Kovingas „Žalgiris“ antrą kartą pralaimėjo Barselonoje (VIDEO) 10

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo ir antrąsias Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 81:89 (21:20, 23:25, 22:23, 15:21) nusileido „FC Barcelona“ ekipai.

Dvitaškiais susitikimą pradėjo Rolandas Šmitas ir Isaiah Tayloras, Edgaras Ulanovas smeigė tritaškį, o Ignas Brazdeikis surinko penkis taškus – 12:9. Keturis taškus iš eilės pelnė Arnas Butkevičius, o kėlinį penkiais iš eilės užbaigė E.Ulanovas – 21:20.

Laurynas Birutis surinko šešis taškus, Achille Polonara įdėjo iš viršaus, I.Brazdeikis įmetė vidutinio nuotolio metimą, o I.Tayloras surengė reidą po – 33:31. E.Ulanovas smeigė tritaškį, po du taškus įsirašė I.Brazdeikis, Kevarriusas Hayesas, Dovydas Giedraitis ir Tomas Dimša – 44:45.

I.Tayloras pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, E.Ulanovas ir L.Birutis realizavo po du baudų metimus, o Lukas Lekavičius smeigė tritaškį – 54:55. L.Lekavičius taip pat sumetė du baudų metimus, septynis taškus iš eilės surinko I.Brazdeikis, kėlinio pabaigoje dvitaškiu pasižymėjo T.Dimša, o K.Hayesas įmetė baudos metimą – 66:68.

R.Šmitas dukart taikliai metė iš toli, I.Brazdeikis pridėjo baudos metimą, o A.Butkevičius pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga – 76:78. L.Birutis įdėjo iš viršaus, I.Brazdeikis pataikė tolimą metimą, tačiau varžovai pabaigą sužaidė geriau ir kauniečiams teko pripažinti pralaimėjimą – 81:89.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 20, E.Ulanovas 13, L.Birutis 10, R.Šmitas 8, A.Butkevičius 7, I.Tayloras 7, L.Lekavičius 5, T.Dimša 4, K.Hayesas 3, A.Polonara 2, D.Giedraitis 2.

„FC Barcelona“: J.Vesely 26, N.Mirotičius 22.

Komentarai

  1. BBD meras

    Jei ne klaidos pabaigoj ir pramesti laisvi metimai iš po krepšio, buvo galima paimti pergalę. Bet kuriuo atvėju, šaunuoliai žalgiriečiai!

  2. ....

    Eilinį kartą kaip besmegeniai galą sulošė, o buvo galima imt šiandien, nes Barca tikrai nieko nerodė. Nors apie kokias pergales čia kalbėt, kai per timeoutus ant suoliuko treneris su žaidėjais koliojasi, o ne kažkokius planus aiškina.

  3. :(

    Aciu vyrams uz kova, bent jau nesinorejo isjungt teliko ipusejus rungtynems. Pabaigoj laimejo talentas ir aukstesnis meistriskumas.

  4. A G

    auksciau bambos neissoksi barselonoj. Kaune bus visai kitaip.

  5. Kitas veidas

    Saras taip ir sake kad laukia Zalgirio reakcijos puiki kova agresivi gynyba iki galo aisku truko dar geresnio Smits dimsa blankiai suzaide Lekaviciaus 2 prastesnes pabaigoje jau truko metimu

  6. ka ten medinukas apsizlimbe?

    nerekite ant manes… Zaisk normaliai, nereks. Zviozda…, kapitonas…., miznius

  7. Nieko tokio

    Ačiū, vyrai, už kovą! Kad ir kaip baigtųsi kitos rungtynės, šiemet „Žalgiris“ Eurolygoje pasirodė labai gerai, viršijo lūkesčius. Šaunuoliai! O dabar linkėčiau vieno – kad Eurolygos čempionais netaptų „Barça“… Nematau nė menkiausios priežasties juos palaikyti… Didžiausios sėkmės mūsų vyrams trečiadienį! Sutikime ispanus „Žalgirio“ arenoje taip pat „šiltai“, „svetingai“ kaip jie mus … visomis prasmėmis…

  8. Saulius

    Šauniai kovojo. Teisėjams irgi turėčiau daug klausimų.

  9. manau

    kad ne visiškai pagrįstai kaltinate trenerį, ką gali padaryti treneris jei niekas nepataiko į kašę, nėra tikro įžaidėjo, kuris organizuotų žaidimą ir gynyba. Daugelis žaidėjų LKL lygio ,nors joje esantys užsieniečiai sužaistų daug geriau. Ypač keisti paskutiniai pirkiniai, ką iš ju matė skautai ir atsakingi už komandos komplektavimą – neaišku, bet pinigai išleisti jiems ne maži.Patarimas kur būna bėdų kasmet -išsiaiįkinkite žaidėjų lygį savame kieme(LKL) po to dairykitės į kitus klubus, Šiemet Ž pasiekė labai daug tobulėti jis gai tik papildant stipresniais žaidėjais ir galvoti laikas jau dabar, bet ne taip kaip anksčiau – kas liks.

  10. Andrius Radišauskas

    Likimo ironija, apie berniuka kuris svojojo žaisti Žalgirį, bet tapo Žalgirio didžiausia siena :)