Eurolygos ketvirtfinalio seriją kauniečiai pradėjo pralaimėjimu (VIDEO) 15

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjimu pradėjo Eurolygos ketvirtfinalio seriją su „FC Barcelona“. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pirmosiose serijos rungtynėse išvykoje rezultatu 69:91 (13:25, 18:23, 22:18, 16:25) nusileido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai komandai.

Dvitaškį iš po krepšio įmetė Kevarriusas Hayesas, du baudų metimus realizavo Isaiah Tayloras, bet varžovų pradžia buvo geresnė – 4:11. Per likusią kėlinio dalį keturis taškus surinko Tomas Dimša, du taškus pridėjo Laurynas Birutis, o Achille Polonara įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 13:25.

Keturis taškus iš eilės surinko Ignas Brazdeikis, komandos draugo metimą pataisė A.Polonara, bet skirtumas augo – 19:35. Dovydas Giedraitis pataikė du vidutinio nuotolio metimus, A.Polonara smeigė tritaškį, o K.Hayesas kėlinį užbaigė penkiais taškais iš eilės – 31:48.

Po pertraukos dvitaškius sumetė Edgaras Ulanovas ir D.Giedraitis, o I.Brazdeikis pasižymėjo keturiais taškais – 39:54. L.Lekavičius smeigė tritaškį ir sumetė du baudų metimus, reidą po krepšiu taškais užbaigė I.Brazdeikis, L.Birutis surinko keturis taškus, o kėlinio pabaigoje dvitaškį iš po krepšio įmetė Arnas Butkevičius – 53:66.

E.Ulanovas įmetė dvitaškį, R.Šmitas realizavo du baudų metimus, o skirtumas dar labiau augo – 57:81. Keturiais taškais pasižymėjo I.Brazdeikis, po du taškus pridėjo K.Hayesas ir T.Dimša, D.Giedraitis dvikovą užbaigė keturiais taškais iš eilės, bet žalgiriečiams teko pripažinti varžovų pranašumą – 69:91.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 14, D.Giedraitis 10, K.Hayesas 9, A.Polonara 8 (2 per. kam.), L.Birutis 7, T.Dimša 6, L.Lekavičius 5, E.Ulanovas 4, I.Tayloras 2, R.Šmitas 2, A.Butkevičius 2 (2 per. kam.), K.Lukošiūnas 0.

„FC Barcelona“: S.Sanli 17, N.Mirotičius 15, R.Jokubaitis 12.

Komentarai

  1. reikia kenteti

    metiku nulis, izaideju nera

  2. Sigis

    Burokas idiotas nx tiek laikyt ule su butke jie net i kase neziuri

  3. praeivis

    sadomazochizmo klasika. Tik tiek.

  4. BBD meras

    Žalgiris žaidė pagal savo galimybes. Kai kartais sukrenta tritaškiai ar šiaip lempiniai metimai, tokie kaip kažkada Ulanovui, tik tada gali tikėtis pergalės prieš Barca, nes komandų lygio skirtumas akivaizdus. Bet vistiek žalgiriečiai šaunuoliai!

  5. :(

    Tiesa sakant, kazko panasaus ir tikejausi. Tai tiesiog tu reguliarkes rungtyniu Barselonoj tesinys. Tiesiog lygiu skirtumas yra kosminis, tiek tarp zaideju, tiek ir tarp treneriu. Nu lieka dar pora panasiu rungtyniu atkentet ir tada koncentruotis i savo kiema. Reikes susigrazint titula, o ten irgi labai lengva nebus, nes zaist be tikro pg net ir LKLe nera taip jau paprasta. Aisku, gaila, kad playoffuose atrodom kaip vargsai giminaiciai, nors PM ir sake, kad tokiais nenorim but. Bet norint rimciau suzaist su tokiu monstru kaip Barca, reikia daugiau talento ir kokybes komandoje. Bet cia jau galvojant apie kita sezona. Anyway, aciu Zalgiriukui uz fantastiska reguliaru sezona, o is astuntuko vienas geras dalykas – papildomi pinigai i biudzeta. Visa kita tikriausiai noresis kuo greiciau pamirst.

  6. Egis

    Barca tiesiog euforijoj gavusi Žalgirį🤪…0:3 be jokiu kt minčių

  7. A G

    kitaip nebuvo ko tiketis. siaip 7- ptinti EL Zalgirio TOP siemet.

  8. BS

    Tokie mes ir esam, per klaida papuole. Per visa sezona nebuvo kas meta, nu gerai, kartais, ir tai netycia ikrisdavo kazkam, bet su netycia toli nenueisi, iseje i aisktele pamirso, kad po ja begioti reikia, o ne stoveti. Apie imetima jau net nekalbu.

  9. 709

    Paprasciausiai startinis jaudulys pakiso koja. Kai su juo trputi susitvarkem Barsa pre toli jau buvo pabegusi. Ypac tai matesi pirmomis rungtyniu minutemis.

  10. dadu

    Kai pradejo tas eurolygos himnas groti ir rode startinius…pamates zalgiri startini,is kart pasakiau ,o kaip mes taskus pelnysim??rimtai butke,hayes,ule,smits?? visi indvidualiai silpni..butke ir hayes isvis nuliniai puolime…tai jau brazdeiki leisk,kad bent vienas zaidejas butu,kuris gali indvidualiai kaka padaryti

  11. ...

    O dar kai kurie siūlo Kazį į metų trenerius. Net juokinga. Va vakar ir pasimatė ką treneriukas iš tikro gali. Šaras suvartė jį į vienus vartus. Komanda buvo visiškai neparuošta, pasimetus ir išsigandus.

  12. kazys

    neturi pries šara vaistų, komanda buvo vakar konkrečiai nusodinta

  13. Wr

    Kur kapitonas 4 taskai, neseniai pries monaca maccabi valencia 2, 4, 6 taskai. Pastoviai tusciais o zaidzia 30min.O aiksteleje vis kviecia visus pasitarti pats bejegiskai zaisdamas.

  14. Samb

    Siaip labai blogai suzaide atsiprasau jei tai galima vadinti zaidimu sakykit ka norit biudzetas mazesnis ir tt bet Saras musuu trenerius i viena kasa

  15. Darius

    isejo zaisti ir iskart sutriko, buvo gaila ziureti, kaip Barsa ima kamuoli po kamuolio po Zalgirio krepsiu. Zalgiris gali nugaleti Barsa tik jei plesysis is paskutiniuju ir visi kaip vienas, o ne taip kaip Tayloras, bega pro ji su kamuoliu link krepsio, o tas ziuri. Praleidai, tai kirsk per atauga, o ne ziurek. Geda uz toki pasyvuma.