.00 val.) arba internetu ir nė vėliau kaip iki balandžio 30 d. užsisakyti PVM sąskaitą faktūrą el. paštu: bilietai@zalgiris.lt.
  • Jei pirkimo metu kilo nesklandumų – prašome kreiptis el. paštu bilietai@zalgiris.lt iki balandžio 30 d. Prašymai dėl kompensacijų priimami iki gegužės 5 d.

Komentarai

  1. Anonimas

    Kas per kainos???

  2. M

    Normalios kainos. Atkrintamosios labai retai būna. Palaikome savo komandą!!!

  3. Anonimas

    Nu su kainom tai duodat. Visiška nepagarba fanams. Vėl susirinksit „fanus“ su storom piniginėm, bet sėdės paskui apsibezdėję seniai ir visiškai jokios atmosferos nekurs. Gėda.

  4. su pergale

    Jau turiu bilietus

  5. as

    is kur gavai bilietus ?

  6. Laimutis

    As ir turiu 4auksiniam

  7. Zf

    Nespejau… Geros kainos, taigi atkrintamosios ubagai

  8. Brangiau geriau

    Bilietai turi kainuot po 200 eur pigiausi delto kad del zalgirio kiti is proto eina tegul perka remia zalgiri kam gaila 300 sedi namie su tv

  9. Jūratė

    Norit aukščiausio lygio reginio už dyką… Only in Lithuania.

  10. Tusas

    Ar brangiai ar pigiai … bilietu vistiek jau nera :(

  11. Darius

    pirmiausia sveikinimai Zalgiriui ir kelios mintys, kas rudeni galejo tiketis, kad Zalgiris bus top 8 ? Ir dar ne paskutiniai, o viena vieta auksciau ? Su sitiek kritikos Maksvyciui del primityvoko puolimo, bet rezultatas 7 vieta. Logiskai sunkiai paaiskinamas pasiekimas, bet jis yra. Lygiai kaip ir Partizanas, Zalgiris tikrai yra astuntuko staigmenos. Ta proga galima ir uz bilietus užplėšti, o ka, jeigu perka, kodel neuzsidirbti ? Gaus 1.5 milijono € papildomu pajamu, o jei dar koki karta laimes serijoje, su geriausiu eurolygos vadybininku isvis susisneketi bus neimanoma.

  12. Zalgiris

    Zalgirio kapitonas siuncia zinute Zalgirio sirgaliams

  13. Zalgiris

    Pries sezona daznai buna nurasomas Ekspertu zalgiris bet Zalgiris parode kas Zalgiris ir ipac po praitu metu fiasko prasto zaidimu Bravo zalgirio vadovybei uz zalgirio vasaros atnaujinus veida ir parodytas kovingumas charakteris kovoti iki galo ir pirmas sezonas Kaziui Maksvyciui 💚 🤍 💯👊👍

  14. Darius

    tas Zalgirio kapironas paskutine minute per 10 sek du kartus atidave kamuoli ir vos neprapyle laimetu rungtyniu. Viena skersa pasa mete, kita syk isvis kamuoli idejo tiesiai varzovui i ranka. Kokia jis ten zinute siuncia ?

  15. Normaliai

    Ko jus verkiat del kainos? Nenorit kad zalgiris uzsidirbtu kitam sezonui virs milijono zaidejams??? Be to atkrintamosios ne kasmet vyksta, cia toks retas ivykis kad manau reikejo imti maziausiai po 100 euru uz bilieta ir visi butu laimingi, kita sezona galetume issaugoti koki gera zaideja ar paimti dar geresni uz uzdirbtus pinigus. Kam nepatinka galit sedet namie ir per LRT ziuret, nemokama gi.

  16. D.

    Mane tai tokie dvejopi jausmai apeme, aisku smagu del komandos, bet kartu ir liudna del bilietu, kad prekyba paleido is karto nakti, kai as asmeniskai jau saldziai miegojau ir net nebuciau pagalvojus, kad nebus taip, kaip praeita karta kai buvo paskelbta, kad ta ir ta diena, ta valanda startuoja bilietu prekyba. O dar ir kainos nesveikos, sakot atkrintamosios, na man tai labiau panasu tiesiog i nora pasipelnyt is sirgaliu kiseniu. O po to bus kaip ir kazkas cia anksciau rase, ateis tik ponai ir dedes su pilvais, na ir aisku dar ir visokios zvaigzdes pasireklamuot, staiga zalgirio fanais patapusios. O paprastas sirgalius arba nespejo bilietu nusipirk, arba tiesiog negales sau leist ju pirkt uz tokia kaina.

  17. 709

    Siaip tai i rungtynes Barselonoje bilietai kainuoja nuo 17 iki 106 euru, Plius skrydis per Londona apie 140 euru.

  18. Zalgiris

    Tai kad ir diena butu pranese Prekyba bilietu ispirko greit plius velai baigesi ir daug buvo nemieganciu net ir be sansu pirmadieni nupirk is kasos

  19. O

    Kaip gauti bilietus ispanijoj?

  20. Bandziau

    Bandziau pirkti bilietus ispanijoj pries barca, ismete zinute kad negalima su zalgirio fanam pirkti. Tai kaip man zalgiri ispanijoj palaikyti?

  21. Zalgiris

    Per Telika palaikyti 💚🤍

  22. Klausimas

    koks lapuchas tvarko tinklapi.?!? Nesugeba net tvarkarascio pakoreguot. 26-Barselonoje, 27-Jonavoje, 28 vel Barselonoje. O geguzes 3 varys dvi rungtynes is karto, su barsa ir su neveziu. Super!

  23. kodel

    ne 300 uz bilieta? vis tiek ispirktu? o i antras paeistu po 400 , tas aklas nba kopijavimas , bet kad cia Lietuva ne amerika , pajamos mazesnės

  24. Monika

    Per Barcelonos puslapi 3 kartus pifiar